Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Τα 7 Chakras και τα ορυκτα τους...(Α ΜΕΡΟΣ)







Σχεδόν όλοι γνωρίζουμε για τα λεγόμενα chakras τα όποια βρίσκονται σε διάφορα σημεία στο σώμα μας,. άλλα μικρά και άλλα μεγάλα.
Κανάλια ενέργειας που δίνουν την αίσθηση  ενεργειακής δίνης προς και από το σώμα....
Τα 7 μεγαλύτερα και ποιο βασικά είναι σε ευθεία γραμμή  η οποία αρχίζει από την  βάση της σπονδυλικής μας στήλης που είναι και το πρώτο chakras  έως το έβδομο μέχρι και στην κορυφή του κεφαλιού μας .
Παρακάτω λοιπόν θα δούμε τα ανάλογα ορυκτά σε αυτά , κέντρα ,καθώς το χρώμα του καθενός και της ιδιότητες που κατέχουν.

Μάθετε τί λέει το Κοράνι για τους Έλληνες!



«Οι Έλληνες [πάντα] θα νικούν. Είναι θέλημα του Αλλάχ» [Surah ΧΧΧ, 1-5] (Φυσικά, με το ισχυρότερο όπλο στον κόσμο: τον πολιτισμό τους! Τα κανόνια σκουριάζουν. Ο πολιτισμός όμως διαιωνίζεται.)


Λίγοι γνωρίζουν ότι η ιερή λέξη «Κοράνιο» είναι ελληνικότατη και μάλιστα ομηρική*. Προέρχεται από το ιερό ελληνικό ρήμα «κορέω», που σημαίνει σπέρνω -τον Λόγο του Θεού!- και κατ' επέκταση «σαρώνω». Το ρήμα «κορέω» εκφράζει και την ιερή πράξη της δημιουργίας: όταν ο πατέρας μας «εκόρευσε», δηλαδή έσπειρε τον σπόρο του στην κόρη-μάνα μας και έπλασαν εμάς!

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

EΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΣΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ


Τις πρώτες πρωινές ώρες προσγειώθηκε στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνος το μεταγωγικό αεροσκάφος C-27J το οποίο μετέφερε από το Αλμπαθέντε της Ισπανίας τις σορούς των αξιωματικών, του  Σμηναγού Παναγιώτη Λάσκαρη και του Σμηναγού Αθανάσιου Ζάγκα, συνοδευόμενες από τον Αρχηγό της Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο Χρήστο Βαΐτση.

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Τα Σκόπια δεν πλήρωσαν τη συνδρομή και έχασαν την ψήφο στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ!



«Το δικαίωμα ψήφου σας έχει ανακληθεί γιατί δεν έχετε καταβάλει τη συνδρομή σας». Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι το μήνυμα που έλαβε η κυβέρνηση των Σκοπίων από τον ΟΗΕ μετά την μη καταβολή της συνδρομής - ύψους 24.606 δολαρίων - για τη συμμετοχή της σε ψηφοφορίες της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.
 
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν με επιστολή του ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ότι οχτώ χώρες (μεταξύ των οποίων και η ΠΓΔΜ) δεν κατέβαλαν τη συνδρομή τους και ως εκ τούτου, χάνουν προσωρινά το δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
 

Μετακομίζει σε μονοκατοικία στο Παλαιό Ψυχικό το ζεύγος Τσίπρα







Αλλάζουν όλα στη ζωή του Αλέξη Τσίπρα. Λίγες μόλις ημέρες μετά τη νίκη του στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου που τον κατέστησαν τον νεώτερο πρωθυπουργό της Ελλάδας και μάλιστα προερχόμενο από την αριστερά επέρχονται σημαντικές αλλαγές και στην προσωπική του ζωή.
Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του koolnews.gr η οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα ετοιμάζεται να μετακομίσει από το διαμέρισμα της οδού Αρμονίας στην Κυψέλη, σε άλλο σπίτι. Σε μονοκατοικία στο Παλαιό Ψυχικό.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ: ΣΚΑΛΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ "ΘΕΙΚΕΣ" ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ

Η ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ έρχεται πάλι να ταράξει τα νερά της ιστορίας μας. Σε σπήλαιο της χώρας μας βρέθηκε από σπηλαιολόγους ένα πρόσωπο σκαλισμένο στο βράχο. Το πρόσωπο αυτό βρέθηκε κατω από ένα πολύ μεγάλο στρώμα βρύων και λειχήνων.
Έκπληκτοι οι σπηλαιολόγοι κάλεσαν την αρμόδια αρχαιολογική υπηρεσία που έκλεισε το χώρο άμεσα. Ο χώρος φυλάσσεται 24 ώρες το 24ωρο . Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν μια χρονολόγηση πλέον των 5000 ετών.

Σεισμός 5R σε θαλάσσια περιοχή κοντά στην Κρήτη








Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έγινε αισθητή στην Κρήτη, στις 17:54.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή 79 χιλιόμετρα νοτιοανατολικώς της περιοχής Τυμπάκι Ηρακλείου, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Moύμια σε στάση λωτού βρέθηκε στη Μογγολία


Ενθουσιασμό προκάλεσε στους επιστήμονες η ανακάλυψη μιας μούμιας η οποία βρέθηκε σε στάση λωτού στη Μογγολία. Την ώρα που οι εξετάσεις στα απομεινάρια βρίσκονται σε εξέλιξη, εκτιμάται ότι χρονολογούνται πριν από 200 χρόνια και ανήκουν σε Βουδιστή Μοναχό.

«Το μουμιοποιημένο σώμα παρέμεινε τόσα χρόνια σε στάση λωτού, σαν να κάνει διαλογισμό» ανέφεραν οι Siberian Times – παρουσιάζοντας τα πρώτα στοιχεία για την ανακάλυψη. Το σώμα ανακαλύφθηκε χθες στην επαρχία Songinokhairkhan σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
ΠΗΓΗ : ΖΟΥΓΚΛΑ

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ο κος ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ

Του Πέτρου Αργυρίου

Δεν έχω καμιά πρόθεση να «κοντύνω» ή να μειώσω τον Κ. Βαρουφάκη. Είναι οι πράξεις και οι λόγοι ενός ανθρώπου που τον υψώνουν ή τον κονταίνουν....
Δεν έχω καμία διάθεση να δαιμονοποιήσω τον Κο Σόρος. Οι συνέπειες των πράξεων του έχουν χαραχτεί –με οξύ και αίμα- στις μνήμες των λαών θυμάτων του- ανάμεσα τους πλέον μάλλον και ο δικός μας. Αυτό που θέλω να καυτηριάσω είναι η αφέλεια που προβάλει ο κος Βαρουφάκης.

Είναι η αφέλεια του είδους που αποδόθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου και χρησιμοποιήθηκε ως άλλοθι για την τεράστια πολιτική ευθύνη που φέρει. Είναι η αφέλεια που οδήγησε στην έκπληξη που ένοιωσε ο κουμπάρος του Νίκου Παπανδρέου Γιάννης Βαρουφάκης στη μετάλλαξη του Γιώργου που ήξερε. Και ο κόσμος δεν ανέχεται πλέον την αφέλεια του εξωγήινου, δεν ανέχεται την αφέλεια των κολλεγιοπαίδων και πολύ περισσότερο δε δέχεται την αφέλεια των ακαδημαϊκών και των πολιτικών.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ




Ανακοίνωση εξέδωσε η Πολεμική Αεροπορία για το τραγικό δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή δύο Ελλήνων πιλότων σε στρατιωτική βάση της Ισπανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015 και ώρα Ελλάδας 16:16, διθέσιο αεροσκάφος F-16D Block 50 της 111ΠΜ/341Μ, το οποίο συμμετείχε στην 1η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το 2015 του Tactical Leadership Programme (TLP), στην Αεροπορική Βάση Los Llanos, στο Albacete της Ισπανίας, συνετρίβη κατά τη διάρκεια της απογείωσης με συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό των δύο (2) Ιπταμένων.

Σπηλαιοτρυπα – Ένα άγνωστο σπήλαιο κοντά στα Πράμαντα Ιωαννίνων

Σπηλαιοτρυπα – Ένα άγνωστο σπήλαιο κοντά στα Πράμαντα Ιωαννίνων (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Δείτε εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο από ένα σχετικά άγνωστο σπήλαιο κοντά στα Πράμαντα Ιωαννίνων

Τα Σκόπια ως Μακεδονία σε έκθεση στην Παλαιά Βουλή!




Έντονη διαμαρτυρία όλων των Παμμακεδονικών Ενώσεων στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη






Όταν οι γκάφες δεν έχουν τελειωμό, αρχίζεις να λες: Ρε, μπας και δεν είναι τυχαίες; Μήπως στρώνουν τον δρόμο για μία ακόμη εθνική υποχώρηση, με τη σκέψη ότι ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα επιβίωσης, που θα έχουν αμβλυνθεί τα πατριωτικά αντανακλαστικά του και δεν θα αντιδράσει σε έναν ατιμωτικό συμβιβασμό με τα Σκόπια; Τα ερωτήματα αυτά έρχονται με αφορμή τον νέο... άθλο.

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ 24 1 2015 ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΥΛΕΣ


ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ


ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ

ΟΙ "ΤΕΡΜΙΝΑΙΤΟΡΣ" ΠΟΥ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΥΛΕΣ.
ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ;
ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΡΟΜΠΟΤΟΕΙΔΗ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΠΥΛΕΣ.
ΛΑΤΡΕΙΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΟ;
Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΣΕΚΤΕΣ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟ. ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ ΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΛΑΤΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ "ΠΛΑΝΗΤΗΣ" ΝΙΜΠΙΡΟΥ.
ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΕΚΑΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ;
ΑΡΧΑΙΕΣ ΣΟΥΜΕΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΜΠΙΡΟΥ.
ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΟΥΝΑΚΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ-ΝΙΜΠΙΡΟΥ.

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ 17 1 2015 ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ


 ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ
ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ


ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥ ΤΟΥ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ.
ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ ΚΡΗΤΗΣ.
ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΓΟΡΤΥΝΑ-ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ;
ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤ ΤΣΕΠΕΣ.
ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ.
ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ Κ.Μ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΧΝΕΣ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ 'Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗ ΣΚΟΤΙΑ;
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΧ ΝΕΣ ΣΤΗ Β.ΕΥΡΩΠΗ.

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ


Κατά την τοπική λαϊκή παράδοση είναι η σπηλιά του Κύκλωπος Πολύφημου, αλλά αποτελεί στην πραγματικότητα λατρευτικό κέντρο θρακικών θεοτήτων. Το σπήλαιο βρίσκεται στην παραλία της Μάκρης, μέσα σε έναν βράχο όπου βρέθηκαν ίχνη χρήσης από τη Νεολιθική Περίοδο ( περ. 4.500 π.χ ).
Ο χώρος του αποτελείται από δύο επίπεδα και τρείς θαλάμους, γύρω τους δε υπάρχουν λαξευμένες κόγχες και σκαλοπάτια. Στο εσωτερικό και την τούμπα, που βρίσκεται πάνω από το σπήλαιο, έχουν βρεθεί διάφορες πήλινες κατασκευές, αγαλματίδια και ειδώλια ζώων.

ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ - ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (ΕΚΠΟΜΠΗ 23/1/2015)




ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ - ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ  (ΕΚΠΟΜΠΗ 23/1/2015)

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ 'Η ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ... ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  'Η ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ... ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Α ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΥ ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ  ( Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ) ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ( ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΟΣ)
ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΩΣΤΑ ΤΥΠΩΜΕΝΗ.


Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Credible” bomb threat made against flights at Hartsfield


“Credible” bomb threats were made Saturday against two flights bound for Atlanta, an airport spokesman said.
Hartsfield-Jackson International Airport spokesman Reese McCrainie told The Atlanta Journal-Constitution at 3 p.m. that both flights — Delta 1156 and Southwest 2492 — had landed and were sitting on a taxiway waiting to be swept by the Atlanta police Bomb Squad.
McCranie would not say how the threats were received, only that, “we believe the threats to be credible.”
  “Credible” bomb threat made against flights at Hartsfield photo
The passengers were being removed from the planes, and Runway 27L has been closed, McCranie said.

«ΒΟΜΒΑ» από τον ΟΑΕΔ: ΤΕΛΟΣ το επίδομα ανεργίας!





Νέο σχέδιο καταβολής των επιδομάτων για χιλιάδες πολίτες εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών, έπειτα από συζητήσεις με το κλιμάκιο της Τρόικας.
Πλέον, τα επιδόματα θα χορηγούνται με περιουσιακά κριτήρια, δηλαδή θα λαμβάνονται υπ” όψιν όχι μόνο τα εισοδήματα που απέκτησε ο ενδιαφερόμενος κατά το εκάστοτε προηγούμενο έτος αλλά και τα περιουσιακά στοιχεία που κατέχει, δηλαδή τα ακίνητα, τα Ι.Χ. τα δίκυκλα, τα σκάφη αναψυχής και τα λοιπά κινητά αντικείμενα μεγάλη αξίας που έχει στην κατοχή του.

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Oι εξωγήινοι επικοινωνούν μαζί μας; - Επιστήμονες ανακάλυψαν μυστήρια ραδιοκύματα

 

 

 Μπορεί το μυστηριώδες φαινόμενο να εντοπίστηκε για πρώτη φορά το 2007, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που οι επιστήμονες το κατέγραψαν σε πραγματικό χρόνο.

Οι επιστήμονες μελετούν μυστήρια ραδιοκύματα που μπορεί να προέρχονται από μαύρες τρύπες, άστρα νετρονίων ή ακόμα και από εξωγήινο πολιτισμό.

Πρόκειται για αστραπιαίες λάμψεις ραδιοκυμάτων (διαρκούν μόνο χιλιοστά του δευτερολέπτου) από άγνωστες πηγές στο σύμπαν που εκπέμπουν τόση ενέργεια όση ο ήλιος μέσα σε μια μέρα.

"Πυροβόλησε" ο ΠΙΠΙΝΟΣ! Επιτυχής βολή τορπίλης

Το τύπου ''214'' Υποβρύχιο ΠΙΠΙΝΟΣ - το σκάφος που ακολουθεί σε ναυπήγηση τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΉ, - εκτέλεσε επιτυχώς βολή τορπίλης γυμνασίων σε περιοχή του Σαρωνικού. αναφέρουν πηγές του Πολεμικού Ναυτικού. Για το προσεχές διάστημα,λένε οι ίδιες πηγές, έχει προγραμματιστεί να εκτελεσθεί αντίστοιχη βολή από το Υποβρύχιο ΩΚΕΑΝΟΣ, το υποβρύχιο τύπου ''209'' που εκσυγχρονίστηκε.

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟ Η Κ.ΤΖΑΝΗ . ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣOΝΙΑ ;



Παραθέτουμε μια φωτογραφία.  Στην φωτογραφία εμφανίζεται η κ.Τζανη μέσα σε Τεκτονική Στοά. Βλέπετε με βελάκι το σύμβολο της Στοάς και την κ. Τζανη. Εμείς ρωτάμε ευθέως.

κ. Τζανη έχετε σχέσεις με την Μασονία ;



Η οργάνωση "Νέα Ακρόπολη" και ο ρόλος της στην οικονομική κρίση.


Ο ιδρυτής της Νέας Ακρόπολης J.A.Livraga σε τελετή με τους Εθνικούς αρχηγούς της Ν.Α. για τα 30 χρόνια (ιωβηλαίο) του, σαν αυτοκράτορας (ελαίω θεού) στην πνευματική αυτοκρατορία της Νέας Ακρόπολης. Στό τελετουργικό σκεύος που κρατάει στα χέρια του διακρίνονται αριστερόστροφοι αγκυλωτοί σταυροί.  (Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί από το βιβλίο του πρώην Διευθυντή της Νέας Ακρόπολης Θεσσαλονικής, Γιάννη Γαραντζωτή

Το Ξεσκέπασμα της Απάτης, εκδόσεις στερέωμα
Σαν φοιτητές και σαν πολίτες, θα έχετε πιθανόν αντιληφθεί την παρουσία μιας κίνησης με το όνομα “Νέα Ακρόπολη” στο χώρο του πανεπιστημίου, αλλά και σε άλλα μέρη, όπου ο προσηλυτισμός είναι εύκολος (σημ. ή και σε αφίσες κολλημένες σε διάφορα σημεία των πόλεων).

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ο βιολογικός πόλεμος του Βυζαντίου και οι μέλισσες




ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ» ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ

Η λέξη ‘βόμβα’ προέρχεται από τον βόμβο των μελισσών… πιθανότατα, αυτά τα έντομα χρησίμευαν ως ζωντανές βόμβες, εξ ου και η λέξη!

Η μετατροπή των έμβιων όντων της Φύσης σε καθοδηγούμενα πολεμικά μέσα δεν αποτέλεσε ασφαλώς ανακάλυψη του Μεσαίωνα, αλλά επινόηση χρόνων πολύ προγενέστερων -αντίθετα από ότι πιστεύεται ευρέως.

Η εκμετάλλευση των φυσικών δυνάμεων των ζώων μπορεί να μην εξασφάλιζε το άμεσο αποτέλεσμα των καθιερωμένων πολεμικών τακτικών, αλλά μεγιστοποιούσε τα δεινά του αντιπάλου πολύ περισσότερο από τις συμβατικές μεθόδους τόσο στο επίπεδο της σωματικής καταπόνησης όσο, κυρίως, της ad hoc κάμψης του ηθικού και της ψυχολογικής επιβάρυνσης.

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Απογοήτευση - Δεν βρέθηκε τίποτα για εξόρυξη στην Κυπριακή ΑΟΖ

 

 

Η γαλλική εταιρεία TOTAL σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι μόλις ολοκλήρωσε τη γεωλογική, γεωχημική και γεωφυσική έρευνα εξερεύνησης των τεμαχίων 10 και 11 στην Κυπριακή ΑΟΖ «χωρίς να βρει οτιδήποτε για εξόρυξη».

Η εταιρεία προσθέτει ότι έχει αρχίσει συζητήσεις με τις κυπριακές αρχές για πιθανό πρόγραμμα επιπλέον εξερευνήσεων στην περιοχή, χωρίς να δίδει οποιεσδήποτε άλλες λεπτομέρειες και χωρίς να αναφέρει αποχώρησή της από την Κυπριακή ΑΟΖ.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ. 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ 5 ΕΥΡΩ.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ. 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ 5 ΕΥΡΩ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ Κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ ΕΝΩ ΕΔΩ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
ΠΗΓΗ : ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Διάβασαν με ακτίνες Χ ελληνικούς παπύρους που έκαψε ο Βεζούβιος

 

 

Αρχαίοι πάπυροι γραμμένοι στα ελληνικά, που είχαν καεί από την καταστροφική έκρηξη του Βεζούβιου το 79 μ.Χ. και είχαν θαφτεί στις στάχτες της γειτονικής πόλης του Ηρακλείου (Ερκουλάνουμ), για πρώτη φορά θα αποκαλύψουν τα μυστικά τους, καθώς επιστήμονες κατάφεραν, με τη βοήθεια μιας νέας ισχυρής τεχνικής ακτίνων-Χ, να διαβάσουν τις πρώτες λέξεις σε δύο από αυτά τα χειρόγραφα.

Ιταλοί επιστήμονες του Ινστιτούτου Μικροηλεκτρονικής και Μικροσυστημάτων του Εθνικού Συμβουλίου Ερευνών στη Νάπολη, με επικεφαλής τον φυσικό Βίτο Μοτσέλα, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Nature Communications", σε συνεργασία με γάλλους συναδέλφους τους, σύμφωνα με το BBC, το "Science" και το "Nature", κατόρθωσαν να διαβάσουν ένα μέρος από το περιεχόμενο των μισοκατεστραμμένων παπύρων που είναι διπλωμένοι, χωρίς να τους ανοίξουν.
  

