Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Κύπρος: Είδαν UFO στα κατεχόμενα [pic]

Ιπτάμενο αντικείμενο αγνώστου ταυτότητος, άλλως UFO, φέρεται να παρατήρησαν κάποιοι στον ουρανό πάνω από τα Καζιβερά, την περασμένη Πέμπτη. 

Η εφημερίδα Κίπρις, αλλά και τ/κ ιστοσελίδες, αναφέρονται στο γεγονός δημοσιεύοντας μάλιστα φωτογραφία που δείχνει ένα αντικείμενο με ανοικτό μοβ χρώμα να υπερίπταται κοντά στην παραλιακή περιοχή Αφροδίτη. Την φωτογραφία έβγαλε κάποιος με το όνομα Σεράπ Σεράχ,

«Έφυγε» στα 87 του ο Τζον Γιανγκ, ο πιο έμπειρος Αμερικανός αστροναύτης

Περπάτησε στη Σελήνη το 1972 και έβαλε στα κρυφά ένα σάντουιτς με παστό μοσχαρίσιο κρέας σε τροχιά - Είναι μοναδικό πρόσωπο το οποίο πέταξε σε τρία διαστημικά προγράμματα της NASA
Απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών ο Αμερικανός αστροναύτης Τζον Γιανγκ, που περπάτησε στη Σελήνη το 1972 και έβαλε στα κρυφά ένα σάντουιτς με παστό μοσχαρίσιο κρέας σε τροχιά, κατά τη διάρκεια μιας καριέρας που τον ανέδειξε στο μοναδικό πρόσωπο το οποίο πέταξε σε τρία διαστημικά προγράμματα της NASA.

Προσπάθησαν να πυρπολήσουν το ελληνικό προξενείο στη Σμύρνη

Η εμπρηστική επίθεση έγινε στο κτίριο που κάποτε ήταν το σπίτι του Εμμανουήλ Καπετανάκη. Το κτίριο στην ιστορική προκυμαία στη Σμύρνη είχε πρόσφατα ανακαινιστεί για να φιλοξενήσει, ξανά, τις δραστηριότητες του ελληνικού Προξενείου στην περιοχή.
Το περιστατικό επιβεβαίωσαν κύκλοι του ελληνικού προξενείου. Το χαρακτήρισαν «μεμονωμένο» και πρόσθεσαν ότι για τον εντοπισμό των δραστών διενεργούνται έρευνες από τις τουρκικές αρχές.

Εθνικός Κήρυκας: Τσίπρας – Κοτζιάς ζήτησαν από τον Βαρθολομαίο να αντικαταστήσει τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο – Οργισμένη διάψευση

Με τίτλο «Δρομολογείται  η αντικατάσταση του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου», ο Εθνικός Κήρυκας ανέφερε πως «τόσο ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, κ. Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς ζήτησαν από τον Πατριάρχη να παρέμβει για την κατάσταση που  έχει δημιουργηθεί στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής και να αντικαταστήσει τον Αρχιεπίσκοπο κ. Δημήτριο».
Το δημοσίευμα ανέφερε, επίσης, ότι το Οικουμενικό Πατριαρχείο έχει αποφασίσει την

Σεισμός στον Κορινθιακό: Σε επιφυλακή! Η στατιστική… δείχνει μεγαλύτερη δόνηση!

Μεγάλη ανησυχία στους σεισμολόγους προκαλεί ο πρόσφατος σεισμός στον Κορινθιακό Κόλπο - Ούτε για... αστείο δεν λένε με σιγουριά ότι ήταν ο κύριος κι αυτό παραμένει το μεγαλύτερο ερώτημα - Η συγκεκριμένη περιοχή έχει τη μεγαλύτερη αλλοίωση του φλοιού της Γης σε ολόκληρη την Ελλάδα - "Διαβάζουν" την προϊστορία και παραμένουν σε επιφυλακή: Παρατήρηση ενός αιώνα δείχνει πως σε 17 μεγάλους σεισμούς άνω των 5,5 Ρίχτερ, οι 12 είχαν προσεισμική δραστηριότητα - Απαισιόδοξοι όταν ερωτώνται ποιο θα ήταν το κόστος ενός μεγάλου χτυπήματος του Εγκέλαδου στην περιοχή!

Τα ξημερώματα της τελευταίας ημέρας του 2017, η περιοχή του Κορινθιακού Κόλπου σείστηκε από μια σεισμική δόνηση. Η οποία δεν ήταν ιδιαίτερα ισχυρή αλλά αρκετά αισθητή. Ο σεισμός στον Κορινθιακό ήταν μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Οι σεισμολόγοι δηλώνουν ότι είναι πολύ νωρίς να κρίνουν αν πρόκειται για τον κύριο ή για προσεισμό. Ωστόσο, ο Κορινθιακός Κόλπος είναι η περιοχή με την υψηλότερη παραμόρφωση του φλοιού της Γης σε όλη την Ελλάδα. Συνεπώς αξίζει να δούμε τις εκτιμήσεις των ειδικών. Εκτιμήσεις που δημοσιεύονται σε σχετικό άρθρο του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής.