Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Θανατηφόρος βιολογικός εφιάλτης λόγω περικοπών και ... Λιβύης








Ένας βιολογικός εφιάλτης, αυτό για το οποίο μιλούσαν οι προφητείες (για τους προληπτικούς), αλλά προειδοποιούσαν και όλοι όσοι γνώριζαν το τι μπορεί να προκαλέσει στον συστημικό ιστό μιας χώρας οι συνεχείς απρογραμμάτιστες και οριζόντιες μειώσεις κρατικών δαπανών σε κρίσιμους χώρους, όπως η υγεία, φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα: Ένα καλοφυλαγμένο μυστικό της κυβέρνησης για ένα εξαιρετικά θανατηφόρο βακτήριο που προσβάλλει κατ'αρχήν όσους έχουν ασθένεια του αίματος και έχει καταγραφεί ως ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, έρχεται να κτυπήσει την χώρα. 
Η υπόθεση, παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να το κρύψει, διέρρευσε στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο Bloomberg, το οποίο αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ ότι οι συνεχείς μειώσεις στις αμοιβές του προσωπικού στο χώρο της υγείας, έχουν προκαλέσει ελλιπή μέτρα καθαριότητας και υγιεινής, ενώ οι συνεχείς μειώσεις σε είδη απολύμανσης έχουν οδηγήσει αυτό τον "αόρατο εχθρό", όπως τον χαρακτηρίζει, να θερίζει ζωές μέσα στα ελληνικά νοσοκομεία.  
«Οι Έλληνες γιατροί αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν έναν αόρατο εχθρό», παρουσιάζει το θέμα το δίκτυο Βloomberg. Το πρακτορείο αναφέρει ότι εντοπίστηκε ένα θανατηφόρο ενδονοσοκομειακό βακτήριο, το οποίο εξαπλώνεται στα κέντρα υγείας της Ελλάδας, οδηγώντας στον θάνατο ασθενείς που πάσχουν από ασθένειες του αίματος, όπως AIDS, καρκίνο του αίματος, λευχαιμία κλπ. 


Ζητάν 325εκ. Ευρώ... Ορίστε...


Αρνούνται να καταβάλουν ΦΠΑ δέκα ετών.
Οι Γερμανοί αξιώνουν μειώσεις των χαμηλών συντάξεων και σφίξιμο του ελληνικού ζωναριού, την ίδια στιγμή όμως φαίνεται πως... χρωστούν 500.000.000 ΦΠΑ στο ελληνικό κράτος και αρνούνται να τα καταβάλουν!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το «Παρόν», από το 2001, η εταιρία «Διεθνείς Αερολιμένας Αθηνών», της οποία κύριος μέτοχος είναι η γερμανική Hochtief δεν καταβάλλει στο Δημόσιο τον ΦΠΑ τον οποίο εισπράττει, έχοντας κατοχυρωθεί πίσω από το επιχείρημα ότι έχει δικαίωμα συμψηφισμού, χωρίς όμως να υπάρχει ίχνος τέτοιου δικαιώματος.

Μόνο για τα χρόνια 2001, 2002 και 2003 ο οφειλόμενος ΦΠΑ ανέρχεται σε 150.000.000 ευρώ και συνολικά ξεπερνά τα 500.000.000.

Τρομοκρατεί η Fitch “προβλέποντας” άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας







Στο χορό των προειδοποιήσεων-πιέσεων και ο γνωστός οίκος Fitch που προειδοποιεί με άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας στην περίπτωση που οι αλληλένδετες συμφωνίες για κούρεμα και νέο δάνειο δεν κλείσουν.


Από τη Σιγκαπούρη το διευθυντικό στέλεχος του Οίκου ανέφερε πως “πρέπει να καταλήξουν πραγματικά σε μια συμφωνία μέσα στις επόμενες ημέρες ώστε να έχουν αρκετό χρόνο για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και να αποδεσμευτούν τα χρήματα του νέου πακέτου βοήθειας πριν λήξει το ομόλογο' εννοώντας ότι τόσο με τις καθυστερήσεις από μέρους της Ελλάδας όσο και με τις αναβολές της Ευρώπης υπάρχει κίνδυνος να μην εκταμιευτούν εγκαίρως τα χρήματα για την εξόφληση των ομολόγων ύψους 14,3 δισ. τον ερχόμενο Μάρτιο.


ΠΗΓΗ : http://www.newsit.gr/

ΔΕΙΤΕ  ΕΠΙΣΗΣ : Η ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ Metacon 2012 για τις εταιρίες αξιολόγησης
                             (http://kastamonitis.blogspot.com/2012/02/metacon-2012.html)






Θα γίνει μεγάλη έκρηξη στην Ελλάδα

Τα αυτονόητα είπε ο Ιταλός Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στο ΔΝΤ καλώντας το να ακολουθήσει πιο ήπια τακτική έναντι της Ελλάδας

 

Μιλώντας σε ένα από τα πιο γνωστα think tank της Αμερικής το Ινστιτούτο Πέτερσον(*) ανέφερε πως υπάρχει κίνδυνος μεγάλης έκρηξης η οποία πρέπει να αποφευχθεί:
“Τώρα είναι η στιγμή να εξετάσουμε ότι εάν υπάρχει μία ελάχιστη συμμόρφωση (της Ελλάδας) με τους όρους που της ετέθησαν, τότε αυτή είναι και η στιγμή να γυρίσουμε σελίδα και να σβήσουμε μία πιθανή, μεγάλη έκρηξη”.
Την ώρα που από τα μέλη της Τρόικας ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα αναδεικνύεται στον πλέον σκληρό και άτεγκτο, βγάζοντας το ένα μετά το άλλο τα δυσβάσταχτα μέτρα ο Μάριο Μόντι ανέφερε, με άλλα λόγια, ότι πρέπει το ΔΝΤ να... χαλαρώσει; 

“CHEMTRAILS:H πρώτη επίσημη επιστημονική επιβεβαίωση


“Αμερικανός Μετεωρολόγος αποκαλύπτει επιτέλους την αλήθεια!!

Μετά από το σύνηθες θερινό “διάλλειμα” στη διενέργεια των χημικών αεροψεκασμών,από τις αρχές Σεπτεμβρίου οι επιχειρήσεις ξεκίνησαν “δυναμικά”, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο.
Και ενώ χιλιάδες πολίτες παγκοσμίως γίνονται μάρτυρες της κατάστασης σε καθημερινή σχεδόν βάση,κανείς αρμόδιος,ειδικός, επιστήμονας ή πολιτικός, δε γνωρίζει κάτι επί του θέματος…
Οι υποστηρικτές αλλά και μάρτυρες των αεροψεκασμών,έχουν χαρακτηριστεί,γραφικοί,φαντασιόπληκτοι,συνομωσιολόγοι και πολλά άλλα.
Ήρθε όμως η ώρα των αποκαλύψεων και πληροφοριών, οι οποίες δύσκολα θα μπορέσουν να απαξιωθούν.