Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Το συμπαντικό,ιερό νούμερο 7

Η προτασσομένη δασεία στη λέξη ΕΠΤΑ, είναι ένδειξη ότι λείπει ένα γράμμα απο αυτή τη λέξη. Το γράμμα που λείπει είναι αυτό το ΣΙΓΜΑ (Σ), όπου διατηρείται στις λατινογενείς λέξεις, απ’όπου έχουμε το Γαλλικό Sept…
Στο Λεξικό της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας του Σταματάκου, θα βρούμε ότι η λέξη ΣΕΠΤΑ, ΣΕΠΤΟΣ, σημαίνει ΣΕΒΑΣΤΟΣ. Στο “ΟΜΗΡΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ”, στη λέξη ΣΕΒΑΣΤΟΣ, ΣΕΒΑΣ, βρίσκουμε τα εξής:
1) Σέβας, Ευσέβεια, Αιδώς, Εντροπή πρός Θεούς & Ανθρώπους.
2) Θαύμα, Θαυμασμός, ‘Εκπληξις, Θαύμβος με κατέχει, Θαυμάζω.
Η ιερότητα του αριθμού αυτού, Επτά, την έχουμε αποκτήσει λόγο του ότι “ανήκουμε” στην ΕΒΔΟΜΗ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΟΟΣ.
Ο Μέγας Νούς, σε αυτή την εκδήλωσή του, έφτιαξε 13 ΙΔΡΥΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ. Εμείς λοιπόν ανήκουμε στην 7η ακτίνα, άρα υποθέτω ότι σε εμάς ο Ιερός Πανάγιος Αριθμός που τα πάντα συνέχει είναι το 7.
Το ιερόγλυφο του Χριστού, που είναι ο συνδυασμός Χ και Ρ, δείχνει το 7, γιατί στην αρχαία Ελλάδα ο αριθμός 600 παρασταινόταν με το γράμμα Χ και ο αριθμός 100 με το γράμμα Ρ. Έτσι Χ+Ρ=600+100=700. Αυτό το σύμβολο παρασταίνει το Χριστό στον Σταυρό.

Όταν η Σαηεντολογία θα άνοιγε επί χούντας Πανεπιστήμιο στην Κέρκυρα.


               Προπαγανδιστικό μήνυμα του Χάμπαρντ σε πρωτοσέλιδο τοπικής εφημερίδας.
Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;
Όταν η Σαηεντολογία θα άνοιγε επί χούντας Πανεπιστήμιο στην Κέρκυρα.
Μια αφανή πτυχή των προσπαθειών επαναλειτουργίας της Ιονίου Ακαδημίας; Ένας αποτυχημένος σχεδιασμός ενίσχυσης της ,προσφάτως, επιβληθείσης Δικτατορίας; Ψυχροπολεμική αστοχία; Ένα ακόμα επεισόδιο, θυμίζω την εδώ ίδρυση του πρώτου (ή δεύτερου) παραρτήματος Θεοσοφικής Εταιρείας στην Ευρώπη το 1876, του ενδιαφέροντος των Μυστικών Εταιρειών;

Γιατί φτιάχτηκαν οι Γκρίζοι Λύκοι

Η τουρκική «Κόκκινη Προβιά» που έστησαν ΝΑΤΟ και CIA και γύρισε τελικά μπούμερανγκ

«Αν οι Έλληνες θέλουν να ξαναπέσουν στη θάλασσα, ο τουρκικός στρατός είναι έτοιμος», δήλωσε πρόσφατα ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικό Κίνημα (MHP), Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αναφερόμενος στην ένταση στο Αιγαίο, σπεύδοντας να προσθέσει για άλλη μια φορά ότι η Κύπρος είναι τουρκική: «Αν η ελληνοκυπριακή διοίκηση θέλει ένωση, να μεταναστεύσει στην Αθήνα».
Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ο ακροδεξιός ηγέτης επιδόθηκε σε ένα ντελίριο ακραίων δηλώσεων με προφανή στόχο: «Κάποιοι να εξηγήσουν στην ελληνική κυβέρνηση τι έγινε το 1921 και το 1922. Αν δεν υπάρχει κανείς να τους εξηγήσει, εμείς μπορούμε να έρθουμε σαν σφαίρα στο Αιγαίο και να τους διδάξουμε πάλι την ιστορία».

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ομαδικά φαινόμενα δαιμονισμού εμφανίσθηκαν… στις αρχές της δεκαετίας τού 1980 στο Ξηρόμερο της Αιτωλοακαρνανίας, στο χωριό Μπαμπίνη λόγο της βλασφημίας όπως χαρακτηριστικά έλεγαν οι κάτοικοι του χωριού.
«Στο χωριό μας βλασφημούν ανηλεώς» ωμολόγησε κάποιος Μπαμπινιώτης. Επίκεντρο των φαινομένων ήταν μία οικογένεια τού χωριού και ειδικότερα ένα μέλος της, ο Στάθης, ψηλόλιγνο αγόρι 13 ετών. Το παιδί είχε καταπιεσθή πολύ και μάλιστα από την γιαγιά του, βρέθηκε σ” ένα ψυχικό ξεχαρβάλωμα, οπότε βρήκε την κατάλληλη περίστασι να το κυριεύση πονηρό πνεύμα και μάλιστα από τα ισχυρά. Που να τολμήση να πλησίαση κανείς στο σπίτι που έμενε ο Στάθης! Διέτρεχε κίνδυνο η ζωή του. Αλλά και σ” όλο το χωριό ξεχύθηκε το κακό. Οι χωρικοί ξεφώνιζαν: «Χαθήκαμε! Το χωριό μας στοίχειωσε»!

ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ - ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΙΔΙΑ INDIGO

ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ - ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΙΔΙΑ INDIGO

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ - ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΙΔΙΑ INDIGO  ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ.