Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΣΠΑΝΙΑ ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΗ ΠΡΟΥΣΙΑΔΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

 

 ΣΠΑΝΙΑ ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΗ ΠΡΟΥΣΙΑΔΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

Ποιες υπερτροφές γίνονται επικίνδυνες αν το παρακάνετε

Υπάρχουν πολλές “σούπερ” υγιεινές τροφές, τις οποίες οι διατροφολόγοι συνιστούν σε όλους τους ανθρώπους, αφού μας προσφέρουν πολύ σημαντικά οφέλη σχεδόν για κάθε πτυχή της υγείας μας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι η ρήση “όσο περισσότερο, τόσο καλύτερο”, δεν βρίσκει πάντοτε εφαρμογή και ας αφορά καλά πράγματα στην ζωή μας. Παν μέτρον άριστον, και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό.
Μερικές τροφές μπορεί να είναι πολύ καλές για σας, εφόσον τις καταναλώνετε τακτικά και με μέτρο, αλλά μπορεί να αποδειχτούν ιδιαίτερα επιβλαβείς σε μεγάλες ποσότητες.
Δείτε 6 απίστευτα υγιεινές τροφές που μπορεί να σας βλάψουν, αν τις καταναλώνετε συχνά σε μεγάλες ποσότητες:
Ω-3 λιπαρά οξέα: Είναι απαραίτητα για την καλή υγεία. Ωστόσο, η περίσσεια ωμέγα-3 οξέων μπορεί να επιφέρει μείωση της πυκνότητας του αίματος. Το ιχθυέλαιο έχει επίσης πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Α, η οποία μπορεί να είναι επικίνδυνη σε μεγάλες ποσότητες.

"Αερομαχίες" με πάνοπλα τουρκικά μαχητικά πάνω από το Αιγαίο

Αντιμέτωπα με τρείς σχηματισμούς πάνοπλων τουρκικών μαχητικών βρέθηκαν τα αεροσκάφη επιφυλακής της Π.Α που απογειώθηκαν για αναγνώριση και αναχαίτιση "αγνώστων ιχνών" πάνω από το βορειοανατολικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, τρία ζευγάρια οπλισμένων τουρκικών F-16 παραβίασαν τρείς φορές τον ελληνικό ενέριο χώρο, προβαίνοντας παράλληλα σε τέσσερεις παραβάσεις των Κανόνων Εναερίου Κυκλοφορίας.

Οι Αλβανοί ισχυρίζονται ότι συνέλαβαν Έλληνα κατάσκοπο!

Για σύλληψη Έλληνα που μετέφερε “κατασκοπευτικό υλικό” κάνουν λόγο τα αλβανικά ΜΜΕ
- Ο 52χρονος Έλληνας δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αλβανία
Σύμφωνα με είδηση που μεταδίδει η αλβανική τηλεόραση, συνελήφθη στο αεροδρόμιο ένας 52χρονος Έλληνας με την κατηγορία ότι μετέφερε κατασκοπευτικό υλικό στην τσάντα του. Ο ίδιος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αλβανία ως εργολάβος οικοδομών.