Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

Η 30η Ιουλίου θα έχει ένα δευτερόλεπτο παραπάνω!!Το χρονικό άλμα του τελευταίου λεπτού, που αντί 60 δευτερόλεπτα διαρκεί 61, παίζει κατά καιρούς διορθωτικό ρόλο στον επίσημο χρόνο, για την αποκατάσταση της χρονικής τάξης που διασαλεύεται εξαιτίας της ακανόνιστης κίνησης της Γης γύρω από τον άξονά της.

13.000 νεκροι στην Ολυμπιαδα του Λονδινου ;; Δειτε ποιος το λεει .Καλήμερα σε όλους τους φίλους και φίλες. Σας δίνω μια διεύθυνση από το ίδρυμα της
Οικογένειας Ροκφέλερ. Είναι μια μελέτη - υποθετικό σενάριο. Πηγαίνετε στην σελίδα
34 και θα δείτε ότι στο υποθετικό σενάριο υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα για  Ολυμπιακή τρομοκρατική επίθεση με 13.000 νεκρούς. Περιμένω τα σχόλια σας.


http://www.rockefellerfoundation.org/uploads/files/bba493f7-cc97-4da3-add6-3deb007cc719.pdf

Ψεκασμοί εναντίον του ιού του Δυτικού Νείλου

Μας ψεκάζουν και με το νόμο...


Οι πολίτες πρέπει να προστατεύονται χρησιμοποιώντας εντομοαπωθητικάΜε ψεκασμούς σε όλη την Αττική και κυρίως στα ρέματα και τις περιοχές με στάσιμα νερά επιχειρούν οι αρχές να σταματήσουν την εξάπλωση του ιού του Δυτικού Νείλου.

Οι ειδικοί συστήνουν ψυχραιμία ενώ ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και λοιμωξιολόγος του ΚΕΕΛΠΝΟ Σωτήρης Τσιόδρας, τονίζει ότι οι πολίτες πρέπει να προστατεύονται χρησιμοποιώντας εντομοαπωθητικά, φορώντας φαρδιά και ανοιχτόχρωμα ρούχα και αποφεύγοντας χώρους με λιμνάζοντα νερά.