Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Τα Σκόπια δεν πλήρωσαν τη συνδρομή και έχασαν την ψήφο στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ!



«Το δικαίωμα ψήφου σας έχει ανακληθεί γιατί δεν έχετε καταβάλει τη συνδρομή σας». Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι το μήνυμα που έλαβε η κυβέρνηση των Σκοπίων από τον ΟΗΕ μετά την μη καταβολή της συνδρομής - ύψους 24.606 δολαρίων - για τη συμμετοχή της σε ψηφοφορίες της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.
 
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν με επιστολή του ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ότι οχτώ χώρες (μεταξύ των οποίων και η ΠΓΔΜ) δεν κατέβαλαν τη συνδρομή τους και ως εκ τούτου, χάνουν προσωρινά το δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
 

Μετακομίζει σε μονοκατοικία στο Παλαιό Ψυχικό το ζεύγος Τσίπρα







Αλλάζουν όλα στη ζωή του Αλέξη Τσίπρα. Λίγες μόλις ημέρες μετά τη νίκη του στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου που τον κατέστησαν τον νεώτερο πρωθυπουργό της Ελλάδας και μάλιστα προερχόμενο από την αριστερά επέρχονται σημαντικές αλλαγές και στην προσωπική του ζωή.
Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του koolnews.gr η οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα ετοιμάζεται να μετακομίσει από το διαμέρισμα της οδού Αρμονίας στην Κυψέλη, σε άλλο σπίτι. Σε μονοκατοικία στο Παλαιό Ψυχικό.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ: ΣΚΑΛΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ "ΘΕΙΚΕΣ" ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ

Η ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ έρχεται πάλι να ταράξει τα νερά της ιστορίας μας. Σε σπήλαιο της χώρας μας βρέθηκε από σπηλαιολόγους ένα πρόσωπο σκαλισμένο στο βράχο. Το πρόσωπο αυτό βρέθηκε κατω από ένα πολύ μεγάλο στρώμα βρύων και λειχήνων.
Έκπληκτοι οι σπηλαιολόγοι κάλεσαν την αρμόδια αρχαιολογική υπηρεσία που έκλεισε το χώρο άμεσα. Ο χώρος φυλάσσεται 24 ώρες το 24ωρο . Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν μια χρονολόγηση πλέον των 5000 ετών.

Σεισμός 5R σε θαλάσσια περιοχή κοντά στην Κρήτη








Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έγινε αισθητή στην Κρήτη, στις 17:54.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή 79 χιλιόμετρα νοτιοανατολικώς της περιοχής Τυμπάκι Ηρακλείου, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Moύμια σε στάση λωτού βρέθηκε στη Μογγολία


Ενθουσιασμό προκάλεσε στους επιστήμονες η ανακάλυψη μιας μούμιας η οποία βρέθηκε σε στάση λωτού στη Μογγολία. Την ώρα που οι εξετάσεις στα απομεινάρια βρίσκονται σε εξέλιξη, εκτιμάται ότι χρονολογούνται πριν από 200 χρόνια και ανήκουν σε Βουδιστή Μοναχό.

«Το μουμιοποιημένο σώμα παρέμεινε τόσα χρόνια σε στάση λωτού, σαν να κάνει διαλογισμό» ανέφεραν οι Siberian Times – παρουσιάζοντας τα πρώτα στοιχεία για την ανακάλυψη. Το σώμα ανακαλύφθηκε χθες στην επαρχία Songinokhairkhan σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
ΠΗΓΗ : ΖΟΥΓΚΛΑ