Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ονδούρα: Συνελήφθησαν πέντε Σύροι με κλεμμένα ελληνικά διαβατήρια (φωτο)





Πέντε Σύροι οι οποίοι ταξίδευαν με κλεμμένα ελληνικά διαβατήρια και οι οποίοι προσπαθούσαν να φτάσουν στις ΗΠΑ συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Τεγουσιγάλπα στην Ονδούρα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι πέντε συλληφθέντες συνδέονται με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.
Οι συλληφθέντες σχεδίαζαν να μεταβούν στις ΗΠΑ διασχίζοντας και τη Γουατεμάλα.
Οι φωτογραφίες στα διαβατήρια είχαν αντικατασταθεί με αυτές των Σύρων.
ΠΗΓΗ: http://www.defencenet.gr/

Σύλληψη δύο τζιχαντιστών στην Κω – Μπήκαν στην Ελλάδα προχθές – Συναγερμός σε ΕΥΠ και αντιτρομοκρατική

 

Είχαν φωτογραφίες με κουκουλοφόρους και σημαία του ISIS
- Στην πρώτη ανάκριση είπαν ότι είναι κατά του Άσαντ, δεν παραδέχονται ότι είναι μέλη του ISIS
- Η οικονομική άνεση των δύο Σύρων που θεωρούνται ύποπτοι κινεί υποψίες
- Έγινε άμεση ενημέρωση ξένων υπηρεσιών και ζητήθηκαν πληροφορίες για τους δύο ύποπτους ως τζιχαντιστές

Δυο Σύροι που έφτασαν προχθές στην Κω από τα τουρκικά παράλια θεωρήθηκαν ύποπτοι κατά τον έλεγχο καταγραφής και ταυτοποίησης, έγινε έλεγχος σε αποσκευές και αντικείμενα που είχαν μαζί τους και αμέσως σήμανε κόκκινος συναγερμός σε ΕΥΠ, αντιτρομοκρατική κ,αι ΕΛ.ΑΣ.
Στον έλεγχο που έγινε στα κινητά τηλέφωνα των δύο ανδρών βρέθηκαν αποθηκευμένες φωτογραφίες κουκουλοφόρων του ISIS, σημαία του χαλιφάτου, φωτογραφίες με όπλα, ενώ ο ένας από τους δυο φωτογραφίζεται με μια σημαία του ISIS.

Νεκρός ο "εγκέφαλος" του μακελειού! Ανατινάχθηκε η γυναίκα καμικάζι - Τρεις οι νεκροί από την επιχείρηση στο Saint Denis

 

- Γυναίκα καμικάζι πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία είχε ζωστεί -
- Ο Abdelhamid Abaaoud άνθρωπος που οργάνωσε την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι ένας από τους δράστες που έχουν αμπαρωθεί σε διαμέρισμα στο Saint Denis
- Και ο καταζητούμενος Σαλα Αμπντεσλαμ μαζί του - Άγνωστο ακόμα ποιος από τους δυο είναι νεκρός
- Ανταλλαγή πυροβολισμών και συνεχείς εκρήξεις από τα ξημερώματα στην επιχείρηση στο προάστιο Saint Denis, όπου βρίσκεται το Stade de France - Έχουν γίνει τρεις συλλήψεις

Δεν έχει τέλος ο τρόμος και ο φόβος που έχουν κυριεύσει την Ευρώπη μετά την τρομοκρατική επίθεση της περασμένης Παρασκευής στο Παρίσι με τους 129 νεκρούς. Από το νωρίς το πρωί της Τετάρτης βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της γαλλικής αστυνομίας στο προάστιο Saint Denis όπου βρίσκεται το Stade de France, ένα από τα σημεία που χτύπησαν οι τζιχαντιστές.
Η Γαλλία για άλλη μια μέρα ξύπνησε μέσα στον τρόμο, αφού στο Σεντ Ντενί υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών, την ώρα που έγινε γνωστό ότι δυο πτήσεις της Air France αναγκάστηκαν να κάνουν αναγκαστική προσγείωη μετά την απειλή για βόμβα.