Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Το μυστηριώδες αυγό που συντάραξε την Ευρώπη, το 1680

Μια μέρα, μετά τα μεσάνυχτα της 2ας Απριλίου του μακρινού 1680, συνέβη στη Ρώμη ένα γεγονός τόσο παράξενο και αλλόκοτο, που αναστάτωσε όλο τον κόσμο και το οποίο προσέλκυσε την προσοχή των σοφών και μη, ολόκληρης της Ευρώπης.
Μια κότα είχε γεννήσει ένα αυγό, το οποίο ήταν τόσο εξαιρετικά καταπληκτικό, που όμοιό του δεν είχε ξαναδεί κανείς έως τότε. Εν πρώτοις, η κότα είχε γεννήσει το αυγό αυτό τα μεσάνυχτα, σε ώρα δηλαδή αφύσικη για το είδος της κι επί πλέον, είχε επάνω του ζωγραφισμένο πεντακάθαρα έναν κομήτη, καθώς κι άλλα περίεργα σημεία.

«ΑΚΕΦΑΛΟ» ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ. ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; Η ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΠΑΘΕ ΕΦΡΑΓΜΑ.

Υπό ιατρική παρακολούθηση για 15 ημέρες ο ναύαρχος Αποστολάκης – Θα παραμείνει για νοσηλεία στο 251 ΓΝΑ – Τα καθήκοντα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ θα ασκεί ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος. Και την αλήθεια την μαθαίνουμε μισή, μετά από μέρες.
Σοβαρό ιατρικό πρόβλημα προέκυψε με την υγεία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Βαγγέλη Αποστολάκη. Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, ο αρχηγός ΓΕΘΑ θα παραμείνει για 15 ημέρες υπό ιατρική παρακολούθηση στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και για το διάστημα αυτό τα καθήκοντα του αρχηγού θα ασκεί ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος.

ΕΚΤΑΚΤΟ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ) Κατεβάζουν με γερανό το έμβλημα κ το όνομα του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης. Κυριακή ώρα 23.20




ΕΚΤΑΚΤΟ Κατεβάζουν με γερανό το έμβλημα κ το όνομα του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης. Κυριακή ώρα 23.20 . ΘΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