Το μικρόβιο της Λεγιονέλλας και η νόσος των λεγεωνάριων ( ΝΟΣΟΣ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ)




Το 1976 μια ομάδα βετεράνων Αμερικανών Λεγεωνάριων διοργάνωσε συνεστίαση σε ξενοδοχείο της Φιλαδέλφιας. Από τα άτομα που παρευρέθηκαν στην συνεστίαση, 221 αρρώστησαν εκ των οποίων 34 είχαν πεθάνει. Το γεγονός προκάλεσε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και μετά από πολλές έρευνες και κλινικές μελέτες στις 18 Ιανουαρίου 1977 ταυτοποιήθηκε το μικρόβιο άγνωστο για την ύπαρξη του στο παρελθόν και πηρέ το όνομα του «Λεγιονέλλα» λόγω του προαναφερθέντος περιστατικού.
Το γένος των μικροβίων της λεγιονέλλας περιλαμβάνει περισσότερα από τριανταπέντε (35) ειδή εκ των οποίων οκτώ (8) είναι παθογόνα. Το πιο επικίνδυνο από αυτά είναι η «Legionella pneumophila» στην οποία οφείλεται και η γνωστή Νόσος των Λεγεωνάριων η οποία εκδηλώνει πνευμονία.

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ

Το Shell Grotto είναι ένα μοναδικό υπόγειο πέρασμα, μήκους 22 περίπου μέτρων, στο Margate, μια παραθαλάσσια πόλη στο Ανατολικό Κεντ, στην Αγγλία. Γιατί είναι μοναδικό; Γιατί είναι προσεκτικά διακοσμημένο με περίπου 4,6 εκατομμύρια κοχύλια στο εσωτερικό του! Το ποιος το δημιούργησε και το γιατί, είναι ερωτήματα που μέχρι σήμερα δεν έχουν βρει πειστική απάντηση από κανέναν. Οι ντόπιοι υποστηρίζουν ότι το Shell Grotto ανακαλύφθηκε κατά τύχη το 1835, από τον James Newlove και τον γιο του Joshua.

Ενα περιεργο μυστηριο με δυο σκελετους στο Βαραθρο Μονης Αστεριου του Υμηττου



Βρίσκεται  σε υψ. 480μ., βόρεια  της  Μονής  Αστερίου  του  Υμηττού  και  σε απόσταση 500μ. (ευθεία γραμμή ) απ'αυτή. Ο  τελευταίος  πριν  τη  Μονή  χωματόδρομος (αριστερά ανεβαίνοντας) περνά 80μ. δεξιά από το βάραθρο, που βρίσκεται ακριβώς στο πρώτο αντέρεισμα,  μετά τη δεύτερη μικρορεματιά (650μ. από τον κύριο δρόμο της Μονής) και  από το οποίο πρωτοβλέπουμε στα δεξιά μας (ανατολικά) το διάσελο του Αστερίου (ΟΤΕ).
Η είσοδος  του  είναι  ένα  άνοιγμα 1,50x1,50μ. Το βάραθρο αποτελείται από τρεις θαλάμους, το έναν κάτω  από  τον  άλλο, που  συγκοινωνούν  μεταξύ  τους  με  πολύ στενά ανοίγματα. Εχει κατακόρυφο βάθος 20μ. και  συνολικά 73μ. Ο πρώτος και μεγαλύτερος θάλαμος (30μ.x6μ.) εξερευνήθηκε το 1938. Η πλήρης εξερεύνηση του βαράθρου έγινε στις 21.11.1943 και 19.12.1943.

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Το ΣΜΑΡΑΓΔΙ....της καρδιας μας!!




Πυριτικό ορυκτό της οικογένειας των Βυριλλων
--Σκληρότητα του  7,5-8
--κρυσταλλική δομή του εξαγωνική  (καθόλου τυχαίο )

Το χρώμα του το γνωστό πράσινο σμαράγδι!
Περήφανοι οι Ταύροι στο ζώδιο γιατί είναι η πέτρα τους
Ξακουστά ήταν και είναι τα ορυχεία της Κλεοπάτρας,αγαπημένος της εξαιρετικά πολύτιμος λίθος!
Η αγάπη για το σμαράγδι ήταν μεγάλη σε όλο τον κόσμο ,από την Ινδία και την Ερυθρά θάλασσα  μέχρι την Ελλάδα και την Πομπηία των πλουσίων κάτοικων της έως και την νότια Αμερική των Ίνκας και Των Αζτέκων και όχι άδικα!!!!!!

Πλανήτης κοντά στη Γη που μπορεί να φιλοξενήσει ζωή


Πλανήτης κοντά στη Γη που μπορεί να φιλοξενήσει ζωή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι αστρονόμοι ανακάλυψαν τρεις εξωπλανήτες λίγο μεγαλύτερους από τη Γη - γι' αυτό αποκαλούνται σούπερ-Γαίες- που περιφέρονται γύρω από ένα άστρο σχετικά κοντά στον δικό μας Ήλιο, σε απόσταση περίπου 150 ετών φωτός. Ο ένας από τους τρεις πλανήτες βρίσκεται στην «κατοικήσιμη» ζώνη, δηλαδή στην κατάλληλη απόσταση από το άστρο του, ώστε να διαθέτει νερό σε υγρή μορφή και να μπορεί να φιλοξενεί κάποια μορφή ζωής.

