Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Προϊστορικά και Μεγαλιθικά Μνημεία στην Αρχαία Ελλάδα





Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη και ολοκληρωμένη έρευνα για τις μεγαλιθικές κατασκευές, παρά μόνο λίγες αναφορές για μενχίρ και ντομλμέν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αρχαίος πολιτισμός που υπήρχε κάποτε εδώ κατασκεύαζε μεγαλιθικά μνημεία.
Ίχνη μεγαλιθικών κατασκευών συναντάμε στη Θράκη, στην Εύβοια, στην Πελοπόννησο, στη Νάξο, στη Μύκονο, κ.α. Αν και δεν είναι τόσο μεγάλες σε μέγεθος ή δεν φανερώνουν τη λειτουργικότητα τους, όπως αυτές στη Β.Δ. Ευρώπη, εν τούτοις έχουν όλα τα χαρακτηριστικά των μεγαλιθικών κατασκευών.
Η χρονολόγησή τους έχει γίνει κυρίως με βάση τα αρχαιολογικά ευρήματα των ανασκαφών που ανακαλύφθηκαν κοντά τους και τοποθετούνται τουλάχιστον σε προϊστορική εποχή

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 11 Christos Kastamonitis Christos Snow ΝΑΖΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ





 H EKTAKTH ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 11
Christos Kastamonitis Christos Snow
20/5/2015
ΝΑΖΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

Η Τουρκία δεν προτίθεται να ζητήσει συγγνώμη για την κατάρριψη ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου



Η Τουρκία δεν προτίθεται να ζητήσει συγγνώμη για την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού αεροσκάφους, ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου έπειτα από τη συνάντησή του με το γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ στην έδρα της συμμαχίας στις Βρυξέλλες και αφού εξασφάλισε την υποστήριξη του δικαιώματος της Άγκυρας στην υπεράσπιση της εθνικής της κυριαρχίας.

«Καμία χώρα δεν πρέπει να μας ζητά να απολογηθούμε, διότι κάναμε το καθήκον μας», δήλωσε ο Νταβούτογλου στους δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Γενς Στόλτενμπεργκ προειδοποιώντας ότι τέτοια περιστατικά εξακολουθούν να αποτελούν απειλή, όσο η Ρωσία και ο υπό τις ΗΠΑ συνασπισμός συνεχίζουν να βομβαρδίζουν χωριστά το Ισλαμικό Χαλιφάτο στη Συρία.

Σκόπια: Ο φράχτης θα φτάσει τα 40 χιλιόμετρα!




Η ΠΓΔΜ θα επεκτείνει τον συρμάτινο φράχτη που αναγείρει στα σύνορα με την Ελλάδα. Αυτό ανέφεραν στην εφημερίδα των Σκοπίων "Ντνέβνικ" (Dnevnik) στρατιωτικές και αστυνομικές πηγές της χώρας.

Ο στρατός της ΠΓΔΜ ξεκίνησε από το πρωί του Σαββάτου την τοποθέτηση ενός συρμάτινου φράχτη στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ειδομένης και Γευγελής, με σκοπό, όπως ανέφεραν οι αρχές της χώρας, "τη δημιουργία ενός βασικού σημείου, από το οποίο θα γίνεται η διέλευση προσφύγων". Το μήκος του φράχτη που τοποθέτησε ο στρατός της χώρας τις προηγούμενες δύο ημέρες επεκτείνεται στα περίπου τέσσερα χιλιόμετρα.

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 15 Christos Kastamonitis Christos Snow ΡΩΣΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ




ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 15 Christos Kastamonitis Christos Snow
ΘΕΜΑ
1. Ρωσία και Τουρκία
2. Προφητείες

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

"ΜΗΠΩΣ ΜΟΙΑΖΩ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΚΥΡΙΕ ΣΜΗΝΑΡΧΕ ?" Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΑΡΙΨΗ 2 ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ F-102 TO 1974


Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό (δεκαετία 1980) κατα το οποίο ένας Τούρκος αξιωματικός στο Nατοικό Στρατηγείο της Νάπολης(ΑirSouth Command ) προσπάθησε να κοκορευτεί στον υπηρετούντα εκεί Έλληνα βετεράνο αεροπορό Θωμά Σκαμπαρδώνη κομπάζοντας για τις ικανότητες της ΤΗΚ και την δήθεν κατάρριψη δυο ελληνικών F-5 στο Αιγαίο ,το καλοκαίρι του1974..Όταν ο Έλληνας αεροπόρος τον ρώτησε αν μοιάζει με φάντασμα ,ο κατάχλωμος Τούρκος ανέκρουσε πρύμναν και αποχώρισε με θαυμαστή σβελτάδα*

*το καλοκαίρι του 1974 ο σμηναγός (Ι) Γ. Δινόπουλος και ο ανθυποσμηναγός (Ι) Θ. Σκαμπαρδώνης κατέρριψαν ζεύγος τουρκικών F-102 μετά απο σκληρή αερομαχία βορειοανατολικά του Αγ.Ευστρατίου,θα αναφερθούμε παρακάτω σε αυτό το συμβάν.
Την 2η ημέρα του πολέμου, Κυριακή 21 Ιουλίου 1974, το ζεύγος αναχαιτήσεως ετοιμότητος απετελείτο από τους: Υποσμηναγό Ιωάννη Δινόπουλο Α/φος Νο1 Αρχηγό ζεύγους και Ανθυποσμηναγό Θωμά Σκαμπαρδώνη Α/φος Νο2 με χαρακτηριστικό κλήσεως Μοίρας ghost (φάντασμα).

