Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ....!!! Τουρκικό Πολεμικό Πλοίο ΈΞΩ από την Χίο που έβγαινε στο Αιγαίο για να προκαλέσει Επεισόδιο, ΕΠΙΑΣΕ ΦΩΤΙΑ...!! Ένας Νεκρός και Τέσσερεις τραυματίες...

Φιάσκο για τους Τούρκους αυτή την φορά του Τσεσμέ απέναντι απ την Χίο με σκοπό να εισέρθει στα ελληνικά χωρικά ύδατα στην περιοχή της Παναγίας, αλλά δεν πρόλαβε να εκτελέσει την αποστολή του γιατί… έπιασε φωτιά, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας Τούρκος δίοπας και να τραυματιστούν σοβαρά άλλοι τέσσερις.
Όπως αποκαλύπτουν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, ένα τουρκικό πολεμικό πλοίο κατά την έξοδο του από την ναυτική βάση της Φώκιας έπιασε ξαφνικά και για άγνωστους λόγους φωτιά.

Ιδού Γιατί Έδωσαν στους Θεούς Ανθρώπινη Μορφή. Τι Κρύβει ο Συμβολισμός τους

Θα απευθύνω τον λόγο μόνο σε όσους είναι θεμιτό, κλείστε τις θύρες στους βεβήλους, δεχόμενος αυτά τα νοήματα σοφίας του Θεολόγου (Ορφέα) αναφέρομαι σε όσους υποδήλωσαν τον Θεό και τις  δυνάμεις του θεού με σύμφυτη προς την αίσθηση εικόνες, αποτυπώνοντας τα αόρατα σε ορατά δημιουργήματα, τα οποία, σαν είδος ανοιχτών βιβλίων περιγράφουν τις βασικές γνώσεις για τους θεούς σε όσους γνωρίζουν να τα διαβάζουν.

Ποια η Διαφορά στα Καφέ και Άσπρα Αβγά; Ποιά να Διαλέγεις

Ίσως θα έχετε παρατηρήσει όταν αγοράζετε αυγά, ότι τα καφέ είναι λίγο πιο ακριβά και με πιο κίτρινο κρόκο. Που οφείλεται όμως αυτό και ποιες άλλες διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στα άσπρα και τα καφέ αυγά;
Καταρχάς σε ότι αφορά στο χρώμα του αυγού, αυτό καθορίζεται από τα γονίδια. Ένας γενικός κανόνας είναι ότι οι κότες με άσπρα φτερά και λευκούς λοβούς αυτιών γεννούν άσπρα αβγά, ενώ αυτές που έχουν καφετί-κόκκινο φτέρωμα και κόκκινους λοβούς αυτιών κάνουν καφέ αβγά.

Γιατί να ΜΗΝ Τυλίγεται τα Τυριά με Μεμβράνη και Πως να Μείνουν Φρέσκα στο Ψυγείο

Για να κρατήσετε το τυρί σας φρέσκο ​​για όσο χρονικό διάστημα είναι ανθρωπίνως δυνατό, δείτε τι μπορείτε να αποφύγετε και τη να ακολουθήσετε από εδώ και στο εξής.
1. Ποτέ μην τυλίγεται τα τυριά με πλαστική μεμβράνη
Ο χειρότερος τρόπος για να αποθηκεύσετε το τυρί είναι σε πλαστικό περιτύλιγμα. Το τυρί είναι ως επί το πλείστον έλαιο και λίπος, μετά από μερικές ημέρες θα αρχίσει πραγματικά να πέρνει την γεύση του πλαστικού, η οποία καλύπτει τη γεύση του ίδιου του τυριού.

Για Ποιό Λόγο οι Αρχαίοι Έλληνες Έτρωγαν Κάθε Μέρα Ξερά Σύκα

Τα αποξηραμένα σύκα είχαν σπουδαία θέση στη διατροφή των αρχαίων Ελλήνων, καθώς συχνά τα απολάμβαναν ως επιδόρπιο, τα λεγόμενα “τραγήματα”. Μέχρι σήμερα συνεχίζουμε να τα λατρεύουμε, καθώς αποξηραμένα στον ήλιο, γεμισμένα με ξηρούς καρπούς, βρασμένα σε ελαφρύ σιρόπι με μέλι, αλλά και στο φαγητό ή τις σαλάτες, τα ξερά σύκα είναι ένας πραγματικός θησαυρός για την υγεία.

«Μεσάνυχτα παρά τρία λεπτά» δείχνει το Ρολόι της Αποκάλυψης

Ένα «βήμα» πιο κοντά στον πυρηνικό όλεθρο βρίσκεται η ανθρωπότητα, σύμφωνα με το Συμβούλιο Πυρηνικών Επιστημόνων, έναν οργανισμό στον οποίο μετέχουν 18 Νομπελίστες οι οποίοι κρίνουν: «πολύ αυξημένη την πιθανότητα μιας παγκόσμιας καταστροφής εάν δεν ληφθούν γρήγορα μέτρα».
Ειδικότερα, ο λεπτοδείκτης του Ρολογιού της Αποκάλυψης, που συμβολίζει την επικείμενη καταστροφή του κόσμου, μετακινήθηκε δύο λεπτά προς τα εμπρός και πλέον δείχνει «μεσάνυχτα παρά τρία λεπτά», ήτοι 23:57.

Η αμερικανική πρεσβεία προειδοποιεί τους τουρίστες για τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Ελλάδα

Υγειονομικός συναγερμός έχει σημάνει για τους Αμερικανούς που βρίσκονται στην Ελλάδα,μετά τα αυξημένα κρούσματα από τον ιό του δυτικού Νείλου.