Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

EKTAKTO Προς ελληνοτουρκική κρίση ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου: Σκηνικό «Malene Ostervold» νότια του Καστελόριζου

Μια περίεργη κατάσταση εξελίσσεται αυτή την στιγμή στο νοτιοανατολικό Αιγαίο με μοχλό το, με ιταλική σημαία, ερευνητικό σκάφος ODIN Finder το οποίο υλοποιεί έργο θαλάσσιας έρευνας για λογαριασμό της κοινοπραξίας Euroasian Interconnector (κατασκευή έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης της Ασίας με την Ευρώπη, έργο στο οποίο συμμετέχουν η Ελλάδα, το Ισραήλ και η Κύπρος):
Το πλοίο ενώ έχει ναυλωθεί από την Ελλάδα και κάνει εδώ και σχεδόν ένα μήνα επιστημονικές έρευνες στο Αιγαίο σε σημεία εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων νοτιοανατολικά της Κρήτης, μόλις έληξε σήμερα η ναύλωσή του από την Ελλάδα, αμέσως μετά ναυλώθηκε από την... Τουρκία (!) η οποία το στέλνει να κάνει έρευνες νότια του Καστελόριζου εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας σε μια επανάληψη του επεισοδίου με το νορβηγικό πλοίο "Malene Ostervold" που έφερε τις δύο χώρες ένα βήμα πριν την "θερμή" σύγκρουση!

Η Ρωσία δοκίμασε επιτυχώς τον πυρηνικό «Σατανά» της

Ειδικοί εκτιμούν ότι θα είναι έτοιμος προς χρήση το 2019-2020 και θα μπορεί να μεταφέρει κεφαλές ισχύος 40 μεγατόνων, ισχύς 2.000 μεγαλύτερη από αυτή των ατομικών βομβών που έπεσαν σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι το 1945
Σε επιτυχημένη δοκιμή του μεγαλύτερου μέχρι στιγμής πυραύλου του κόσμου με την εντυπωσιακή ονομασία Satan 2 (Σατανάς νο2) προχώρησε την Πέμπτη η Ρωσία όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δίνοντας στη δημοσιότητα το σχετικό βίντεο.

Ο πύραυλος εκτοξεύτηκε από το κοσμοδρόμιο Πλεσέτσκ και διένυσε μια απόσταση 3.600 μιλίων προτού να πετύχει το στόχο του σε ένα πεδίο βολής.

Οι άγνωστες λεηλασίες των Ναζί στους αρχαίους θησαυρούς της Κρήτης

Τις άγνωστες λεηλασίες των Ναζί στα αρχαία της Κρήτης, την περίοδο από το 1941 μέχρι το 1944, φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο διδάκτωρ αρχαιολογίας και επίτιμος έφορος Αρχαιοτήτων Αντώνης Βασιλάκης σε συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη.
Ο κ. Βασιλάκης έκανε λόγο για "αθλιότητες των Γερμανών και Ιταλών κατακτητών".

Όπως είπε χιλιάδες ήταν τα αρχαία που έκαναν φτερά από όλη την Κρήτη και ειδικότερα από τις συλλογές των ανασκαφών που κρατούνταν σε διάφορους αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης όπως στην Κνωσό, τη Φαιστό, τη Γόρτυνα, την Ιεράπετρα τη Νεάπολη την Κίσσαμο αλλά και άλλους αρχαιολογικούς χώρους. Πρόκειται για κλοπή αρχαιοτήτων ανεκτίμητης αξίας όπως είπε.

Καταλονία – Ανεξαρτησία Live: Το κοινοβούλιο κήρυξε την ανεξαρτησία

Οι εξελίξεις στην Ισπανία είναι καταιγιστικές μετά από το δημοψήφισμα της 1ης Οκτωβρίου - Το κοινοβούλιο της Καταλονίας κήρυξε την ανεξαρτησία της επαρχίας από την Ισπανία μέσα σε κλίμα πανηγυρισμών - Η Γερουσία έδωσε την εξουσία στον Ραχόι που αναλαμβάνει την διακυβέρνηση της Καταλονίας - "Η κυριαρχία του νόμου θα αποκατασταθεί" προαναγγέλλει ο Ραχόι - Πανηγυρισμοί και συγκίνηση από τους Καταλονούς -

Το… πιο στοιχειωμένο σπίτι της Αττικής -Που βρισκόταν και τι υπάρχει στην θέση του τώρα

Πάντοτε μπροστά στη θέα των παλιών, αραχνιασμένων αρχοντικών η φαντασία καλπάζει και δημιουργούνται ερωτηματικά.
Ποιες ιστορίες κρύβονται πίσω από τα εγκαταλελειμμένα νεοκλασικά σπίτια και ποιες από αυτές είναι πραγματικότητα ή αποκύημα της φαντασίας.
Εγκλήματα, φόνοι και αυτοχειρίες εγκλωβίζουν στους τοίχους των οικημάτων εικόνες του παρελθόντος που στοιχειώνουν τις σκέψεις των παλιών κατοίκων της εκάστοτε περιοχής και περνούν στους νεότερους.
Ένα από αυτά τα σπίτια, ίσως το ποιο γνωστό στοιχειωμένο σπίτι, είναι και η Βίλα Καλλέργη στο Πικέρμι.

ΜΗΠΩΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΗΜΑΔΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ; Δείτε τι ακριβώς τα προκαλεί

Αιτίες εμφάνισης αγγειώματος
To αγγείωμα είναι ένας μικρός καλοήθης όγκος που αποτελείται από αιμοφόρα αγγεία. Υπάρχουν 2 βασικές αιτίες της εμφάνισής του.
1. Η ηλικία. Πολλοί εμφανίζουν κάποιο αγγείωμα περίπου στην ηλικία των 30 και άνω. Συνήθως, σε αυτή την περίπτωση μοιάζει με μια μικρή ελιά σε κερασί χρώμα, και μπορεί να εμφανιστεί κυρίως στον κορμό, τα χέρια και τους ώμους. Τέτοια αγγειώματα προκαλούνται από αλλαγές του δέρματος και των αιμοφόρων αγγείων.

Το δικαστικό Μέγαρο Κιάτου στέλνει ένα μεγάλο παγκόσμιο μυστικό μήνυμα

Η ανάποδη σημαία είναι ένα διεθνές σήμα κινδύνου, σημαίνει ότι υπάρχουν προβλήματα στην Χώρα η στο αξίωμα ή στο στρατόπεδο η στο κτίριο τα οποία δεν μπορούν να επιλυθούν, σημαίνει ότι ο χώρος βρίσκεται πλέον κατακτημένος και σε απόγνωση!
Αυτό το σήμα πέρασε το δικαστικό μέγαρο κιάτου Κορινθίας, η ανάποδη σημαία Δεν σημαίνει βεβήλωση Ιερού συμβόλου αλλά σημαίνει ότι άνθρωπος οι άνθρωποι με καθαρή συνείδηση και με απόλυτο πατριωτισμό τόλμησαν να ενημερώσουν με αυτό το διεθνές σήμα κινδύνου!

Δόθηκαν οι φάκελοι της δολοφονίας του JFK – Ε.Χούβερ: «Πρέπει να πείσουμε τον κόσμο ότι τον σκότωσε ο Όσβαλντ»!

Οι πρώτοι φάκελοι της δολοφονίας του JFK δόθηκαν στην δημοσιότητα και ήδη αναμένεται να προκαλέσουν ιστορικούς «σεισμούς» καθώς μέσα αποκαλύπτεται ότι οι Ρώσοι θεωρούν ως υπεύθυνο τον επίσης πρώην πρόεδρο Λύντον Τζόνσον ενώ ο πανίσχυρος τότε αρχηγός του FBI E.Xoύβερ φέρεται να είπα κατά λέξη:
«Αυτό που με αγχώνει περισσότερο είναι να βρούμε κάτι που να πείθει την κοινή γνώμη ότι ο Όσβαλντ ήταν ο δολοφόνος»
Στην δημοσιότητα δόθηκε ένα κομμάτι των εγγράφων για την δολοφονία του προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι το 1963 από τον νυν πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ.