Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Η Άγκυρα έβγαλε αιφνιδιαστικά ολόκληρο τον τουρκικό Στόλο στο Αιγαίο

Την πρώτη του έξοδο από τους ναυστάθμους του μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία πραγματοποίησε ο τουρκικός Στόλος προκειμένου να πραγματοποιήσει ασκήσεις στον Κόλπο του Ξηρού
Πιο συγκεκριμένα 15 τουρκικά σκάφη όπως και υποβρύχια πραγματοποίησαν ασκήσεις με πραγματικά πυρά τόσο την ημέρα όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας αφενός σε μια επίδειξη ισχύος του Τούρκου προέδρου προς το εσωτερικό της χώρας του ότι ελέγχει απόλυτα το Ναυτικό του αλλά και προς την κατεύθυνση της Ελλάδας.
Μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου ο τουρκικός Στόλος δεν είχε κάνει την εμφάνισή του στο Αιγαίο προκειμένου να πραγματοποιήσει ναυτικά γυμνάσια. Για διάστημα έξι μηνών, τα τουρκικά πολεμικά πλοία είχαν κάνει μεμονωμένες κινήσεις στο Αιγαίο, όχι όμως και ναυτικές  ασκήσεις με μαζική συμμετοχή ναυτικών μονάδων.

H Iερή Γεωγραφία του Ελληνικού Κόσμου – Τα ιερά τρίγωνα και η καλά κρυμμένη σημασία τους

Ο περίφημος γεωδαιτικός τριγωνισμός της αρχαίας Ελλάδας είναι άλλο ένα θαυμαστό μυστήριο των προγόνων μας, καθώς η χωροθεσία των ναών και των ιερών τους σχηματίζει νοητούς γεωμετρικούς σχηματισμούς που αψηφούν λογικές ερμηνείες και καλοβαλμένα πλαίσια εγγραφής.

Το γιατί έχτιζαν οι αρχαίοι Έλληνες τους χώρους λατρείας τους κατά τρόπο που να δημιουργούν στον χάρτη ισόπλευρα και ισοσκελή τρίγωνα ή να επαληθεύουν περίπλοκες μαθηματικές σχέσεις παραμένει το μεγάλο ζητούμενο, με τα ερωτήματα που ανακύπτουν να είναι πολλά και ποικίλα: τι εξυπηρετούσε η ιερή αυτή χωροθεσία αλλά και πώς υπολόγιζαν τις τεράστιες αποστάσεις (πόσο μάλλον όταν παρεμβαλλόταν ανάμεσά τους η θάλασσα);

Μυστικά του Σείριου Κρυμμένα σε Κρυστάλλινο Κρανίο

Ο μύθος των Cherokee για τα κρυστάλλινα κρανία..
ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ 13 ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΩΝ ΚΡΑΝΙΩΝ
Ένας παλιός αμερικανικός θρύλος περιγράφει την ύπαρξη δεκατριών αρχαίων κρυστάλλινων κρανίων, στο μέγεθος των ανθρώπινων κρανίων. Ο θρύλος λέει ότι τα κρυστάλλινα κρανία περιέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικές με ορισμένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ζωής και του σύμπαντος. Περιέχουν πληροφορίες για την ιστορία του ανθρωπίνου είδους σε αυτόν τον πλανήτη, καθώς και πληροφορίες για τον αληθινό σκοπό της ύπαρξης της ανθρωπότητας και το μελλοντικό της πεπρωμένο.Ιδού τι λέει ο μύθος των Cherokee για τα κρυστάλλινα κρανία:
Στο αστρικό σμήνος του Σειρίου, υπάρχουν 12 πλανήτες που περιστρέφονται γύρω από διαφορετικούς ήλιους και κατοικούνται από έλλογα όντα.