Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη δύο κρυμμένων «φεγγαριών» της Γης

Όλοι (προφανώς) γνωρίζουμε τη Σελήνη ως τον φυσικό δορυφόρο της Γης- ωστόσο πολλοί άλλοι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος διαθέτουν πληθώρα φεγγαριών, πολλοί εκ των οποίων μάλιστα (όπως η Ευρώπη στον Δία ή ο Τιτάνας στον Κρόνο) παρουσιάζουν έντονο επιστημονικό ενδιαφέρον, καθώς θεωρούνται «δυνατοί» υποψήφιοι για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Τουρκικά μαχητικά ζήτησαν άδεια για να εισέλθουν στο FIR Αθηνών

Έκπληξη από τους Τούρκους ανήμερα της εορτής της Πολεμικής Αεροπορίας. Η τουρκική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ενημέρωσε τηλεφωνικά την ελληνική για μαχητικά αεροσκάφη που θα εκτελούσαν πτήση στο Αιγαίο.

Οι Αλβανοί προσήγαγαν τον γαμπρό του Κατσίφα και τον Μπάμπη Καραθάνο – Μυρίζουν «μπαρούτι» οι Βουλιαράτες

Απίστευτη πρόκληση από την αλβανική αστυνομία αμέσως μετά από την κηδεία του ήρωα Κ. Κατσίφα. Οι Αλβανοί προχώρησαν σε αριθμό προσαγωγών, μεταξύ αυτών και του γαμπρού του ομογενή εθνομάρτυρα, αλλά και του Μπάμπη Καραθάνου.
Οι Αλβανικές υπηρεσίες έχουν στοχοποιήσει Έλληνες και δείχνοντας πλήρη ασέβεια προς του Βορειοηπειρώτες και τη μνήμη του δολοφονημένου Κ. Κατσίφα, προσαγάγουν Έλληνες. Το γεγονός αυτό δείχνει ξεκάθαρα τον φόβο που τους διακατέχει για τη δύναμη της Βορείου Ηπείρου και των πατριωτών που τιμούν τον εθνομάρτυρα.

ΣΗΜΕΡΑ! Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ακυρώνει την τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα

Μια ύπουλη απόφαση πρόκειται να ληφθεί στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας. Εν μέσω 121 διαδικαστικών θεμάτων έχει συμπεριληφθεί και η έγκριση για τη διάλυση της σύμβασης της εκτέλεσης του έργου «Εγκατάσταση Αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου» χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες…

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ-ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΈΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ

Στις 14:00 ώρα Ελλάδας θα πούνε το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Κατσίφα, οι γονείς, συγγενείς, φίλοι και περισσότεροι από 2000 ομογενείς και Ελλαδίτες που αναμένεται να φτάσουν στους Βουλιαράτες.
Ωστόσο με διάφορες προφάσεις οι αλβανικές αρχές στον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς, απαγορεύουν την είσοδο στην Αλβανία λεωφορείων από Ελλάδα. Παράλληλα οδηγούν για άτυπες ανακρίσεις στελέχη βορειοηπειρωτικων οργανώσεων.