Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ 14 ΕΩΣ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1974 -ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ Ε.Α ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (VIDEO)


ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΡΙΚ 1,ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ Ε.Α ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Ρ.Ι.Κ.1 κα ΑΙΜΙΛΗ ΜΙΧΑΗΛ.

Σάλος στο Cern από τη... θυσία γυναίκας στο βωμό του Σίβα

Μια ομάδα μαυροντυμένων ανθρώπων, στον προαύλιο χώρο του Cern, του ευρωπαϊκό κέντρο πυρηνικών ερευνών στη Γενεύη της Ελβετίας, θυσιάζουν μια γυναίκα που είναι ντυμένη στα λευκά. Και τη θυσιάζουν στο βωμό του Σίβα, του θεού... καταστροφέα.

Ναι, κάποιοι έχουν περίεργο χιούμορ. Κακόγουστο ή όχι, η ουσία είναι πως πρόκειται για φάρσα. Το video όπου κατέγραψαν την «ανθρωποθυσία» έχει γίνει φυσικά viral. Αλλά έχει προκαλέσει την αντίδραση της ηγεσίας του Ινστιτούτου, που κάνει έρευνες για τους «πρωταγωνιστές» και τον... σκηνοθέτη του συγκεκριμένου video.
Στο συγκεκριμένο video εμφανίζονται άνδρες που φορούν μαύρους χιτώνες και έχουν καλυμμένα τα κεφάλια τους με κουκούλες. Στη μέση του κύκλου που σχηματίζουν, βρίσκεται μια γυναίκα, ντυμένη στα άσπρα. Η τελετή «ανθρωποθυσίας» μπροστά σε άγαλμα αφιερωμένο στον θεό καταστροφέα Σίβα βιντεοσκοπείται από σημείο που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις του Cern. Και καταγράφει εκτός από την τελετή και τη στιγμή που ένας από τους μαυροφορεμένους άνδρες «θυσιάζει» τη γυναίκα...

“Μαζεύουν” οι ΗΠΑ τα πυρηνικά από την Τουρκία;

Οι ΗΠΑ έχουν αρχίσει να μεταφέρουν στη Ρουμανία αμερικανικά πυρηνικά όπλα που ήταν αποθηκευμένα στην Τουρκία, με φόντο την επιδείνωση των σχέσεων ανάμεσα στην Ουάσινγκτον και την Άγκυρα, αναφέρει ο ιστότοπος EurActiv.com επικαλούμενος δύο ανεξάρτητες πηγές.

Σύμφωνα με τη μία από τις πηγές, η μεταφορά των όπλων αυτών δημιουργεί πολλές τεχνικές, αλλά και πολιτικές προκλήσεις.
"Δεν είναι εύκολο να μετακινήσεις περισσότερα από 20 πυρηνικά όπλα", δήλωσε στο EurActiv.com η πηγή, η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί.