Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Μυστηριώδη εξωγήινα αυγά εντοπίστηκαν σε παγωμένη λίμνη;


Σάλο, αναβρασμό, αλλά και προβληματισμό για το «τι στο καλό είναι πάλι αυτό», έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένα μυστηριώδες εύρημα στο κέντρο μιας παγωμένης λίμνης στη Γιούτα.
Και μπορεί σύμφωνα με τους δύο Αμερικανούς που πραγματοποίησαν την αυτοψία, στην παγωμένη, αλλά γλοιώδη μάζα σε τέλειο κυκλικό σχήμα, με μικρές τρύπες που καταλήγουν στο κέντρο της

Απίστευτο: Οι Δανοί θα κατάσχουν από τους πρόσφυγες όλα τα αντικείμενα αξίας άνω των 300 ευρώ! Αν το εκανε η ΕΛΛΑΔΑ θα μας εκραζαν


Νόμο, βάσει του οποίου η κυβέρνηση θα προχωρά στην κατάσχεση κάθε αντικειμένου αξίας που έχουν μαζί τους οι πρόσφυγες όταν εισέρχονται στη χώρα, ώστε να «καλυφθεί μέρος των εξόδων» της υποδοχής τους, ψήφισε η κυβέρνηση της Δανίας!
Όπως μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Σουηδίας STV, η νέα νομοθεσία επιτρέπει στην αστυνομία της Δανίας να προχωρά σε ελέγχους στα προσωπικά είδη που έχουν μαζί τους οι πρόσφυγες και να προβαίνει σε κατασχέσεις.
Οι πρόσφυγες θα επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους περίπου 440 δολάρια σε μετρητά, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα φορητό υπολογιστή, ένα ρολόι και άλλα «προσωπικά είδη», ανάμεσα τους και τυχόν δαχτυλίδια γάμου.

Bild: Το τέλος του Αλέξη Τσίπρα πλησιάζει



Νέο χτύπημα από την γερμανική Bild που αναφέρει πως η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα θα συντριβεί μέσα στους επόμενους 3 μήνες.

Λίγες ώρες μετά το άρθρο της Bild για τελευταία προθεσμία από την τρόικα στον Τσίπρα, η γερμανική εφημερίδα ξαναχτυπά.
''Το τέλος του Αλέξη Τσίπρα πλησιάζει'' είναι ο σημερινός τίτλος της γερμανικής εφημερίδας που αναφέρει.

Δίσκος Φαιστού: Νέες αποκαλύψεις! Είναι ύμνος προς την Αστάρτη!




Είναι από τις λεγόμενες, καλές ειδήσεις. Και μας έρχεται από επιστήμονες που αθόρυβα αλλά σταθερά κάνουν σπουδαίο έργο. Αφορά στον Δίσκο της Φαιστού. «Η θεά του έρωτα, η Μινωική Αστάρτη είναι το πρόσωπο - κλειδί, που "ξεκλειδώνει" το μυστήριο του Δίσκου της Φαιστού», σύμφωνα με τον γλωσσολόγο - αρχαιολόγο και συντονιστή του προγράμματος Erasmus και του ΤΕΙ Κρήτης, Γκάρεθ Όουενς.

Αποκαλύπτει ότι ύστερα από νεότερα δεδομένα στην έρευνά του, η θεωρία του έχει αλλάξει, σε σχέση με την άποψη που είχε διατυπώσει πριν από έναν περίπου χρόνο και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος δεν βρίσκεται πια η "έγκυος μητέρα", όπως είχε αρχικά εκτιμήσει, αλλά η "έγκυος θεότητα" που παίρνει μορφή στο πρόσωπο της Αστάρτης, της θεότητας του έρωτα.
"Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μιλάμε για θρησκευτικό κείμενο.

Με 10 ευρώ θα αποκτήσουμε νέες ταυτότητες – Πως θα είναι και από πότε αλλάζουν



Θα έχουν βιομετρικά στοιχεία, όπως τα διαβατήρια
- Πιθανότατα θα υπάρχει μικροτσίπ και αποτύπωμα της ίριδας του ματιού

Θα έχουν στοιχεία σαν και αυτά που περιέχονται στα νέου τύπου διαβατήρια, αλλά και στα διπλώματα οδήγησης που κυκλοφορούν ήδη από το 2009.
Καθώς οι υπάρχουσες ταυτότητας πλαστογραφούνται εύκολα οι νέες ταυτότητες θα έχουν εκτός από τα δακτυλικά αποτυπώματα και βιομετρικά στοιχεία, αλλά και αποτύπωμα της ίριδας του ματιού. Μάλιστα ενδεχομένως περιλαμβάνουν και μικροτσίπ.

Άγριος ξυλοδαρμός του βουλευτή της Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου από κουκουλοφόρους - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

 


Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρισκόταν σε εστιατόριο στην περιοχή των Εξαρχείων
- Περίπου 10 άτομα "μπούκαραν" στο εστιατόριο και τον ρώτησαν αν είναι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατία
- Όταν ο Βασίλης Οικονόμου απάντησε θετικά, του επιτέθηκαν, τον έριξαν από την καρέκλα και τον ξυλοκόπησαν!
- "Εδώ δεν θα ξαναπατήσεις. Τα Εξάρχεια δεν είναι μέρος για βουλευτές" του φώναζαν οι κουκουλοφόροι
- Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ανέφερε πως πονάει σε όλο του το κορμί

Ένα ακόμη θλιβερό περιστατικό ωμής και άνανδρης βίας εναντίον πολιτικών προσώπων έρχεται να προστεθεί στα... πολλά που έχουν κατά καιρούς συμβεί. Λίγο περισσότερο από ένα μήνα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου, έξω από την Βουλή, ένας άλλος βουλευτής της "γαλάζιας" παράταξης έπεσε θύμα μίας απαράδεκτης επίθεσης που αποτελεί πλήγμα για τη Δημοκρατία μας και τα ιδεώδη της.