Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Οι Σπαρτιάτες της Χιλής δηλώνουν περήφανα την καταγωγή τους!!!


Ο Ελληνισμός δεν γνωρίζει σύνορα, δεν μπαίνει σε καλούπια… Ελληνογενείς φυλές υπάρχουν αμέτρητες στον πλανήτη και το ελληνικό κράτος τις αφήνει στην αφάνεια!
Στην Χιλή, όπου ζει μέχρι σήμερα η φυλή των Αραουκανών.
Οι «Σπαρτιάτες της Χιλής», όπως αποκαλούνται, έχουν ευρωπαϊκή καταγωγή και έφτασαν στην συγκεκριμένη χώρα από τα δυτικά (μέσω του Ειρηνικού Ωκεανού), ενώ αριθμούν γύρω στους 1.800.000 κατοίκους (1.100.000 στην Χιλή και 700.000 στην Αργεντινή).
Οι Ισπανοί φτάνοντας παλιότερα στην περιοχή της Χιλής συνάντησαν τους Αραουκανούς, οι οποίοι ονομάζονταν τότε Μαπούτσε.
Οι χρονικογράφοι της εποχής έκαναν λόγο για «ανθρώπους λευκούς με γαλάζια μάτια, ανοιχτόχρωμη κώμη (ξανθή ή καστανόξανθη) και ίσια μύτη».

Αίας ο Σαλαμίνιος: ο μόνος ήρωας του Τρωικού πολέμου που θάφτηκε!!!



Ο Αίας, γιος του βασιλιά της Σαλαμίνας Τελαμώνα και της Ερίβοιας, ήταν ένας από τους γενναιότερους ήρωες του Τρωικού πολέμου. Ριχνόταν στη μάχη δίχως προστατευτικό θώρακα και με το μακρύ του δόρυ, την τεράστια ασπίδα του και την επιβλητική του εμφάνιση έσπερνε τον τρόμο στις τάξεις των εχθρών.
Οι αφηγητές θεωρούσαν τον Αίαντα άτρωτο επειδή όταν ήταν μικρός τον σκέπασε με τη λεοντή του ο Ηρακλής. Τρωτές ήταν μόνον οι μασχάλες του, που δεν ήρθαν σ’ επαφή με το μαγικό δέρμα. Αλλά η μεγαλύτερη αδυναμία του Αίαντα ήταν η ανικανότητά του να αυτοσυγκρατηθεί.
Τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά συναισθήματά του τον έσπρωχναν στα άκρα. Αυτή η έλλειψη εγκράτειας στοίχισε τελικά στον ήρωα την ίδια του τη ζωή.

Λίθινα Προϊστορικά Τηλεσκόπια Χωρίς Φακούς;


Οι Ευρωπαίοι της Λίθινης Εποχής μπορεί να κοίταζαν τα αστέρια μέσα από γιγαντιαία πέτρινα τηλεσκόπια, σύμφωνα με νέα έρευνα.
Οι αστρονόμοι εξερευνώντας τις μονολιθικές περιοχές στην Πορτογαλία, πιστεύουν ότι μια σειρά από τάφοι ηλικίας 6.000 ετών, θα μπορούσαν να έχουν χρησιμοποιηθεί από τους προϊστορικούς αστρονόμους για να πάρουν μια σαφέστερη εικόνα του νυχτερινού ουρανού.
Η ομάδα προτείνει ότι τα μακρά στενά περάσματα μέσα στους τάφους βοηθούν να επικεντρωθεί το φως των άστρων σε έναν οπίσθιο θάλαμο, ακριβώς όπως το άνοιγμα μιας φωτογραφικής μηχανής, και αυτό ενισχύει την άποψη ότι ότι οι πρώιμοι πολιτισμοί έψαχναν στους ουρανούς.

Κάτι ήξερε ο Κολοκοτρώνης σφάζοντας 5.000 Εβραίους!


Στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης εξολόθρευσε 5.000 Εβραίους!
Οι ίδιοι οι Εβραίοι ομολογούν ότι ήσαν πιστοί σύμμαχοι των Οθωμανών και δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι της εξέγερση των Ελλήνων, οι οποίοι φανερά τους μισούσαν.
Όπως γράφει ο Πιερόν, από το 1821 μέχρι το 1831 που ιδρύθηκε το Ελληνικό Κράτος, ο Εβραϊκός Πληθυσμός της Ελλάδος συρρικνώθηκε δραματικά εξ αιτίας των σφαγών και της μετανάστευσεως. Οι Εβραίοι έφευγαν από την Ελλάδα για να μην τους σφάξουν οι Έλληνες!
Οι Εβραϊκές Κοινότητες της Θήβας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας εξαλείφθηκαν παντελώς από τους επαναστατημένους Έλληνες. Όταν τον Σεπτέμβριο του 1821 οι Έλληνες κατέλαβαν την Τριπολιτσά, ο Κολοκοτρώνης και τα παλληκάρια του έσφαξαν 5.000 Εβραίους!

Η Κοιλάδα με τις Μυστηριώδεις Στρογγυλές Μπάλες!


Στο Καζακστάν υπάρχει μια κοιλάδα με στρογγυλές τεράστιες μπάλες, οι οποίες είναι διασκορπισμένες σε όλη τη στέπα, με διάμετρο 3-4 μέτρα!
Η κοιλάδα με τις μπάλες ή Torysh, όπως τη λένε οι ντόπιοι, βρίσκεται κοντά την πόλη Σέτπε (Shetpe), στο δυτικό Καζακστάν.
Οι μπάλες είναι συμπαγείς και πιστεύεται πως η μάζα τους δημιουργήθηκε από καθίζηση μετάλλων.

Η ζώνη του Ωρίωνα στη γη

Είναι πλέον γνωστό πως πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί είχαν ιδιαίτερη σχέση με την αστρονομία και την αξιοποιούσαν συχνά στην ανοικοδόμηση των κτιρίων τους. Κύρια εφαρμογή της ήταν ο προσανατολισμός των οικοδομημάτων τους στα 4 σημεία του ορίζοντα. Κάτω από αυτή την προοπτική μελετήθηκαν και οι πυραμίδες της Γκίζας καθώς και η Σφίγγα.
Αν εξετάσει κανείς τις πυραμίδες αστρονομικά, θα δει πολλές αναφορές στο ουράνιο στερέωμα. Καταρχήν, ο προσανατολισμός τους είναι τέλειος προς τα σημεία του ορίζοντα. Δείχνουν με απίστευτη ακρίβεια Ανατολή- Δύση- Βορρά και Νότο και η Σφίγγα είναι προσανατολισμένη άψογα προς την Ανατολή. Σε προηγούμενο άρθρο είχα αναφέρει πως στο εσωτερικό της Μεγάλης πυραμίδας του Χέοπα, από τον θάλαμο της Βασίλισσας και του Βασιλιά ξεκινούν δύο φρεάτια, τα οποία φτάνουν στην εξωτερική πλευρά της Πυραμίδας.

Οι Μάγια είχαν επαφές τρίτου τύπου με εξωγήινους!!!



o υπουργός Τουρισμού (!!!) της πολιτείας Καμπέτσε, του Μεξικού, Λουίς Αουγκούστο Γκαρσία Ροσάντο, δήλωσε ότι σύμφωνα με νέα στοιχεία οι Μάγια είχαν στενές επαφές τρίτου τύπου με εξωγήινους.
Σύμφωνα με τον υπουργό τα νέα στοιχεία για τους Μάγια και τις παρέες τους προέκυψαν όταν μεταφράστηκαν ορισμένοι κώδικες, τους οποίους η κυβέρνηση κρατούσε μυστικούς σε υπόγειες αποθήκες εδώ και καιρό.
Η αποκάλυψη βέβαια έγινε με την ευκαιρία του ντοκιμαντέρ «Revelations of the Mayans 2012 and Beyond» ()

Ο Θηρυκίων (Ο αγνοημένος από την Ιστορία Σπαρτιάτης).



Γράφει ο Αθαν. Στρίκος.
«Οὕτως ἀεί ποθ ‘ ἡ τύχη τά μέγιστα τῶν πραγμάτων παρά λόγον εἴωθε κρίνειν»

( έτσι πάντοτε η τύχη συνηθίζει να αποφασίζει, έξω από κάθε λογική για τα πιο σπουδαία Ζητήματα . Πολύβιος 2.70.2 )

Μην ψάξετε να τον βρείτε. Δεν υπάρχει πουθενά ο Θηρυκίων. Για αιώνες τον αγνόησαν οι “ειδικοί”.


Ακόμη και η πατρίδα του. Άλλωστε πως το’λεγε ο αρχαίος (που όλα τα είπαν αυτοί. Σε μας δε δεν μένει τίποτ’ άλλο από το να κατανοήσουμε σωστά) “θνάσκει σιγηθέν (ή σιγασθέν) και μέγα έργον”. Δηλαδή και μέγα έργο αν αποσιωπηθεί πεθαίνει . Και τον Όμηρο αν δεν τον μελετούσαμε θα είχε πεθάνει. Αυτό συνέβη με τον Θηρυκίωνα. Και τώρα πετάχτηκε απότομα σαν πρόσωπο μυθικό. Όπως τ’ όνομά του φαντάζει μυθικό.

Μινωίτες Κυβέρνησαν του Μάγιας – Απαγορευμένη Ιστορία


Ἰνδιάνοι καἱ οἱ ἀρχαῖοι Ἕλληνες:Στην γλῶσσα τῶν Ἰνδιάνων ὁ θεὸς λέγεται Τεό.
Τεοκάλλι, ποὺ σημαίνει «τὸ σπίτι τοῦ Θεοῦ», εἶναι τὸ ἀρχαῖο ἑλληνικὸ «Θεοῦ καλιάς» ποὺ σημαίνει «ὁ βωμὸς τοῦ Θεοῦ». Ἡ φράση τῶν Μάγιας «Κόνεξ ‘Ὅμον Πάνεξ», εἶναι ἡ ἴδια μὲ τὴν φράση «Κὸνξ Ὀμ Πᾶνξ», ποὺ ἔλεγαν οἱ ἀρχαῖοι Ἕλληνες στὰ Ἐλευσίνια Μυστήρια, τῶν ὁποίων τὸ μυστηριακὸ τελετουργικὸ προέρχεται ἀπὸ τὴν Κρήτη. Τὴν ἴδια ἑλληνικὴ φράση χρησιμοποιοῦν οἱ Βραχμάνοι στὶς θρησκευτικὲς τελετές τους, μὲ τὴν μορφὴ «Κάνσα Ὀμ Πάνσα».Ἡ γραφὴ τῶν Μάγια εἶναι στην κυριολεξία ἡ ἀρχαία Κρητικὴ γραφή, Γραμμικὴ Α, ποὺ ἔφθασε ἐκεῖ ἀπὸ τὴν μεγαλόνησό μας. Ἡ παρουσία τοῦ Ἑλληνισμοῦ εἶναι ὀρατὴ στοὺς Μάγια. Ἡ ζωγραφική, ἡ γλυπτική, ἡ ὑφαντουργία, ὅλα Ἑλληνικὰ καὶ συγκεκριμένα μινωικὰ καὶ Μυκηναϊκά.