Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΥ ΟΧΥΡΟΥ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ




ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΟΧΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΟΩΝ ,ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ  ΤΟ 1941 ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΝΑΓΚΑΖΑΝ ΚΑΘΕ ΕΝΗΛΙΚΑ ΑΠΟ 18- 30 ΕΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ  ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΑΥΡΟ ΨΩΜΙ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 06/03/2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 25 CHRISTOS SNOW CHRISTOS KASTAMONITIS





ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 06/03/2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 25 CHRISTOS SNOW CHRISTOS KASTAMONITIS

Θανατοναύτες - Πείραμα της Φιλαδέλφειας - Μεταθανάτιες εμπειρίες
μαζί μας ο Alexander Kuzichkin
live στον Athensjukebox την Κυριακή στις 19:00
www.athensjukebox.com

Τα βουνά στον πλανήτη Πλούτωνα είναι... χιονισμένα!

Η ομάδα New Horizons της NASA ανακάλυψε πως χιόνι μεθανίου καλύπτει την οροσειρά του νανοπλανήτη

Μια πολύ σπουδαία παρατήρηση, που έρχεται να ενισχύσει τις εικασίες ότι ο Πλούτωνας είναι καλυμένος με πάγο κατά πολύ περισσότερο από όσο πίστευαν μέχρι τώρα, έκαναν οι επιστήμονες για τον πιο απομακρυσμένο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος: Τα βουνά του Πλούτωνα είναι καλυμμένα με χιόνι!

Είναι επίσημο: Ο Καναδάς πούλησε όλα τα αποθέματα χρυσού του


Aυτή την στιγμή το κράτος του Καναδά έχει μηδενίσει τις ποσότητες χρυσού που έχει στην κατοχή του. Η κυβέρνηση του Καναδά πούλησε τις τελευταίες 21.851 ουγγιές χρυσού τον Φεβρουάριο.
Στις 29 Φεβρουαρίου στο... θησαυροφυλάκιο του Καναδά έμειναν μόλις 77 ουγγιές χρυσού, η αξία του οποίου βρίσκεται στα 1.234,90 δολάρια η ουγγιά.

Βρήκαν τον πιο μακρινό Γαλαξία στο σύμπαν! (ΦΩΤΟ)



Οι αστρονόμοι ανακάλυψαν, με τη βοήθεια του διαστημικού τηλεσκοπίου «Χαμπλ», ένα γαλαξία που βρίσκεται σε απόσταση 13,4 δισεκατομμυρίων ετών φωτός από τη Γη. Είναι ο πιο μακρινός που έχει ποτέ εντοπισθεί στο σύμπαν, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ, που έως τώρα κατείχε ο γαλαξίας EGSY8p7, σε απόσταση 13,2 δισεκατομμυρίων ετών φωτός.