Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Απίστευτο: Γιατροί δίνουν ψευδείς βεβαιώσεις για τους εμβολιασμούς!

Πιστοποιητικά που υπογράφουν παιδίατροι και βεβαιώνουν τον μη εμβολιασμό του παιδιού επικαλούμενοι πιθανές παρενέργειες,  ψευδείς βεβαιώσεις περί εμβολιασμού, ακόμη και με παραποίηση στοιχείων στο βιβλιάριο υγείας είναι μερικά από τα περιστατικά

Το αντιεμβολιαστικό κίνημα, που έχει φουντώσει και στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, όπως μαρτυρούν πλέον τα κρούσματα της ιλαράς, έχει (και) σφραγίδα ιατρική και υπογραφές λειτουργών του Ιπποκράτη.

«Σιγή ιχθύος» από Κομισιόν για το δημοψήφισμα στην Καταλονία

Σιωπηλή παρέμεινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο άκουσμα της είδησης ​​ότι οι ισπανικές αρχές έκλεισαν 59 ιστοσελίδες που παρέχουν πληροφορίες σχετικά με το δημοψήφισμα στην Καταλονία.
Συνολικά, κατασχέθηκαν σχεδόν 10 εκατομμύρια ψηφοδέλτια, ενώ όπως αναφέρουν δικαστικές πηγές 85 ιστότοποι βρίσκονται σε διαδικασία κλεισίματος.
Ο ιστότοπος του ιδρύματος του πρώην Ισπανού δικτάτορα, Francisco Franco, «παραμένει σε λειτουργία», τη στιγμή που οι ιστοσελίδες σχετικά με το δημοψήφισμα κλείνουν, αποκάλυψε ο εκπρόσωπος της καταλανικής κυβέρνησης, Jordi Turull.

Οι αγριότητες Σάμιων και Αθηναίων στον μεταξύ τους πόλεμο που ώθησε τον Περικλής να γράψει τον επιτάφιο

Λίγα χρόνια αφότου ο Περικλής είχε ξεκινήσει την τρυφερή του σχέση με τη Μιλήσια Ασπασία, η πατρίδα της ήταν έτοιμη να μπει σε πόλεμο με τη Σάμο. Ήταν μια άνιση μάχη. Η Σάμος ήταν μια από τις τρεις πόλεις της Συμμαχίας που είχαν ισχυρό ναυτικό και στρατό. Οι άλλες δύο ήταν η Χίος και Μυτιλήνη. Φιλονίκησαν για την κατοχή της Πριήνης, μιας μικρής πόλης που βρισκόταν ανάμεσα τους στην ασιατική ακτή.

Τεράστια φωτεινή σπείρα πάνω από την Ρωσία… (ΦΩΤΟ)

Αναγνώστες από όλη τη Ρωσία αναφέρουν ότι είδαν παράξενα φώτα και αντικείμενα στον ουρανό και πολλοί έχουν στείλει φωτογραφίες και ακόμη και βίντεο και στοιχεία της εμφανισης.
Υπάρχουν πολλές εικόνες από αυτό το άγνωστο αντικείμενο – το οποίο πολλοί χαρακτήρισαν ως ένα λαμπρό φλας, ακολουθούμενο από ένα ίχνος καπνού και μια ξεκάθαρη διαταραχή στον ουρανό.
Οι μάρτυρες λένε ότι το είδαν σαν να ήταν μια μικρή εκτυφλωτικα φωτισμένη σπειρα, σαν ένα μικρό σκάφος, και η κινηση του εμοιαζε σαν σαν να ακολουθει ενα μονοπατι . Εμοιαζε σαν ένα πλοίο που είχε πιάσει φωτιά. Οι εικόνες π
ροέρχονται από πολλές διαφορετικές γωνίες και φαίνεται να υποστηρίζουν αυτό που περιγράφουν όσοι βρίσκονται στο έδαφος. Η διαταραχή που αφήνει στην ατμόσφαιρα μπορεί να περιγραφεί μόνο ως απόκοσμη και παραξενη.

Το παγόβουνο του "θερμοκηπίου"

Ο πλανήτης εκπέμπει σήμα κινδύνου, καθώς οι συνέπειες της ανθρώπινης παρέμβασης στο περιβάλλον γίνονται πιο εμφανείς με το πέρασμα του χρόνου.

Ένα γιγάντιο παγόβουνο, το οποίο είχε πρόσφατα αποκολληθεί από την Ανταρκτική, άρχισε σιγά-σιγά να κινείται προς την ανοικτή θάλασσα.


Ανού: Ο πρώτος καταγεγραμμένος εξερευνητής της Ιστορίας

 Πριν από πέντε χιλιάδες χρόνια περίπου, στην βορειοανατολική μεριά της Αφρικής, στις όχθες του Ποταμού Νείλου, άρχισε να δημιουργείται ένας από τους σπουδαιότερους πολιτισμούς της Ιστορίας. Ο Αιγυπτιακός Πολιτισμός, ο οποίος έφτασε στο αποκορύφωμα του τον εικοστό αιώνα π.Χ. κατά την διάρκεια της Ενδέκατης Δυναστίας των Φαραώ. Η Ενδέκατη Δυναστία, διήρκεσε 143 έτη όπου βασίλευσαν διαδοχικά εφτά Φαραώ. Κατά την βασιλεία του έκτου κατά σειρά Φαραώ, του Μεντουχοτέπ του Τρίτου, καταγράφεται ο πρώτος άνθρωπος της Ιστορίας που ηγείται μιας θαλάσσιας εξερευνητικής αποστολής. Ο Ανού. 

Μεταφορά πυρηνικών όπλων στον Άραξο;

Περίεργες δηλώσεις και πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για μεταφορά πυρηνικών όπλων στον Άραξο.
Ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας αναγκάστηκε να διαψεύσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο και τόνισε πως σήμερα και αύριο στον Άραξο ενεργεί αμερικάνικο επιτελείο ειδικών το οποίο εξετάζει πως βγήκε εκτός διαδρόμου πρόσφατα, ένα F-16.
Oμως ο ΓΓ του ΚΚΕ φαίνεται ότι έχει πληροφορίες πως ήμαστε πολύ κοντά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο πράγμα που σημαίνει-αν ισχύει- πως οι ΗΠΑ αναμένουν «χαλασμό» στη Μέση Ανατολή.
Ο ΥΠΑΜ, Π.Καμμένος, το συζήτησε ήδη με τους Αμερικανούς!