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Η Ρωσία έριξε "τον πατέρα όλων των βομβών" τη FOAB: 600 νεκροί ισλαμιστές στη Deir Ez-Zor





H Ρωσία βομβάρδισε τους ισλαμιστές στην Deir Ez-Zor και σε άλλες πόλεις της Συρίας χρησιμοποιώντας "τον πατέρα όλων των βομβών" τη FOAB, ένα απίστευτης ισχύος θερμοβαρικό όπλο που ισοδυναμεί με τακτικό πυρηνικό χτύπημα! Το αποτέλεσμα ήταν με ένα χτύπημα 600 ισλαμιστές νεκροί! Ταυτόχρονα ρωσικές ειδικές δυνάμεις κυνηγούν Τούρκους και Τουρκμένους στα βουνά κοντά στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας ενώ οι ισλαμιστές στη Ράκκα καήκαν ζωντανοί: Βομβαρδίστηκαν με εμπρηστικές βόμβες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρωσία χρησιμοποιεί FOAB εναντίων ισλαμιστών τρομοκρατών:
Εντύπωση είχε προκαλέσει η αναφορά του ρωσικού υπουργείου Άμυνας πριν λίγες ημέρες ότι με ένα πύραυλο εξολοθρεύτηκαν 600 ισλαμιστές. Το βίντεο έρχεται τώρα στη δημοσιότητα με τις εικόνες να είναι συγκλονιστικές.

Οι Τούρκοι έκλεισαν τα Στενά και οι Ρώσοι ετοιμάζονται να τα ναρκοθετήσουν - Ασκήσεις ναρκαλιείας του τουρκικού Ναυτικού





Ασκήσεις αποκλεισμού και αποναρκοθέτησης των Στενών σε Βόσπορο και Δαρδανέλια πραγματοποιεί η Τουρκία με προσωπική εντολή του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος προφανώς με τον γνωστό παρορμητισμό του έχει υπερβεί τα όρια και επιχειρεί να οδηγήσει εκβιαστικά τον πλανήτη στα όρια μιας παγκόσμιας σύγκρουσης.

Δυνάμεις του τουρκικού Ναυτικού και της τουρκικής Ακτοφυλακής άρχισαν σήμερα το πρωί ασκήσεις "προστασίας και αποναρκοθέτησης" στην θάλασσα του Μαρμαρά, που συνδέει τον Βόσπορο με την Μαύρη Θάλασσα, όπως και στα  νότιο-δυτικά , στα Στενά των Δαρδανελίων που βλέπει στο Αιγαίο Πέλαγος.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 15 ΡΩΣΙΑ ΤΟΥΡΚΊΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ




ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ
 http://www.athensjukebox.com Στις 20:00
ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 15 Christos Kastamonitis Christos Snow
ΘΕΜΑ
1. Ρωσία και Τουρκία
2. Προφητείες

Μια εκπομπή αποκαλύψη

Σοκ στη Γαλλία: Ύποπτοι για τρομοκρατία 58 εργαζόμενοι του αεροδρομίου “Σαρλ ντε Γκωλ” στο Παρίσι!

 


Αποκαλυπτικά στοιχεία προέκυψαν από τις έρευνες στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γαλλίας.
- 58 άτομα είναι στη λίστα “S” της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
- Εργαζόμενος στο catering της Air France προσπαθούσε να προσυλητίσει άτομα του αεροδρομίου.

Σοκαρισμένη είναι η Γαλλία, μετά τα αποκαλυπτικά στοιχεία που πραγματοποίησε η Αντιτρομοκρατική στο αεροδρόμιο του Παρισιού “Σαρλ ντε Γκωλ”.
Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, όταν οι αρχές αναζητούσαν τον “εγκέφαλο” της πολύνεκρης επίθεσης στο Παρίσι, στις 13 Νοεμβρίου, τον Αμπαούντ, ο οποίος φέρεται να σχεδίαζε “χτύπημα” και στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας.
Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του MEGA, Μαρία Δεναξά, υπάρχουν 58 εργαζόμενοι στο “Σαρλ ντε Γκωλ” που είναι ύποπτοι για τρομοκρατία και βρίσκονται στην κατηγορία “S” της Αντιτρομοκρατικής. Αμέσως τους κατασχέθηκαν οι κάρτες εισόδους στις πίστες του αεροδρομίου.

ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ



Μεγάλη αγωνία έχει αρχίσει και επικρατεί στην Άγκυρα σχετικά με τα ενεργειακά αποθέματα της Τουρκίας, καθώς οι αναφορές κάνουν λόγο για δυο το πολύ εβδομάδων αντοχή και μετά, το απόλυτο σκοτάδι για όλη την χώρα.

Σύμφωνα με εκτενή αναφορά του τουρκικού Ινστιτούτου Αζερικής Στρατηγικής, (Hazar Strateji Enstitüsü), η Τουρκία μπορεί να αντέξει μόνο δυο εβδομάδες στην περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα εφοδιασμού με φυσικό αέριο, καθώς ήδη παρουσιάζονται μεγάλα ενεργειακά προβλήματα.

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Ρωσία: Ψεύτικα τα ηχητικά αρχεία της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας πριν την κατάρριψη



Τα ηχητικά αρχεία όπου έχουν καταγραφεί οι προειδοποιήσεις που απηύθυνε η τουρκική πολεμική αεροπορία στους Ρώσους χειριστές του βομβαρδιστικού προτού το καταρρίψουν είναι ψεύτικα, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα.

"Πόσο χρόνο τους χρειάστηκε για να δημιουργήσουν ένα τέτοιο αριστούργημα;", σχολίασε η Ζαχάροβα για τα ηχητικά που φέρονται να έδωσαν χθες στη δημοσιότητα οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Αγρίεψε η ρωσική "αρκούδα"! Παγώνουν τον αγωγό Turkstream και το πυρηνικό εργοστάσιο στην Άγκυρα - Κόβουν τρόφιμα και τις πτήσεις



- Επιτακτικά ζητεί από τους Ρώσους πολίτες το υπουργείο Εξωτερικών να εγκαταλείψουν την Τουρκία!
- Ο Τούρκος ΥΠΕΞ αποκάλυψε πως ο Ερντογάν και ο Πούτιν θα συναντηθούν χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες
- "Επίθεση" με οικονομικές κυρώσεις από τη Ρωσία στην Τουρκία μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού στη Συρία.
- Εσπευσμένα έφτασε ο Γάλλος πρόεδρος, Ολάντ στη Ρωσία όπου συναντήθηκε τον Βλαντιμίρ Πούτιν
- Αναστέλλονται κοινά πρότζεκτ, αυξάνονται οι δασμοί, περιορίζονται οι μετακινήσεις τουρκικών αεροσκαφών και πλοίων στον εναέριο χώρο και τα χωρικά ύδατα.
- Ερντογάν: Συναισθηματική αντίδραση, δεν ταιριάζει σε πολιτικούς! Απαιτούμε συγγνώμη από τη Ρωσία.

Με την παγκόσμια κοινή γνώμη να ανησυχεί Ρωσία και Τουρκία παρά τα μικρά βήματα έτσι ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση, κατά κύριο λόγο συνεχίζουν τις εμπρηστικές δηλώσεις και τις κινήσεις επικίνδυνου και υψηλού ρίσκου.

Καταρρίφθηκε ΤΟΥΡΚΙΚΟ μαχητικό απο τους Ρώσους !!! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ



 ΩΡΑ 23:17 ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ Η ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΑΠΟ REUTERS KAI CNN TURK

Καταρρίφθηκε από πυρά των αντιαεροπορικών συστημάτων S-300PMU2 το τουρκικό μαχητικό κρούσης F-4E 2020 (κατ’άλλες πηγές RF-4E) που παραβίασε τον συριακό εναέριο χώρο και οι δύο
πιλότοι αιχμαλωτίστηκαν. Το Reuters μεταδίδει ότι καταρρίφθηκε επάνω από το συριακό έδαφος.
Επίσης το λιβανέζικο κανάλι «Αλ Μπαγιαντέρ» μεταδίδει ότι καταρρίφθηκε από πυρά της συριακής αεράμυνας.
Η Τουρκία ανακοίνωσε ότι έχασε την επικοινωνία με ένα μαχητικό κρούσης F-4E 2020 Τερμινέϊτορ (υπάρχει και μαρτυρία ότι είναι αναγνωριστικό RF-4) την ώρα που αυτό βρισκόταν πάνω από θαλάσσια περιοχή στη νοτιοανατολική επαρχία Χατάι, στα σύνορα με τη Συρία.
Το CNN Turk μετέδωσε ότι το αεροσκάφος συνετρίβη στη Συρία, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση της πληροφορίας. Συριακές πηγές μεταδίδουν ότι το αεροσκάφος καταρρίφθηκε από ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα S-300PMU2 καθώς είχε παραβιάσει τον συριακό εναέριο χώρο.

Βρυχάται ο Πούτιν! "Κατεβάζει" καταδιωκτικά αεροπλάνα και πυραύλους S-400 που "τρομάζουν" το ΝΑΤΟ




- Μέρες Ψυχρού Πολέμου στη σκιά της άγριας κόντρας ανάμεσα σε Ρωσία και Τουρκία.
- 10 ή 12 επιπλέον καταδιωκτικά στέλνει στη Συρία ο Βλαντιμίρ Πούτιν.
- Μαζί και πυραύλους S-400 σύμφωνα με ρωσικό δημοσίευμα.
- Φτιάχνει "ομπρέλα" για να μην μπορεί να χτυπήσει κανείς ούτε τη ρωσική βάση ούτε τη Συρία.
- Νέα ένταση μετά τον βομβαρδισμό τουρκικού κονβόι στη Συρία.
- "Οι Τούρκοι δεν μας προειδοποίησαν ποτέ!" λέει ο πιλότος του μαχητικού που σώθηκε και υπόσχεται εκδίκηση στη μνήμη του νεκρού συναδέλφου του.

Το κλίμα και οι μέρες του Ψυχρού Πολέμου αναβιώνουν, αφού τη φορά με επίκεντρο στη Συρία, όπου ο Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται πως δημιουργεί μια ιδιότυπη ομπρέλα προστασίας, ενισχύοντας τις ρωσικές δυνάμεις μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τουρκικά πυρά στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Γιατί το μεγαλύτερο νησί της Ιρλανδίας καλείται… Αχίλλειον;

 
Το Αχίλλειον (ιρλ. Achill) είναι το μεγαλύτερο από τα νησιά στα ανοικτά των δυτικών ακτών της Ιρλανδίας και το βορειο-δυτικότερο σημείο της Ιρλανδίας!
Το νησί κατοικήθηκε τουλάχιστον από το τέλος της Νεολιθικής εποχής (γύρω στο 4.000 π.Χ.), όταν είχε έναν πληθυσμό 500-1.000 ανθρώπων! Τότε το νησί θα ήταν, ως επί το πλείστον, δάσος μέχρις ότου οι νεολιθικοί άνθρωποι άρχισαν να το καλλιεργούν. Οι οικισμοί του αυξήθηκαν κατά την διάρκεια της Εποχής του Σιδήρου, όταν και έγινε διασπορά μικρών φρουρίων γύρω από την ακτή, για την άμυνα του νησιού, που δείχνουν την πολεμοχαρή φύση εκείνων των καιρών.
Στο νησί ευρέθησαν και μεγαλιθικοί τάφοι και οχυρά ιδίως στο όρος Slievemore, κατά μήκος του Ατλαντικού.

