Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Τραμπ: Τελεσίγραφο στην Βόρεια Κορέα!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αναμένεται να στείλει ένα… τελικό μήνυμα. Θα απευθυνθεί στους ηγέτες των πέντε κρατών που θα επισκεφθεί κατά τη διάρκεια της δεκαήμερης περιοδείας του στην Ασία. Τι θα λέει το μήνυμα; Ότι ο «χρόνος εξαντλείται» για την υφήλιο! Προκειμένου να βάλει ένα τέλος στην κρίση με τις πυρηνικές φιλοδοξίες της Πιονγκγιάνγκ. Επίσης ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να υπερασπισθούν τον εαυτό τους εάν χρειαστεί. Τις πληροφορίες αυτές μετέφερε στενός συνεργάτης του επικεφαλής του αμερικανικού κράτους.
Ο δισεκατομμυριούχος αναχωρεί αύριο Παρασκευή για τη Χαβάη. Τον πρώτο του σταθμό που θα κάνει στον δρόμο του προς την Ασία. Θα επισκεφθεί την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, την Κίνα, το Βιετνάμ και τις Φιλιππίνες. Πρόκειται για την περιοδεία με τη μεγαλύτερη διάρκεια που θα πραγματοποιήσει ένας Αμερικανός πρόεδρος τα τελευταία 25 και πλέον χρόνια.

Φυγόκεντρος επεισόδιο ΚΥΚΛΟΣ 2 /02 - "Κοίλη Γη" ( ΧΡ. ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ)

Κοίλη Γη… Ο πιο συναρπαστικός θρύλος για την ιστορία ενός άλλου, παράλληλου κόσμου, που γοητεύει και διχάζει… Μύθος ευφάνταστων συνωμοσιολόγων… ή όχι;
 ( ΧΡ. ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ)
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO :