Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Πακέτο-βόμβα στον Σόιμπλε ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Βερολίνο, όταν εντοπίστηκε ύποπτο δέμα στο Yπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας. Όπως ήταν επόμενο, σήμανε αμέσως συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί και ομάδες της Αντιτρομοκρατικής προκειμένου να ελέγξουν το πακέτο.

Το απόγευμα ανακοινώθηκε από τις γερμανικές Αρχές ότι το δέμα περιχείχε όντως εκρηκτικά τα οποία και εξουδετερώθηκαν. O τελικός παραλήπτης, ήταν ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ερευνητής ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε «πυρηνικά» των Ναζί κρυμμένα σε σπήλαια!

70χρονος ερευνητής ισχυρίζεται ότι βρήκε «πέντε πυρηνικές βόμβες» μέσα σε ένα δίκτυο σπηλαίων.
Ο συνταξιούχος μηχανικός, ερασιτέχνης ιστορικός και ερευνητής Peter Lohr ισχυρίστηκε ότι ανακάλυψε στην Ανατολική Γερμανία και συγκεκριμένα στην περιοχή Jonastal που βρίσκεται κοντά στη συνοικία Ilm-Kreis.

Τα είδη μαντικής στην Αρχαία Ελλάδα και ο ρόλος της Πυθία σαν εκπρόσωπος του Απόλλωνα (φωτό)

Στην αρχαία Ελλάδα υπήρχαν διάφορα είδη μαντικής τα οποία χρησιμοποιούνταν και ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή, όπως η οιωνοσκοπία, η σπλαγχνοσκοπία, η ονειρομαντεία, η κληρομαντεία, η αστρολογία κλπ. Οι αρχαίοι Έλληνες δεν ήταν μοιρολάτρες.
Αντιθέτως μελετούσαν τη φύση και προσπαθούσαν να διαβάσουν τα μηνύματά της ώστε να κατανοήσουν καλύτερα τις δομές του παρόντος και να μπορέσουν να πορευτούν σωστά και στο μέλλον. Δεν θα πρέπει επομένως να τους κρίνουμε με βάση τον σημερινό τρόπο σκέψης, μιας και ζούμε σε πολύ διαφορετικούς καιρούς. Επίσης, πριν προχωρήσουμε παρακάτω κι αρχίσουμε να μιλάμε για τη μαντική τέχνη όπως αυτή χρησιμοποιούνταν στο Δελφικό Μαντείο, καλό θα ήταν να επισημάνουμε τον πολύ χρήσιμο διαχωρισμό που επιχείρησε ο Δ. Δημόπουλος στο βιβλίο Στο άδυτο των ελληνικών μαντείων.

Συναγερμός στα σύνορα με τα Σκόπια – Σε επιφυλακή 2 ωρών ειδική μονάδα

Η γειτονική χώρα είναι σε ακυβερνησία και μόνιμη αναταραχή το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας αλλά και η ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή να έχουν λάβει συγκεκριμένες εντολές επιφυλακής.

Είναι χαρακτηριστικό, σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Έθνος” πως η ειδική μονάδα του Στρατού, η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία, μια εκ των κορυφαίων μονάδων της χώρας έχει λάβει εντολή επιφυλακής.