Το εν λόγω σύστημα, που βρίσκεται στον αστερισμό του Λέοντα, είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα που έχουν ποτέ ανακαλυφθεί με τη βοήθεια του διαστημικού τηλεσκοπίου «Κέπλερ», το οποίο, παρά την βλάβη του, εξακολουθεί να «κυνηγά» εξωπλανήτες (έχει ήδη βρει πάνω από 1.000). Η ανακάλυψη επιβεβαιώθηκε από επίγεια τηλεσκόπια στη Χαβάη, στις ΗΠΑ και στη Χιλή.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον αστρονόμο Ίαν Κρόσφιλντ του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, σύμφωνα με το "Nature", ανέφεραν ότι το μητρικό άστρο των τριών σούπερ-Γαιών είναι ο ερυθρός νάνος EPIC 201367075, που είναι μικρότερος (περίπου ο μισός σε μέγεθος) και πιο κρύος από τον Ήλιο μας. Το εν λόγω άστρο ανήκει στη δεκάδα των πιο κοντινών στη Γη άστρων που έχει βρεθεί να έχουν εξωπλανήτες.

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Εβραϊκές ρίζες είχε ο Χίτλερ (Διαμαχη μεταξυ Ασκενάζι και Σεφαραδιτών Εβραίων )

Εβραϊκές ρίζες είχε ο Χίτλερ: Τι έδειξαν γενετικές έρευνες σε 39 συγγενείς του ηγέτη των ναζί
Μερικές φορές η Δικαιοσύνη αργεί να απονεμηθεί. Ή απονέμεται με πλάγιους τρόπους. Στην περίπτωση του Αδόλφου Χίτλερ «ήρθε» μαζί με τα αποτελέσματα έρευνας, σύμφωνα με τα οποία ο Φύρερ είχε πιθανότατα και εβραϊκές και αφρικανικές ρίζες.
 
O βέλγος ιστορικός Μαρκ Βερμέερεν και ο συμπατριώτης του δημοσιογράφος Ζαν-Πολ Μιούλντερς κατάφεραν να πάρουν δείγματα σιέλου από 39 συγγενείς του Χίτλερ, ανάμεσά τους και έναν αυστριακό αγρότη, εξάδελφό του, που κατονομάζεται μόνο ως «Νόρμπερτ Χ». Οπως έγραψαν στο περιοδικό «Κnack», από τις γενετικές εξετάσεις που έγιναν προκύπτουν ισχυρές ενδείξεις πως ο ηγέτης των ναζί είχε βιολογικούς δεσμούς με τις «υπάνθρωπες» φυλές που θέλησε να εξολοθρεύσει- και πως δεν ήταν ούτε «αγνός» ούτε «Αριος».
 
 

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Απίστευτο: Η θάλασσα ξέβρασε «καλαμάρι - γίγας» στο Κατάκολο


Απίστευτο: Η θάλασσα ξέβρασε «καλαμάρι - γίγας» στο Κατάκολο

Το ξέβρασε η θάλασσα νεκρό - Με τα πλοκάμια του ξεπερνούσε το ένα μέτρο!

Οι χειμερινοί περιπατητές στην παραλία του Κατακόλου, στο ύψος της περιοχής Παναγίτσα, με έκπληξη διαπίστωσαν την ύπαρξη ενός «γιγαντιαίου» καλαμαριού στην ακροθαλασσιά.

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Μετέφεραν Όπλα με τον NORMAN ATLANTIC




Συνεχως φτάνουν στην ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ πληροφορίες για το NORMAN ATLANTIC που ακόμα δεν έχουν μπει στο τρίτο πάρκινγκ με την αιτιολογία ότι έχει ακόμα καπνούς 14 μέρες μετά το δέσιμο του Καράβιου στο Μπριντεζι.

Μιλάνε για όπλα στο αμπαρι.Μιλανε για εκρηκτικά .Και η αλήθεια είναι ότι δύσκολα κολλάει η φλόγα να κρατάει 11 μέρες και ακόμα δεν έχουν ελεγχθεί τα πάρκινγκ.
Το  τελικό ερώτημα είναι γιατί δεν πάει Έλληνας εισαγγελέας εκεί

Ενα απο τα σημαντικοτερα και αρχαιοτερα γλυπτα στο DELFT της Ολλανδιας εχει ελληνικο θεμα


Απο τα παλαιοτερα γλυπτα στο Delft ειναι αυτη η παρασταση στο μετωπο της αρχαιας εισοδου στη πολη. Εκτιμαται οτι ειναι γυρω στο 1500 μ.χ και παριστανει τον Ευαγγελιστη Ιωαννη στη νησο Πατμο να γραφει την αποκαλυψη. Το κομματι που υπαρχει τωρα ειναι αντιγραφο αφου το 1981 το γνησιο κομματι αποσυρθηκε και φυλασσεται στο ιστορικο μουσειο του DELFT.


Yποβρύχια μουσεία σε Σποράδες, Παγασητικό


Τμήματα αμφορέων και τύπος άγκυρας από το ακρωτήριο Γλάρος.

