Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Αυτή την Κυριακή 13/12/2015 στις 20 : 00 ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 17 Christos Snow Christos Kastamonitis ΘΕΜΑ " ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ"


Αυτή την Κυριακή στις 20 : 00 ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 17 Christos Snow Christos Kastamonitis
ΘΕΜΑ " ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.
ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΑΣ"
Στο http://www.athensjukebox.com
ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘOYΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ

Βιντεοσκοπούσε με drone τη Βουλή και συνελήφθη


Συνελήφθη απόψε, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Ασφάλειας της Βουλής, 32χρονος άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε να χειρίζεται ιπτάμενο τηλεκατευθυνόμενο (drone), με ενσωματωμένη κάμερα, που βιντεοσκοπούσε τον προαύλιο χώρο της Βουλής και του Μνημείου του 'Αγνωστου Στρατιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt ο 32χρονος άντρας είχε έρθει από την επαρχία για τουρισμό στην Αθήνα. Βρισκόταν στον προαύλιο χώρο της Βουλής στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και με το τηλεκατευθυνόμενο drone βιντεοσκοπούσε τόσο τον εαυτό του όσο και τον εξωτερικό χώρο της Βουλής.
Αυτό προκάλεσε συναγερμό και ο νεαρός άντρας συνελήφθη. Αργότερα, όταν αποδείχθηκε πως επρόκειτο για έναν απλό πολίτη που έκανε τουρισμό στην Αθήνα, αφέθηκε ελεύθερος.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Το πρώτο παγκοσμίως καταδυτικό πάρκο με αρχαία ναυάγια θα δημιουργηθεί στη ΝΑ Αττική





Στη ζώνη Ν. Ευβοϊκού – Σουνίου πρόκειται να δημιουργηθεί το πρώτο παγκοσμίως «καταδυτικού πάρκου» με αρχαία ναυάγια.

Η ίδρυση του «υποβρύχιου Μουσείου» δρομολογήθηκε στη συνάντηση της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου με τον υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά και τους δημάρχους Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη και Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, με στόχο τη γενικότερη ανάπτυξη της περιοχής μέσα από τη δημιουργία καταδυτικού προορισμού υψηλών προδιαγραφών και μοναδικού περιεχόμενου.

Όπως διευκρινίστηκε κατά την παρουσίαση του σχεδίου στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής: Από το 2006 η Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων με υποβρύχιες αρχαιολογικές έρευνες εντόπισε και χαρτογράφησε αρχαία και βυζαντινά ναυάγια, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Αττικής και της Ν. Εύβοιας, από τη νήσο Καβαλλιανή, έως τον Καφηρέα και το Σούνιο.

Η ερπετοειδής φυλή Naga ζει κάτω από την Ινδία;






Η Ινδία είναι ένας τόπος που κρύβει πολλά μυστικά και, ίσως, πολύ περισσότερα μυστήρια. Αρχαία κείμενα, μιλούν για ιπτάμενα οχήματα και διαστημικούς πολέμους… Αναφέρονται, όμως, και σε ερπετοειδείς φυλές που, ίσως, δεν είναι και τόσο ανύπαρκτες και φανταστικές, όσο θα ήθελαν κάποιοι…

Όπως δείξαμε, διακεκριμένοι επιστήμονες έκαναν εκθέσεις και αναφορές που δηλώνουν καθαρά πως θα μπορούσε να υπάρχει σήμερα, ένα εξελιγμένο είδος «Σοφών Δεινοσαύρων» που θα μπορούσαν να κυριαρχούν. Αυτή η διαπίστωση αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον αν το συνδυάσουμε που πρόσφατες έρευνες οι οποίες έδειξαν ότι δεν εξαφανίστηκαν όλα τα είδη των δεινοσαύρων πριν 65 εκ. χρόνια, αλλά πολύ-πολύ αργότερα…

Αυτός είναι ο Πτέραρχος που απείλησε τους Τούρκους με κατάρριψη! Η συγκλονιστική ιστορία του

Ποιος είναι ο Πτέραρχος που είχε απειλήσει τους Τούρκους με άμεση κατάρριψη αν δεν σταματούσαν τις παραβιάσεις το 1963; Ο αντιπτέραρχος ε.α Βαγγέλης Γεωργούσης αποκάλυψε την ιστορία στην συνέντευξή του                               
Μας περίμενε ξαπλωμένος στο κρεβάτι γιατί όπως μας είπε αργότερα τα πόδια του πλέον δεν το κρατούσαν πολύ. Μόλις όμως μας αντίκρυσε και παρά τα 98 του χρόνια ο Αντιπτέραρχος ε.α Ιωάννης Αναγνωστόπουλος με ένα σάλτο πετάχτηκε σαν αίλουρος και στάθηκε όρθιος και μας έσφιξε γερά το χέρι. Είχαμε απέναντι μας έναν ζωντανό θρύλο της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Τον μοναδικό επιζώντα Έλληνα βετεράνο πιλότο, ο οποίος στις 29 Οκτωβρίου 1942 στο Ελ Αλαμέιν κατέρριψε σε αερομαχία γερμανικό καταδιωκτικό και μάλιστα από τα Αρχεία της Π.Α έχει καταγραφεί ως η πρώτη Ελληνική κατάρριψη στη Μέση Ανατολή! Και όχι μόνο.

Το Ισλαμικό Κράτος καλεί σε εξέγερση Ουιγούρων Τούρκων στην Κίνα



Το Ισλαμικό Κράτος ανάρτησε στο διαδίκτυο ένα τραγούδι στα μανδαρίνικα (κινέζικα) με το οποίο καλεί τους «μουσουλμάνους αδελφούς» στην Κίνα να ξεσηκωθούν.
Στο διάρκειας τεσσάρων λεπτών τραγούδι, που έχει τον τίτλο «Είμαι Μουτζαχεντίν», ένας άνδρας τραγουδά:
«Να πεθάνω πολεμώντας στο πεδίο της μάχης είναι το όνειρό μου. Καμία δύναμη δεν μπορεί να αναχαιτίσει την προέλασή μας».

Απειλεί με πυρηνικά ο Πούτιν – Απίστευτη δήλωση με διπλή ανάγνωση λίγες ώρες μετά την εκτόξευση πυραύλων από ρωσικό υποβρύχιο




- Πούτιν: “Ελπίζω να μην χρειαστεί η χρήση πυρηνικών όπλων κατά των τρομοκρατών”
- Το υποβρύχιο Rostov-on-Don μόλις χθες εκτόξευσε πυραύλους τύπου “κρουζ” κατά του ISIS
- Αποδείχθηκε ότι διαθέτουμε πυραύλους υψηλής ακρίβειας, λέει ο Πούτιν

Το παιχνίδι στη Συρία μοιάζει με τεράστια σκακιέρα στην οποία ο Πούτιν φαίνεται πως αποφάσισε να “κατεβάσει” την αφρόκρεμα του ρωσικού οπλοστασίου. Μετά τα αεροσκάφη Su-34 και ύστερα από τους πυραύλους S-400 που δημιούργησαν μια αδιεπέραστη “ομπρέλα” πάνω από τη Συρία ο Ρώσος “Τσάρος” εμφάνισε ανοιχτά της Συρίας το “αόρατο” υποβρύχιο Rostov-on-Don το οποίο είναι εξοπλισμένο με βαλλιστικούς πυραύλους, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να φέρουν και πυρηνικές κεφαλές.