Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Λευκός καρχαρίας βγήκε στη Σύρο!

 

Λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη και κατ΄επέκτασην του νερού, ψάρια που είναι κοινά μόνο στις θερμές θάλασσες, πλέον κάνουν την εμφάνισή τους σε ξένες.  Έτσι έγινε και στην Σύρο, όπου ένας ψαράς έπιασε έναν μικρό λευκό καρχαρία 1,60 μέτρων, ανοιχτά της Σύρου.

O «Λευκός», όπως είναι γνωστός ο καρχαρίας, ευθύνεται για τις περισσότερες επιθέσεις στον πλανήτη και μπλέχτηκε στα δίκτυα ψαράδων ανοιχτά της Σύρου, ανάμεσα στην περιοχή της Βάρης και του Μέγα Γιαλού.
Ήδη υπάρχει ανησυχία, από κατοίκους της περιοχής για την ύπαρξη της λοιπής «οικογένειας», αφού υπάρχει πιθανότητα  στην ευρύτερη περιοχή να βρίσκονται οι «γονείς» και όχι μόνο σύμφωνα με τα λεγόμενα του κόσμου που βρέθηκε στην παραλία, την ώρα που τον έβγαλαν οι ψαράδες στο λιμανάκι του Αχλαδιού.

Ποιοι είναι οι Ελληνες που συμμετέχουν στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ - Οι 125 συμμετέχοντες που θέλουν να σώσουν τον κόσμo (σ.σ.: τους...)





Ξεκινά σήμερα στη Δρέσδη η συνεδρίαση των μελών της λέσχης Μπίλντεμπεργκ. "Στις διασκέψεις της Λέσχης δεν ασχολούνται με τίποτα λιγότερο από τη διάσωση του κόσμου" γράφει σήμερα με μία ισχυρή δόση ειρωνίας η Ντόιτσε Βέλλε.
Ο πρώην Αμερικανός πρέσβης στη Γερμανία, Τζορτζ Μάκγκι, θυμάται ότι οι Συνθήκες της Ρώμης εγράφησαν ως επί το πλείστον σε διασκέψεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ο Ετιέν Νταβινιόν, επιχειρηματίας και επίτιμος πρόεδρος της Λέσχης, υποστηρίζει ότι ακόμη και το ευρώ κυοφορήθηκε εκεί. Όλα αυτά δίνουν τροφή για θεωρίες συνωμοσίας.
Ο κοινωνιολόγος των ΜΜΕ, Ρούντολφ Στούμπεργκερ, αποδίδει τάσεις νεοφεουδαρχισμού σ’ αυτήν την ελίτ. Ο Ολλανδός πολιτικός επιστήμων, Κις βαν ντερ Πιγλ, υποστηρίζει ότι τα συμφέροντα που εκπροσωπούνται εκεί έχουν ελάχιστα να κάνουν με τη δημοκρατία. «Διάγει την εβδομηκοστή δεκαετία και η δύναμη έλξης της Λέσχης παραμένει ισχυρή». Ο Βρετανός ηθοποιός Γιαν Ρίτσαρτσον, έγραψε το 2011 ότι οι σχέσεις αδελφότητας που αναπτύσσονται εκεί με τους ισχυρούς αυτού του κόσμου έχουν την επενέργεια ενός αφροδισιακού της ψυχής.