Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Έτοιμα τα καταφύγια όπου η ελίτ θα προφυλαχθεί (ΦΩΤΟ)

Διαθέτει μια σειρά από πισίνες, θέατρα, γυμναστήρια, εστιατόρια, θεματικά διαμερίσματα και τη δική του υπηρεσία μεταφοράς με ελικόπτερο. Το μεγαλύτερο «ατού» του είναι ότι μπορεί να αντέξει σε μια πυρηνική καταστροφή, σεισμούς, τσουνάμι και οποιαδήποτε άλλη καταστροφή ή επίθεση!
Είναι το πολυτελέστατο υπόγειο καταφύγιο και θεωρείται ως το «απόλυτο καταφύγιο για την Ημέρα της Κρίσεως».
Το πέντε αστέρων Vivos Europa One shelter βρίσκεται στο γερμανικό χωριό Ρόθεστειν και ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλός του είναι ο Ρόμπερτ Βιτσίνιο. Θα μπορούσε να αποτελεί το μέγαρο ενός δισεκατομμυριούχου ή ένα mega-yacht γιγαντιαίων διαστάσεων, με «σωτήριες» δυνατότητες.

Νέες ανακαλύψεις στο ναυάγιο των Αντικυθήρων

Η μεγάλη διασπορά της κεραμικής, το μεγάλο βάθος καθώς και η διατάραξη, που έχει επιφέρει η ανέλκυσή του 1900 και η ανασκαφή του 1976, κάνουν το έργο των δυτών δύσκολο - Ανακαλύφθηκε και δεύτερο δόρυ

Από 22 Μαΐου μέχρι 11 Ιουνίου 2016 η επιστημονική ομάδα της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων και του αμερικάνικου Ωκεανογραφικού Ινστιτούτου Woods Hole, η οποία ερευνά το Ναυάγιο των Αντικυθήρων, ολοκλήρωσαν μια ακόμα ερευνητική αποστολή με ιδιαίτερα ενδιαφέροντα αποτελέσματα.