Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΧΑΡΤΟΣΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΧΑΡΤΟΣΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΑ.

ΠΗΓΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ( ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ)

ΕΠΙΘΕΣΗ σε UFO από ΓΗ; – ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ενός ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;


Φαίνεται πως κάτι έχει αρχίσει και συμβαίνει στο διάστημα, λίγο έξω από την ατμόσφαιρα της Γης. Τι μπορεί να σημαίνει όταν ένα άγνωστο αντικείμενο φεύγει από τον πλανήτη μας και μία ισχυρή δέσμη το καταδιώκει;…Ενώ παρακολουθούσε σε ζωντανή μετάδοση τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, στις 16/4/2016, ένας κυνηγός άγνωστων αντικειμένων, από την Γερμανία, εντόπισε ένα UFO στον ορίζοντα να κατευθύνεται προς το διάστημα.
Τότε, ξαφνικά, μια δέσμη φωτός που προερχόταν από τη Γη, έκανε την ανοδική εμφανισή της, ακριβώς πίσω από το ΑΤΙΑ, σαν να ήθελε να το «χτυπήσει», με την όποια δύναμή του.

Οι Αρχαίοι Έλληνες έδωσαν τον πολιτισμό στην Κίνα;


Μετατράπηκαν σε κινεζικό στρατό από τερακότα, οι Έλληνες πολεμιστές;
Τι προδίδουν οι τοιχογραφίες με τους άγνωστους τίτλους και το ασημένιο κύπελλο, μήπως τις πρώτες επαφές ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση;Τι ζητούσαν οι ξανθιές μούμιες στην άμμο της κινεζικής ερήμου;
Πρόκειται για μια συναρπαστική αναζήτηση για στοιχεία στο «Μέσο Βασίλειο»-Κίνα.
Ο Albert von Le Coq (Thomas Förster) ξεκίνησε εδώ και σαράντα χρόνια να μελετά την αρχαιολογία, για να αποδείξει τις πολιτιστικές επιρροές των αρχαίων Ελλήνων με τον πολιτισμό της Κίνας.

Εκπληκτικό: ΣΚΟΥΤΕΡΑΚΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ετών 2500; (video)


Ένα παράξενο εύρημα έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη και διχάζει όλους όσους προσπαθούν να το ερμηνεύσουν…
To Horné Orešany είναι ένα χωριό σε μία περιφέρεια της Σλοβακίας. Εκεί βρέθηκαν εκπληκτικά καλλιτεχνήματα που χρονολογούνται περίπου πριν 2500 χρόνια.
Ανάμεσα τους πολλά αντικείμενα που πιθανατότατα χρησιμοποιούνταν ως καρφίτσες, πόρπες ή κοκαλάκια για τα μαλλιά. Πολλά από αυτά έχουν απεικονίσεις ζώων της καθημερινής τους ζωής, αλλά και ανθρώπους.

Τα «ίχνη» του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Κουβέιτ

Έλληνες αρχαιολόγοι ακολουθούν τα χνάρια των Μακεδόνων στο Κουβέιτ. Σε μια μακρινή γωνιά της γης, κοντά στο δέλτα του ποταμού Τίγρη μια ελληνική αρχαιολογική αποστολή ανέσυρε από τη σκόνη και τη λήθη ένα ξεχασμένο κομμάτι της ελληνικής Ιστορίας.
Σε ένα νησάκι, τη Φαϊλάκα, που ο Μέγας Αλέξανδρος είχε ονομάσει Ίκαρο, υπάρχει μια προκεχωρημένη βάση των Σελευκιδών, που έκρυβε πολύτιμες πληροφορίες για την παρουσία των επιγόνων του.
Το ελληνιστικό οχυρό, ο ναός, οι βωμοί και οι αρχαίες ελληνικές επιγραφές αποτελούν ένα μοναδικό σύνολο που βρέθηκε στις εσχατιές του ελληνιστικού κόσμου. Η έρευνα έφερε στο φως μεταξύ άλλων τμήματα του τείχους, ένα εργαστήριο για την επεξεργασία λίθου και πολλά κινητά ευρήματα.

Οι διάσημες ασπίδες θεών και ηρώων


Στην ΙΛΙΑΔΑ, ραψωδία Δ στ.163-167 εμφανίζεται η φοβερή ασπίδα του Δία.
«Θα φθάση μέρα να χαθή κι η Ίλιος η αγία και ο Πρίαμος ο δυνατός με όλον τον λαόν του, όταν ο αιθεροκάτοικος Κρονίδης χολωμένος για τούτην την απάτην τους επάνω τους τινάξη την σκοτεινήν αιγίδα του.
Και αυτά θα γίνουν όλα ΑΙΓΙΣ λέγεται η ασπίδα του Δία ,την οποία έφτιαξε ο Ήφαιστος από το δέρμα της Αμάλθειας. Την στόλισε με λαμπρές παραστάσεις, και ο Ζεύς την δάνειζε μόνο στα πιο αγαπημένα παιδιά του την Αθηνά και τον Απόλλωνα.Ο Ομηρος ονομάζει τον Δία «ΑΙΓΙΟΧΟ» .
Οι πιο διάσημες ασπίδες θεών και ηρώων που έμειναν αθάνατες χάρη στη δύναμη του Λόγου
Η ΑΣΠΙΔΑ είναι το αρχαιότερο αμυντικό όπλο. Η μορφή της και η κατασκευή της είναι διαφορετική μέσα στον χρόνο αλλά και απο τόπο σε τόπο. Εχουμε ξύλινες, σιδερένιες, δερμάτινες, ορειχάλκινες, και σε διάφορα σχήματα, όπως ορθογώνιες, στρογγυλές, τριγωνικές

Ο ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΝΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ UFO ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ



Ο Ιησουίτης Πάπας Φράνσις παίρνει το τιμόνι στο Βατικανό, και ως Εκκλησία ετοιμάζονται για την άφιξη των UFO.

Η Καθολική Εκκλησία γενικά ετοιμάζει όχι μόνο τον νέο Πάπα Φράνσις, αλλά καιυποδοχή για τα UFO από το διάστημα. Το τέταρτο σενάριο που έδωσε ο Σαμαέλ στον Βελιάλ, και έφερε στο προσκήνιο ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, αυτή την στιγμή συνυπάρχει ως εναλλακτική λύση. Θέλω να επισημάνω επίσης, ότι έχει γίνει εδω και χρόνια η κατάλληλη προετοιμασία των Γκοίμ με το σχέδιο "Κυανή Βίβλος" ότι όντα με μεγάλη τεχνολογία ερχότανε ανέκαθεν στη Γή και συνεχίζουν να έρχονται και μας παρακολουθούν.