Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Βρέθηκε η κιβωτός του Νώε στο όρος Αραράτ;

Τουλάχιστον 100 ερευνητές από όλο τον κόσμο βρέθηκαν σε τριήμερο διεθνές συμπόσιο στο Αγκρί της Τουρκίας για να βρουν την άκρη σχετικά με την Κιβωτό του Νώε

Σύμφωνα με τα όσα λέγονται στην Αγία Γραφή, ο Θεός έδωσε εντολή στο Νώε να κατασκευάσει ένα μεγάλο πλοίο για να σώσει την οικογένειά του και ζευγάρια απ’ όλα τα ζώα του πλανήτη ενόψει ενός μεγάλου κατακλυσμού που επρόκειτο να έλθει.

Μετά τον κατακλυσμό και τον αφανισμό του διεφθαρμένου γένους των ανθρώπων, σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη, η κιβωτός προσάραξε στην κορυφή του όρους Αραράτ.

Πολλοί ερευνητές έχουν ασχοληθεί με την εύρεση του βιβλικού πλοίου. Το 2010, ομάδα Ευαγγελικών Χριστιανών ισχυρίστηκε πως είχε βρει τα ίχνη του στο βουνό. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί τους καταρρίφθηκαν διότι τα στοιχεία τους δεν ήταν πραγματικά.

Ξεκίνησε ήδη η κρίση: «Δανεικοί» S-400 έφτασαν στην Τουρκία με την άφιξη του γεωτρύπανου – Η χώρα μεταπίπτει σταδιακά σε εμπόλεμη κατάσταση

Σκηνικό μείζονας ελληνοτουρκικής κρίσης έχει ήδη στηθεί σε Α.Μεσόγειο και Αιγαίο ενώ υπάρχουν πολύ σοβαρές πληροφορίες πως έφτασαν ήδη στην Τουρκία 1 ή 2 συστοιχίες S-400!! Το γεωτρύπανο Saipem 12000 στις 11.00 χθες το βράδυ έφτασε στο σημείο της γεώτρησης στο στόχο «Καλυψώ» στο τεμάχιο 6. Παράλληλα, το πρώτο πλωτό γεωτρύπανο της Τουρκίας, το Deepsea Metro 2,φθάνει στην Τουρκία στις 31 του μήνα στο πλαίσιο προετοιμασίας για διερευνητικές υπεράκτιες γεωτρήσεις στη Μεσόγειο Θάλασσα στις αρχές του επόμενου έτους.
Στη νοτιοδυτική πλευρά της Κύπρου οι Τούρκοι προχώρησαν σε προσομοίωση πολεμικού σεναρίου από τις 18 -22 Δεκεμβρίου 2017, με την παρουσία των φρεγατών: Gediz (F-495) τύπου Perry και Barbaros (F-244) τύπου MEKO, τις πυραυλάκατους Kalkan (P-331), Mizrak (P-332), Bora (P-338) και Meltem (P-334) τύπου Kilic, το πετρελαιοφόρο Akar (A-580) καθώς και 4 ομάδες βατραχανθρώπων της SAT μαζί με αγνώστου αριθμού υποβρυχίων.

Ναι, απελευθερώσαμε τους κανόνες εμπλοκής…»- Τουρκία: «Δεν θα δεχθούμε τετελεσμένα»

Φαίνεται ότι το έχει ο μήνας Δεκέμβρης… Δεκέμβριο είχε ξεκινήσει η κρίση των Ιμίων, Δεκέμβριος και τώρα και οι Ενοπλες Δυνάμεις σε επιφυλακή για μια νέα ελληνοτουρκική κρίση. Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία για απελευθέρωση των κανόνων εμπλοκής-ηχηρό μήνυμα προς Κιλιντσάρογλου-Ακσενέρ και όλο το τουρκικό Κοινοβούλιο που απαιτεί νησιά. Ας δούμε αναλυτικά τι είπε ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος.
«Να ξέρουν ότι όσο φωνάζουν, μπορεί να κάνουν τη δυσφήμισή τους στο εξωτερικό, αλλά κινήσεις, οποιεσδήποτε, οι οποίες απειλούν εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας θα απαντηθούν με τους απελευθερωμένους κανόνες εμπλοκής από τις Ένοπλες μας Δυνάμεις»
«Εμείς δεν προκαλούμε. Αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό. Υπάρχουν κύκλοι εθνικιστικοί στην Τουρκία, οι οποίοι κυκλοφορούν χάρτες με το μισό Αιγαίο και τη μεγάλη οθωμανική αυτοκρατορία. Έχουν διάφορες δηλώσεις Τούρκων πολιτικών, οι οποίοι θέλουν να αναδειχθούν μέσα από την προκλητικότητα στην Ελλάδα. Αλλά υπάρχει και το διεθνές δίκαιο.» είπε ο κ. Καμμένος .