Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Ασπιρίνη: Ποιους τύπους καρκίνου καταπολεμά

Μια ασπιρίνη την ημέρα μπορεί να μειώσει κατά το ήμισυ τον κίνδυνο ανάπτυξης ορισμένων καρκίνων, σύμφωνα με μια σημαντική μελέτη.
Οι επιστήμονες δήλωσαν ότι η ασπιρίνη, όταν λαμβάνεται σε χαμηλή δόση για τουλάχιστον έξι μήνες, μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες εκδήλωσης ορισμένων τύπου καρκίνου κατά σχεδόν 50%.
Από ποιους τύπους καρκίνου προστατεύει η ασπιρίνη
Η μελέτη, που έγινε σε περισσότερους από 600.000 ανθρώπους, έδειξε, ότι η ασπιρίνη ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική σε σχέση με τους τύπους καρκίνου, οι οποίοι αρχίζουν στο πεπτικό σύστημα. Συνοπτικά βρέθηκε ότι η ασπιρίνη μειώνει τον κίνδυνο για:

Ξηλώνουν και τα αγάλματα στα Σκόπια

Το άγαλμα στα Σκόπια, μαζί με εκείνο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, είχε τοποθετηθεί από τη κυβέρνηση Γκρουέφσκι και αποτελούσε μέρος του προγράμματος «Σκοπια 2014».
Η επιχείρηση “ξηλώματος” ξεκίνησε στις τρεις τα ξημερώματα σύμφωνα με το πρακτορείο MIA των Σκοπίων και ήδη το άγαλμα βρίσκεται στις αποθήκες του Δήμου.

Γιγαντιαίο ερπετό πάνω από τρία μέτρα έχει σημάνει συναγερμό στην Τουρκία

Συναγερμός σήμανε στην πόλη Σαρκόϊ της Τουρκίας όταν κυνηγοί βρήκαν μπροστά τους ένα πλάσμα που δεν είχαν ξαναδεί. Ένα γιγαντιαίο φίδι μήκους 3 μέτρων και 20 εκατοστών το οποίο όπως ήταν φυσικό έχει προκαλέσει συζητήσεις ανάμεσα σε πολίτες και ειδικούς.
Ο κυνηγός που βρήκε το απίστευτο αυτό πλάσμα, το οποίο για καλή του τύχη ήταν νεκρό κάλεσε αμέσως την δασική υπηρεσία προκειμένου ειδικοί να εξετάσουν το τεράστιο αυτό ερπετό και να βρουν πως κατέληξε στην πόλη αυτή.