Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Το Νέο Περίεργο Όπλο Του Ερντογάν -Τι Κάνει!

Oι πολίτες και οι τουρίστες που πήγαν στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνταντινούπολη, κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πρωτοχρονιάς, παρακολούθησαν τη λύση για το σταμάτημα drones που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά. Η λύση αυτή προέρχεται από την εταιρία ASELSAN.
Mε τη χρήση Drones γίνονται πολλές φορές παράνομες βιντεοσκοπήσεις σε ιδιωτικούς ή δημόσιους χώρους, σε αθλητικές διοργανώσεις, ακόμα και σε στρατόπεδα, ενώ έχει παρατηρηθεί μεταφορά παράνομων ουσιών στα σύνορα χωρών όπως των ΗΠΑ ή ακόμα και παράνομη μεταφορά ναρκωτικών σε φυλακές. Το τελευταίο διάστημα γίνεται επίσης λόγος για τη χρήση drones από τρομοκράτες, καθώς μπορούν να πλησιάσουν ευκολότερα τους στόχους τους.

Ξεχασμένοι Μύθοι, Θρύλοι και Παραδόσεις της Σύρου

Μια μοναδική έρευνα και μια σύγχρονη ματιά στις παραδόσεις, στους θρύλους και στους μύθους της Σύρου.

Που κτυπά σύμφωνα με τον θρύλο η κάρδια της Σύρου; Υπόγειες στοές και κούφια Γη κάτω από το δημαρχείο και την πλατεία.. Ποιος ηταν ο αιμοσταγής βρικόλακας Φρατζόλης και ο επίσης κακός βρικόλακας Πετροκόκκινος; Μυθικοί δράκοι και η παναγία που ακούει το μουγκρητό τους. Ο θρύλος του ρόγχου στην Αγία Πακού του Γαλησσά. Η Ζώνη Της Παναγίτσας. Το στοιχείο της σπηλιάς του Ρόζου και η χαμένη πολιτεία. Ξερολιθιές, πέτρινα τοτέμ, πηγάδια με δαιμόνια και στοιχειά. Σπηλιές που κρύβουν ξωτικά. Νεραϊδότοποι στην Σύρο, Χαμένα κορίτσια Η σπηλιά της Χαρίκλειας, Η οπλή από το άλογο του Αγίου Γεώργιου, Τα δαιμόνια στις συκιές τα μεσημέρια. Τα επικίνδυνα αλώνια. Το νερό του σύριγγα που δείχνει να περνά από πλατανιά αλλά στην Σύρο δεν υπάρχουν πλατανιά, Αερικά και Γοργόνες και παράξενα πλάσματα που βγαίνουν τις νύκτες στις έρημες παραλίες και ουρλιάζουν και πολλές άλλες όμορφες ιστορίες παλιών θρύλων ….