Θα μας τρελάνει η NASA! Σμήνος κομητών η "εξωγήινη υπερκατασκευή"




Έχει περάσει καιρός από την παρατήρηση "εξωγήινης υπερκατασκευής" στο βαθύ διάστημα. Οι συζητήσεις περί εξωγήινων, όπως ήταν αναμενόμενο, είχαν πάρει φωτιά.

Η NASA πλέον επιστρέφει με μια νέα εικασία για το ανεξήγητο αντικείμενο σε τροχιά γύρω από ένα μακρινό άστρο. Εκτιμά ότι ίσως πρόκειται για σμήνος κομητών. Όλα είχαν ξεκινήσει όταν αστρονόμοι που έχουν εκπαιδευτεί στο Spitzer Space Telescope της NASA παρατήρησαν το φως του άστρου KIC 8462852, γνωστού και ως Tabby Star, να εξασθενεί.

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: «Η Κυρά της Πρόσυμνας» στο «Αθέατο Μουσείο»




Το «Αθέατο Μουσείο παρουσιάζει», είναι η νέα δράση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου που προβάλλει επιλεγμένες αρχαιότητες από τον κόσμο των αποθηκών. Κάθε δύο μήνες ένα αντικείμενο παρουσιάζεται στους επισκέπτες για πρώτη φορά.

Το «Αθέατο Μουσείο αποκαλύπτει», είναι η νέα, ανοιχτή πρόσκληση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου για την αφήγηση της άγνωστης ιστορίας που κρύβει το επιλεγμένο έκθεμα.

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: «Ο Καθρέφτης της Ευρώπης» στο «Αθέατο Μουσείο»



Η νέα δράση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου - που προβάλλει επιλεγμένες αρχαιότητες από τον κόσμο των αποθηκών του - ξεκίνησε τον Φεβρουάριο με το «δαχτυλίδι του Θησέα», το χρυσό σφραγιστικό δαχτυλίδι, που εντοπίστηκε τυχαία στα χώματα των εκσκαφικών εργασιών της Ακρόπολης, τη δεκαετία του 1950. Το δαχτυλίδι, που εκτιμάται ότι ανήκε σε κάποιον ηγεμόνα της μυκηναϊκής Αθήνας, χρονολογείται περί το 1.400 π.Χ. και απεικονίζει μία ανθρώπινη μορφή να πηδά πάνω από έναν ταύρο. Η σκηνή αυτή παραπέμπει στα ταυροκαθάψια της μινωικής Κρήτης.

Γνωρίζοντας την «Άρτεμη από τη θάλασσα», στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο



Αμαρυσία, Ταυροπόλος, Αριστοβούλη, Σελλασφόρος, Προπυλαία, Βραυρωνία, Μουνιχία, Αγροτέρα, είναι μερικά από τα προσωνύμια της θεάς Άρτεμης και αυτά μόνο στην Αττική. Ένα άλλο, αυτό της «θάλασσας», της προστέθηκε μόλις πριν λίγο καιρό όταν οι άνθρωποι του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου (ΕΑΜ) αποφάσισαν ότι το χάλκινο αγαλματίδιο της Άρτεμης του 4ου αι. π.Χ., που ανελκύστηκε από ψαρά τον Μάιο του 1959 στα ανοιχτά της Μυκόνου, θα ήταν το τρίτο έκθεμα του «Αθέατου Μουσείου».

Μια αιγύπτια γάτα... τρέχει στην αίθουσα του Βωμού

<p>  Η έκθεση της αιγύπτιας γάτας θα διαρκέσει από τη Δευτέρα έως τις 17 Μαΐου (Φωτογραφία: Ελευθέριος Α. Γαλανόπουλος) </p>

Την ιστορία μιας αιγύπτιας γάτας αφηγείται το «Αθέατο Μουσείο» του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, στο πλαίσιο της ομώνυμης νέας δράσης του που προβάλλει επιλεγμένες αρχαιότητες, οι οποίες βγαίνουν από τις αποθήκες του μουσείου.



Πρόκειται για τη χάλκινη σαρκοφάγο, που περιείχε αρχικά τη μούμια του ζώου και που είχε κατασκευαστεί για να προσφερθεί ως ανάθημα στη θεά Βούβαστη (Μπαστίτη ή Μπαστέτ).
Η πολυτελής χάλκινη θήκη αποδίδει το ιερό ζώο, τη μορφή του οποίου δανειζόταν σύμφωνα με τις θρησκευτικές δοξασίες η θεά για να εμφανιστεί στους πιστούς της.
Η σαρκοφάγος χρονολογείται στο διάστημα από την Υστερη Περίοδο ως τους Πτολεμαϊκούς χρόνους (664-30 π.Χ.) και εκτίθεται για πρώτη φορά.

Η ιστορία πίσω από το χρυσό δαχτυλίδι του Θησέα

 


«Διάλογο» με το κοινό του έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο,

μέσα από δράσεις που το καθιστούν εξωστρεφές και ζωντανό. Η πιο πρόσφατη είναι το «Αθέατο Μουσείο», που εγκαινιάστηκε πρόσφατα και αφορά τη δίμηνη έκθεση ευρημάτων τα οποία έχουν δει το ημίφως των αποθηκών του, όπου φιλοξενούνται χιλιάδες αρχαία έργα. Ένα από αυτά είναι το δαχτυλίδι του Θησέα, όπως ονομάστηκε το σφραγιστικό χρυσό μυκηναϊκό δαχτυλίδι, που από τα μέσα Ιανουαρίου κοσμεί ειδική προθήκη στην αίθουσα του Βωμού, το μοναδικό ίσως αντικείμενο, που θα έχει την τύχη να μην επιστρέψει στη σκοτεινή, αλλά ασφαλή αθέατη θέση του. Η τεράστια αρχαιολογική αξία του και οι μεγάλες προσπάθειες απόκτησής του δεν το επιτρέπουν.

Ραγδαίες εξελίξεις! Οι Ρώσοι βομβάρδισαν τουρκικό κονβόι στη Συρία - Σήμανε συναγερμός στο στρατό της Τουρκίας

 

Οι Ρώσοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βομβάρδισαν το τουρκικό κονβόι.
- Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 10 τραυματίστηκαν.
- Ο εναέριος βομβαρδισμός έγινε στην πόλη Αζάζ της Συρίας, μία ημέρα μετά την κατάρριψη ρωσικού μαχητικού στην Τουρκία.
- Ο εργαζόμενος της ανθρωπιστικής οργάνωσης που κατέγραψε τις σκηνές αρχικά κατήγγειλε ότι φαίνεται πως τα φορτηγά διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας στοχοθετήθηκαν στους βομβαρδισμούς.

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 10 τραυματίστηκαν από τον εναέριο βομβαρδισμό ενός τουρκικού κονβόι από ρωσικά μαχητικά, στην πόλη Αζάζ της Συρίας, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία.
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Anadolu", ο στόχος τους ήταν 20 φορτηγά που μετέφεραν τσιμέντο και σίδερο από την Τουρκία, ένα δρομολόγιο ρουτίνας.

«Μαρμάρινον σκεύος παραδόξου χρήσεως»




«Μαρμάρινον σκεύος παραδόξου χρήσεως»
Πρόκειται για μία μαρμάρινη πλάκα με μικρογραφική παράσταση αρχαίου ελαιουργείου που χρησίμευε ως κάλυμμα κιβωτίου για τη συγκέντρωση χρηματικών ποσών, τα οποία ίσως να σχετίζονταν με την παραγωγή του ελαιολάδου. 

Σαν σήμερα πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση "Γοργοπόταμος"





Στις 25 Νοεμβρίου 1942 Άγγλοι κομάντος και Έλληνες αντάρτες ανατινάζουν τη γέφυρα του Γοργοποτάμου. Οι συνέπειες του σαμποτάζ για τις γερμανικές δυνάμεις είναι ανυπολόγιστες…
Κορυφαία αντιστασιακή πράξη κατά τη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής. Υπήρξε αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο μεγαλύτερων αντιστασιακών οργανώσεων, του ΕΛΑΣ και του ΕΔΕΣ, υπό την υψηλή καθοδήγηση Βρετανών κομάντος.

Το ιστορικό και η Μάχη
Στις 29 Σεπτεμβρίου 1942 μία ομάδα αποτελούμενη από δώδεκα κομάντος, με επικεφαλής τον συνταγματάρχη Έντι Μάιερς και τον ελληνομαθή ταγματάρχη Κρις Γουντχάουζ, έπεσε με αλεξίπτωτα στην περιοχή της Γκιώνας. Ανάμεσά τους ήταν ο Ελλαδίτης Θεμιστοκλής Μαρίνος κι ένας Κύπριος με το κωδικό όνομα «Γιάννης». Σκοπός τους, να έλθουν σε επαφή με έλληνες αντάρτες και να υλοποιήσουν την «Επιχείρηση Χάρλινγκ», που είχε σχεδιάσει το Συμμαχικό Στρατηγείο στο Κάιρο.

Πίνδος: Σε υψόμετρο 1.200 μέτρων ανακαλύφθηκε αρχαία πόλη του 4ου π.Χ. αιώνα [φωτό]





Σε υψόμετρο 1.200 μέτρων (ίσως στην υψηλότερη στην Ελλάδα αρχαιολογική ανασκαφή) στην Πίνδο, οι αρχαιολόγοι βρέθηκαν «αντιμέτωποι» με τα ερείπια μιας άγνωστης πόλης του 4ου π.Χ. Αιώνα.

Ύστερα από 17 και πλέον χρόνια ανασκαφών μιας μικρής ομάδας αρχαιολόγων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) με ιδιαίτερα περιορισμένα τα κονδύλια, που δεν αφορούσαν σε μια «ηχηρή» και εντυπωσιακή αποκάλυψη, οι επιστήμονες κατόρθωσαν να αποφέρουν σημαντικά αποτελέσματα και ευρήματα- όχι όμως και την ταύτισή της με συγκεκριμένη αρχαία πόλη…
Τα σπαράγματα επιγραφών με τα γράμματα «ΙΕΡ…», «ΙΕΡΟ…» που εντοπίστηκαν στο Καστρί –οχυρωμένη ακρόπολη μιας αρχαίας πόλης της χώρας των Τυμφαίων, τμήματος του βασιλείου της Μακεδονίας, του 4ου π.Χ. αιώνα κάνουν τους αρχαιολόγους να εικάζουν πως πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική θέση των αρχαίων Μακεδόνων με ναούς και λατρευτικούς χώρους, το ακριβές όνομα όμως των οποίων παραμένουν άγνωστοι…

Ο Φόβος θα διαλυθεί σχηματίζοντας ένα δακτύλιο γύρω από τον πλανήτη Άρη





Πριν από λίγες εβδομάδες ομάδα ειδικών της NASA ανακοίνωσε ότι οι μυστηριώδεις αυλακώσεις στον Φόβο, τον μικρό δορυφόρο του πλανήτη Άρη, προκαλούνται από τον πλανήτη που… ρουφάει τον δορυφόρο.
Νέα μελέτη αναφέρει ότι σε μερικά εκατομμύρια έτη ο Φόβος θα έχει διαλυθεί και τα απομεινάρια του θα σχηματίσουν ένα δακτύλιο ύλης γύρω από τον πλανήτη.
Στον Φόβο έχουν εντοπιστεί μυστηριώδεις αυλακώσεις στην επιφάνεια του. Οι επιστήμονες δεν έχουν βρει μέχρι σήμερα οριστική απάντηση στην αιτία που δημιούργησε αυτές τις αυλακώσεις και η μόνη πιθανή εξήγηση που έχει πέσει στο τραπέζι είναι ότι είναι προϊόν πτώσης κομητών.
Η ομάδα των ειδικών με επικεφαλής τον Τέρι Χάφορντ του κέντρου πτήσεων Goddard της NASA ανακοίνωσε στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Γεωλογικής Εταιρείας ότι οι αυλακώσεις είναι αποτέλεσμα της έντονης βαρυτικής έλξης του πλανήτη Άρη.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Νεκρός ο ένας Ρώσος πιλότος - Επικίνδυνη κλιμάκωση μεταξύ Τουρκίας – Ρωσίας

- Βίντεο ντοκουμέντο με αντάρτες να φωνάζουν ο Αλλάχ είναι μεγάλος πάνω από το πτώμα του Ρώσου πιλότου
- Επικίνδυνη κλιμάκωση μεταξύ Ρωσίας – Τουρκίας μετά τον θάνατο τουλάχιστον ενός από τους δύο πιλότους
- Αγνοείται προς το παρόν η τύχη του δεύτερου πιλότου, μαχητικά ελικόπτερα στην περιοχή - Πληροφορίες ότι είναι όμηρος
- Ήταν εντός τουρκικού εναέριου χώρου λένε οι Τούρκοι, έχουμε αποδείξεις ότι ήταν εντός της Συρίας λένε οι Ρώσοι
- Έκτακτη σύγκλιση του ΝΑΤΟ μετά από αίτημα της Τουρκίας

Στα όρια είναι πλέον οι σχέσεις Τουρκίας - Ρωσίας μετά την κατάρριψη ρωσικού μαχητικού από την Τουρκία με την αιτιολογία ότι παραβίαζε τον εναέριο χώρο της.

Οι Τούρκοι κατέρριψαν πολεμικό αεροπλάνο της Ρωσίας – Παραβίασε λένε τον τουρκικό εναέριο χώρο

Ρωσικό αεροσκάφος τύπου Su24, πανομοιότυπο με αυτό που καταρρίφθηκε από τα τουρκικά μαχητικά  
















Δύο τουρκικά αεροσκάφη έπληξαν με πυραύλους αέρος – αέρος το ρωσικό Su24
- Οι δύο Ρώσοι πιλότοι χρησιμοποίησαν τα εκτινασσόσομενα καθίσματα, ο ένας δεν έχει εντοπιστεί
- Αρχικά μεταδόθηκε ότι το αεροσκάφος ήταν “αγνώστου εθνικότητας”, αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για ρωσικό
- Διπλωματικός πυρετός για να μην υπάρξει εμπλοκή Τουρκίας – Ρωσίας στην περιοχή
- «Έχουμε αποδείξεις ότι το αεροσκάφος ήταν στον συριακό εναέριο χώρο», λένε οι Ρώσοι
- Ισχυρίζονται ότι το αεροσκάφος χτυπήθηκε από πύραυλο που εκτοξεύτηκε από βάση στο έδαφος
- Το βράδυ είναι προγραμματισμένη επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών στην Τουρκία

Ένα ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος τύπου Su24 που πετούσε κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία καταρρίφθηκε νωρίτερα από ένα ζευγάρι τουρκικών μαχητικών τύπου F16. Το περιστατικό μάλιστα καταγράφηκε από κάμερα τηλεοπτικού δικτύου και από εκείνη τη στιγμή η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου.

Παρίσι: Βρήκαν ζώνη με εκρηκτικά - Εγκατέλειψε αποστολή αυτοκτονίας ο Salah Abdeslam;



Σε προάστιο του Παρισιού, οι αστυνομικές αρχές βρήκαν μια ζώνη με εκρηκτικά σε κάδο απορριμάτων, μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο. Όλα συνηγορούν στο ότι ο νούμερο ένας καταζητούμενος, Salah Abdeslam, εγκατέλειψε την αποστολή του, την αυτοκτονία.

Στο Montrouge σε σκουπιδοτενεκέ, η αστυνομία βρήκε βομβιστική ζώνη και έπειτα από έρευνα προχώρησαν σε ανακοίνωση πως η ζώνη είχε εκρηκτικά και τις ίδιες χημικές ουσίες με αυτές που είχαν βρεθεί στους τρομοκράτες του Bataclan, αν και σε αυτήν, όπως ανέφεραν, είχε αφαιρεθεί ο πυροκροτητής. Η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο, μαζί με εμπειρογνώμονες εγκληματολογίας και αξιωματικούς της αντι-τρομοκρατικής για να δώσουν απαντήσεις.