Το φιλόδοξο σχέδιο για τη δημιουργία καταδυτικών πάρκων και επισκέψιμων ενάλιων αρχαιολογικών χώρων στη θαλάσσια περιοχή των Σποράδων και του Δυτικού Παγασητικού βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση, μετά την έγκριση από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο της σχετικής μελέτης ανάδειξης. Τέσσερα ναυάγια, χρονολογούμενα από τους κλασικούς έως τους βυζαντινούς χρόνους, πρόκειται να μετατραπούν σε «υποβρύχια μουσεία», στα οποία θα ξεναγούνται οι καταδυόμενοι επισκέπτες συνοδευόμενοι από δύτες αρχαιοφύλακες και αρχαιολόγους.

Αγνοούμενο όχημα 12 ετών βρέθηκε στον Άρη


Το αγνοούμενο επί 12 χρόνια όχημα, Beagle2, εντοπίστηκε στην επιφάνεια του Άρη.

Οι εικόνες υψηλής ανάλυσης δείχνουν το όχημα σε καλή ανάλυση, σύμφωνα με το BBC.
Ο ρομποτικός εξερευνητής προσπάθησε να προσεδαφιστεί στην επιφάνεια του «κόκκινου πλανήτη»
ανήμερα των Χριστουγέννων το 2003, χρησιμοποιώντας αλεξίπτωτα, αλλά η επικοινωνία με το όχημα χάθηκε.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Πανικός στο Βέλγιο - Νεκροί και τραυματίες σε επιχείρηση κατά των τρομοκρατών

 

 

 

- Νέο αιματοκύλισμα συγκλονίζει την γηραιά ήπειρο
- Τουλάχιστον δύο νεκροί κι ένας σοβαρά τραυματίας ο απολογισμός επιχείρησης της αστυνομίας στην "καρδιά" της Ευρώπης
- Η επιχείρηση έγινε στην πόλη Verviers, στο ανατολικό Βέλγιο
- Αξιωματούχοι αναφέρουν πως η επιχείρηση κατά της τρομοκρατίας σχετίζεται με τους τζιχαντιστές της Γαλλίας
- Αναφορές για σύλληψη ενός άνδρα που είχε επαφές με τον Αμεντί Κουλιμπαλί
- Συνεχής ενημέρωση από το newsIT με φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο

Η Ευρώπη είναι ακόμη "μουδιασμένη" από το λουτρό αίματος στην γαλλική πρωτεύουσα και οκτώ ημέρες μετά το αιματοκύλισμα στο περιοδικό Charlie Hebdo στο Παρίσι, ένα νέο κρούσμα έρχεται να σκορπίσει τον τρόμο στην γηραιά ήπειρο.


Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Εκκενώθηκε ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός

 

Το αμερικανικό τμήμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού εκκενώθηκε λόγω διαρροής αμμωνίας από το ψυκτικό σύστημα.

Σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία, που επικαλούνται την ρωσική υπηρεσία διαστήματος Roscosmos, η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο και τα έξι μέλη του πληρώματος - τρεις Ρώσοι, δύο Αμερικανοί και ένας Ιταλός- είναι ασφαλή στο ρωσικό τμήμα του Σταθμού.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΕΣΗ ΤΩΝ ΓΚΟΥΡΟΥ!

 

Πάντα θαύμαζα την πραότητα και σιγουριά που αποπνέουν οι πνευματικοί φωτισμένοι άνθρωποι!
Αυτό το απροσδιόριστο κάτι παραπάνω ,που σίγουρα ξέρεις ότι κατέχουν για την ψυχή.
Αυτό το κάτι από μόνο του ,σε κάνει να δίψας,να θες να το αποθησαυρίσεις, να το κάνεις δικό σου, μέρος του εαυτού σου!
Σε καθηλώνει εκεί μπροστά τους, παρατηρώντας κάθε τους κίνηση
Παρατηρώντας την σπίθα του θείου να τρεμοπαίζει σαν την φλόγα του κεριού
Περιμένοντας και εσύ την μεταλαμπάδευση αυτής της φλόγας νιώθεις και αισθάνεσαι, την ζέστη,την αγιοσύνη,την αγάπη που αποπνέουν ,χωρίς καμία απαίτηση!
Να σου δώσουν ναι! να σου πάρουν όχι!

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Κατεπείγον σήμα της Europol και στην Αθήνα - 7 τζιχαντιστές απειλούν τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες

Μετά το αιματοκύλισμα στο Παρίσι, η Europol έστειλε κατεπείγον σήμα για σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης σε ευρωπαϊκή χώρα, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

Σύμφωνα με το σήμα της Europol, επτά άτομα πιθανότατα τζιχαντιστές σκοπεύουν να εξαπολύσουν τρομοκρατική επίθεση σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα με δύο παγιδευμένα αυτοκίνητα, με εκρηκτικά.

Οι έρευνες μετά το σήμα έχουν ξεκινήσει σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στην Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με το σήμα της Europol το χτύπημα προσδιορίζεται μέχρι και τις 17 Ιανουαρίου.

Στο σήμα η Europol στέλνει φωτογραφίες των 7 τζιχαντιστών, αλλά και τα ονόματά τους.