Έκρηξη βόμβας στον ΣΕΒ – “Έχουν” δυο άτομα από περιγραφές μαρτύρων-

Στις 03:35 έγινε η έκρηξη στην οδό Ξενοφώντος δίπλα στην πλατεία Συντάγματος
- Υπήρξε διπλό προειδοποιητικό τηλεφώνημα και η αστυνομία απέκλεισε τον χώρο
- Απομακρύνθηκαν εργαζόμενοι και πολίτες που περνούσαν από το σημείο
- Μεγάλες οι ζημιές στα κτήρια από την ωρολογιακή βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε σάκο
- Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική και φόβοι για “μπαράζ” χτυπημάτων στην Αθήνα
- Γεροβασίλη: Η κυβέρνηση καταδικάζει την βομβιστική επίθεση στον ΣΕΒ

Η εικόνα από την είσοδο των γραφείων του ΣΕΒ με την πόρτα αλλά και τμήμα του τοίχου του κτηρίου να έχουν γκρεμιστεί, αλλά και τις ζημιές στα κτήρια που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μαρτυρά ότι οι τρομοκράτες ήθελαν να κάνουν ένα εντυπωσιακό χτύπημα.

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Νομιμοποιήθηκαν τρία τζαμιά στην Αθήνα ! με ΣΥΡΙΖΑ που έχει και μουσουλμάνους υπουργούς λογικό ειναι



Στην πλατεία Βικτωρίας αυτές τις μέρες, μικρά παιδιά από το Αφγανιστάν παίζουν ένα «τρελό», επικίνδυνο παιχνίδι με κάτι που αντικρίζουν πρώτη φορά στη ζωή τους: Κυλιούνται στις κυλιόμενες σκάλες του σταθμού του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου.Την ίδια ώρα οι γονείς τους κατηφορίζουν σε έναν από τους τρεις πρώτους ευκτήριους οίκους (τζαμιά) που νομιμοποίησε η ελληνική πολιτεία στην Αθήνα τα τελευταία δύο χρόνια.
Το τζαμί Χάμζα που άρχισε να λειτουργεί από το καλοκαίρι «απευθύνεται» κυρίως στους λαθρομετανάστες από το Μπανγκλαντές, αλλά και σε άλλους που βρίσκουν εδώ, σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας, χώρο για να προσευχηθούν. Στην πράσινη πόρτα υπάρχει η πινακίδα και ο αριθμός αδείας.

Κι αν ο Οδηγός Μας είμαστε ... Εμείς ;

 
Φαινομενικά είμαστε εγκιβωτισμένοι, εγκλωβισμένοι μεταξύ ενός παρελθόντος και ενός μέλλοντος που αναδύουν αρώματα μιας ατελείωτης και πανίσχυρης πολυπρόσωπης προδοσίας, με τόσες αλληλοδιαπλεκόμενες αφετηρίες που «φαίνονται» ανυπέρβλητες...
Ποιος όμως ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ, ποιος είναι ο οδηγός που μας κατευθύνει εκεί που νομίζουμε ότι θέλουμε να πάμε ; Ποιος είναι ο μετασχηματιστής, ο πομπός της πραγματικότητας ; Έχουμε συνείδηση ; Και πόσο ισχυρή είναι ;

Το Τείχος του Διαδικτύου : Δίκτυο Επικοινωνίας ή Δίχτυ Αράχνης ;

 
Οι καταστάσεις είναι πλέον πολύ ζόρικες, και ραγδαία εξελισσόμενες. Είναι σαφές πως βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα απόλυτα ολοκληρωτικό καθεστώς με καλά ορισμένα όρια και ελάχιστες φαινομενικά εξόδους διαφυγής. Μας.
Το «δημοκρατικά εκλεγμένο πολιτικό σύστημα» που κυβερνά, και εκείνο που παριστάνει ότι αντιπολιτεύεται, και εκείνο που δήθεν διαμαρτύρεται «για λογαριασμό μας» είναι όλο μαζί, μια παρέα. Απέναντί μας. Και αποτελείται από κοινούς ψεύτες, κλέφτες, απατεώνες, θρασύδειλους, αναξιοπρεπείς, αναξιόπιστους και υποταγμένους "ανθρώπους". Αλλοίμονο, είναι αυτά τα «ποιοτικά» χαρακτηριστικά που επέτρεψαν στα συγκεκριμένα άτομα να αναρριχηθούν στις θέσεις της εξουσίας, με κραυγαλέα εμφανή τον σκοπό που αυτή, αποδεδειγμένα και ξεδιάντροπα πλέον, επιτελεί.

«Διαδρομές στην πρώιμη ελεύθερη Θεσσαλονίκη» Πέμπτη 27/11 19:00 - 21:00 δύο εκδηλώσεις του ΕΟΕ




Αυτή την Πέμπτη 27/11 19:00 - 21:00 δύο εκδηλώσεις του ΕΟΕ στο The Barrister::lounge cafe+bookshop, Φράγκων 3 Θεσσαλονίκη. 19:00 βραδιά παρουσίασης «Διαδρομές στην πρώιμη ελεύθερη Θεσσαλονίκη» Θα προβληθούν σειρά φωτογραφιών από την καθημερινή ζωή της πόλης καθώς και βίντεο αφιέρωμα σε σημαντικούς σταθμούς της. Από τον Τομέα Βιογραφιών & Κουλτούρας Πολιτισμών ΕΟΕ. 20:00 Συζήτηση με τον εκδότη του Ήλεκτρον, Τάσο Συμιγδαλά, με θέμα Δημοκρατία και Αριστοκρατία. Σας περιμένουμε όλους!

ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ! ΕΠ. 3 ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ



Από Eoellas web tv: ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ! ΕΠ. 3 ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (VIDEO) Πίστευε και μη, Ερεύνα! με την Γεύση Θεοδώρου. Στο τρίτο επικό επεισόδιο… Ταξιδεύουμε στην πόλη της Καβάλας και ανακαλύπτουμε τα μυστικά του Σανατορίου της. Σε αυτή μας την έρευνα έχουμε βοηθό τον κ. Κωνσταντίνο Τάτση, Πνευμονολόγο και Πρόεδρο της Ιατρικής Εταιρίας Καβάλας. Απολαύστε το:

Σήμερα η έβδομη ημέρα του Ανοιχτού Πανεπιστημίου του ΕΟΕ.


Σήμερα η έβδομη ημέρα του Ανοιχτού Πανεπιστημίου του ΕΟΕ.
Σε συνεργασία με το Capsis Hotel Μοναστηρίου 18 (Θεσσαλονίκη) σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για ΟΛΟΥΣ, χωρίς εγγραφή, μπορείτε να παρακολουθήσετε δύο μαθήματα! 
19:00 με 20:00 Ένα ταξίδι στο Διάστημα με τον Απόστολο Σταμουλά (Βιογραφικό εδώ http://eoellas.org/apostolos-stamoulas) και στις
20:15 με 21:15 Κοινό σχολείο για Ελληνικά Μαθήματα με την Ευγενία Κούκουρα (Βιογραφικό εδώ http://www.eoellas.org/eugenia-koukoura/
Σας περιμένουμε όλους!

Το Ξυράφι του Όκκαμ




Το Ξυράφι του Όκαμ (Occam's Razor, εναλλακτική ορθογραφία Το Ξυράφι του Όκκαμ, αποδίδεται και ως Λεπίδα του Όκαμ), είναι επιστημονική αρχή, η οποία αποδίδεται στον Άγγλο φιλόσοφο Λογικής και φραγκισκανό μοναχό του 14ου αιώνα, Γουλιέλμο του Όκαμ. Η αρχή αυτή αποτελεί την βάση της μεθοδολογικής απαγωγής και αποκαλείται επίσης αρχή της οικονομίας.
Στην απλούστερη διατύπωσή του, το Ξυράφι του Όκαμ εκφράζεται ως εξής: «Κανείς δεν θα πρέπει να προβαίνει σε περισσότερες εικασίες από όσες είναι απαραίτητες».

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 14 ( ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ SNOW) 22/11/2015






ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 14 ( ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ SNOW)
Θέματα
1. ISIS και παγκόσμιος φόβος
2. Το chip και το χάραγμα στην ζωή μας

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Απειλή για βόμβα σε αεροσκάφος της Singapore Airlines



singa.png
Η εταιρεία Singapore Airlines ανακοίνωσε σήμερα ότι υπήρξε προειδοποίηση για βόμβα σε ένα από τα αεροσκάφη της που είχε απογειωθεί από το Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ.
Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης σήμερα.
Η αεροπορική εταιρεία, σε μια ανακοίνωση, δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς αποκαλύφθηκε η απειλή ή τις ενέργειες στις οποίες προέβη προκειμένου να εγγυηθεί την ασφάλεια των επιβαινόντων. Περιορίζεται στο να αναφέρει ότι για το ζήτημα ενημερώθηκαν οι αρχές.
«Λυπούμαστε που δε μπορούμε να δώσουμε περαιτέρω λεπτομέρειες καθώς πρόκειται για ένα ζήτημα ασφαλείας» υπογράμμισε η εταιρεία.

Βρυξέλλες: Συναγερμός! Καταδιώκουν ένοπλο ζωσμένο με εκρηκτικά



Σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού είναι οι Βρυξέλλες ενώ σε εξέλιξη είναι η καταδίωξη από την Αστυνομία ενόπλου που έχει ζωστεί με εκρηκτικά. Η πόλη μοιάζει με φάντασμα καθώς όλα είναι κλειστά και στους δρόμους έχει βει ο Στρατός.

Σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό με στόχο τον εντοπισμό τουλάχιστον δύο προσώπων εκ των οποίων το ένα φέρεται να είναι ζωσμένο με εκρηκτικά. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πολυπληθέστερη ομάδα ατόμων που προετοίμαζαν τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες

Σήμερα στο www.athensjukebox.com στις 20:00 η εκπομπή "ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ" νούμερο 14 (22/11/2015)



Σήμερα στο www.athensjukebox.com στις 20:00 η εκπομπή "ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ" νούμερο 14 (22/11/15)
Θέματα
1. ISIS και παγκόσμιος φόβος
2. Το chip και το χάραγμα στην ζωή μας

Σας περιμένουμε


Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ Anonymous: 5 στόχους θα χτυπήσουν αύριο σε όλο τον κόσμο οι τζιχαντιστές!






Ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσαν ότι επίκεινται τρομοκρατικά χτυπήματα αύριο από τους τζιχαντιστές εξέδωσε η ομάδα χάκερ των Anonymous.
Ειδικότερα, επικαλούμενοι στοιχεία που έχουν συλλέξει από το ISIS λίγες μέρες μετά τα πολλαπλά τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι τόνισαν ότι οι χώρες που αποτελούν άμεσους στόχους των τζιχαντιστών είναι οι ΗΠΑ, η Ινδονησία, η Ιταλία, ο Λίβανος ενώ αναφέρουν εκ νέου το Παρίσι.
Προχώρησαν μάλιστα περισσότερο ενημερώνοντας ότι η πρώτη περιοχή που θα χτυπηθεί θα είναι η Ατλάντα των ΗΠΑ γι' αυτό και έχουν ενημερώσει το FBI.
ΠΗΓΗ: http://www.pronews.gr