Επίσης αναφέρεται και σε πιθανές χώρες πραγματοποίησης της συγκεκριμένης επίθεσης, όπως είναι η Βρετανία, η Ολλανδία, χωρίς ωστόσο κανένα από αυτά τα στοιχεία να μην έχει επαληθευτεί.
ΠΗΓΗ : ΑΠΕ

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Την ωρα που η Γαλλια ψαχνει την Boumeddiene αυτη ηταν 6 μερες στην Κωνσταντινουπολη και τωρα Συρια

 

 Cavusoglu: Η Hayat Boumeddiene εισήλθε στην Συρία στις 8 Ιανουαρίου







Η Hayat Boumeddiene, η σύντροφος του Amedi Coulibaly, του δράστη της ομηρείας που
σκοτώθηκε από τις γαλλικές δυνάμεις ασφαλείας στο εβραϊκό σούπερ μάρκετ στο Παρίσι
 και η οποία καταζητείται από τη γαλλική αστυνομία, εισήλθε στην Συρία στις 8 Ιανουαρίου
περνώντας από την Τουρκία, σύμφωνα με δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας
 Mevlut Cavusoglu που αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα του πρακτορείου ειδήσεων Ανατολή.

Η Boumeddiene έφθασε στις 2 Ιανουαρίου στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης μέσω
 Μαδρίτης και διέμεινε σε ξενοδοχείο, δήλωσε ο Cavusoglu σε συνέντευξή του στο πρακτορείο.


Πηγή:www.capital.gr

Οι Ναζί αναζητούσαν την κοιτίδα των Ινδογερμανών στα Ελληνικά σπήλαια!



(σ.σ.Τελικά όλοι κατάγονται(ή θα ήθελαν) από την Ελλάδα,πλην των Ελλήνων!)
Μια ξεχασμένη ιστορία, που δείχνει το ενδιαφέρον των Γερμανών να βρουν τις παλαιότατες πολιτισμικές τους ρίζες και μάλιστα στην Ελλάδα, πράγμα που εξηγεί το θαυμασμό αλλά και το φθόνο τους για τον τόπο μας, έρχεται να μας θυμίσει ένα βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Παπαζήση με τίτλο «Σεϊντί.
Το Σεϊντί σήμερα στις παρυφές τη ΚωπαΐδαςΠαλαιολιθική κατοίκηση στη Βοιωτία» του Πάρι Βαρβαρούση. Ο συγγραφέας, ύστερα από μια εισαγωγή στην παλαιολιθική κατοίκηση της Βοιωτίας, φωτίζει την ιστορία του σπηλαίου Σεϊντί Αλιάρτου, μιας φυσικής βεράντας για τον άνθρωπο εκείνης της εποχής, ο οποίος θα μπορούσε να εντοπίσει τα θηράματά του στο στενό πέρασμα άγριων ζώων μεταξύ της λίμνης Κωπαΐδας και του Ελικώνα.

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Το γαλλικό κοινοβούλιο αναμένεται να εγκρίνει την συνέχιση των γαλλικών επιδρομών εναντίον του ισλαμικού κράτους στο Ιράκ.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ


Το γαλλικό κοινοβούλιο αναμένεται να εγκρίνει την συνέχιση των γαλλικών επιδρομών εναντίον του ισλαμικού κράτους στο Ιράκ.

parl

  Το Κοινοβούλιο  της Γαλλίας αναμένεται να δώσει το πράσινο φως την Τρίτη 13 Ιανουαρίου όσο αφορά τις αεροπορικές επιδρομές εναντίον του ισλαμικού κράτους στο Ιράκ.Σίγουρα στην συγκεκριμένη ψηφοφορία θα παίξει μεγάλο ρόλο και η ένταση που επικρατεί μετά τις τζιχαντιστικές επιθέσεις στην καρδιά του Παρισιού.

ΠΗΓΗ : http://olympia.gr

ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ (10-1-2015) ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ (ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗΣ SAMAN LYCAN)







MIΛΑΝΕ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ
                 ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗΣ
                 SAMAN LYCAN
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ;
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΜ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ(;)ΣΤΟΙΧΕΙΑ;
ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΣΤΩΝΗ;
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ-ΜΗΠΩΣ ΕΝΑ "ΠΕΙΡΑΜΑ" ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ;
Η ΨΥΧΕΔΕΛΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΤΟΥ DRAMBUIE.
ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ-MΑΓΕΙΑ(;)ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ DRAMBUIE;
ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΦOΡΤIΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ



Μια ωραία ερώτηση είναι πως μπορούμε να φορτίσουμε ενεργειακά τους Κρυστάλλους μας
Αφού κάνουμε λοιπόν τον ενεργειακό καθαρισμό των ορυκτών μας όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο μας,είναι έτοιμοι να τους φορτίσουμε με ενέργεια!
Ο ποιο καθαρός αγνός παροχέας ενεργειακής δόνησης είναι το ηλιακό φως!!
Αφήνουμε τα ορυκτά μας κάτω από το φως του ήλιου σε μια μέρα με καθαρό ουρανό, έως τις 12 το μεσημέρι έτσι ώστε να πάρουν το πρώτο φως της ημέρας με την Μεγίστη απόδοση και μετά τα βάζουμε μέσα