Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ : Ποια είναι η Ομάδα Έψιλον - Το πιο δημοφιλές παραμύθι της εποχής μας;

Σύμφωνα με το παραμύθι γύρω από την Ομάδα Έψιλον, στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, ο αναμορφωτής του ελληνικού τεκτονισμού και κορυφαίος Έλληνας σοσιαλιστής, Σπυρίδων Νάγος, οραματίστηκε μια υπερομάδα Ελλήνων που θα δρούσε για την υπεράσπιση των ελληνικών συμφερόντων, όπως και για την αναβίωση της Εθνικής Ελληνικής Θρησκείας.
Το 1977 ο Γεώργιος Λευκοφρύδης καταθέτει στην Εθνική Βιβλιοθήκη (για καταχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων) το σύγγραμμά του, «Κοσμοσκάφος στα-γύρω Έψιλον, το οργάνων όργανο του Αριστοτέλη».

Έρευνα: Ο Άρης είναι πιο ακατοίκητος απο τους άλλους πλανήτες (φωτό)

Σύμφωνα με νέα επιστημονική μελέτη εξανεμίζονται σταδιακά οι ελπίδες για ανεύρεση ζωής στον Άρη… 
Οι ελπίδες για ανεύρεση ζωής στον Άρη, τουλάχιστον στην επιφάνειά του, φαίνεται ότι εξανεμίζονται, καθώς σύμφωνα με μελέτη που γνωστοποιήθηκε πρόσφατα τα ορυκτά άλατα που υπάρχουν στον Κόκκινο Πλανήτη σκοτώνουν τα βακτηρίδια.
Σε εργαστηριακές δοκιμές που έγιναν στη Γη, οι ενώσεις που είναι γνωστές ως επερχλωρικά σκότωσαν τις καλλιέργειες του βακτηρίου Bacillus subtilis, βασική μορφή ζωής, ανέφεραν δύο ερευνητές της σχολής Φυσικής και Αστρονομίας του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου.
Τα υπερχλωρικά, που είναι σταθερά σε θερμοκρασία δωματίου, ενεργοποιούνται σε υψηλές θερμοκρασίες ενώ στον Άρη επικρατεί πολύ κρύο. Στη νέα μελέτη, οι επιστήμονες Jennifer Wadsworth και Charles Cockell παρουσίασαν ότι η ένωση μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί με την υπεριώδη ακτινοβολία, χωρίς θερμότητα, σε συνθήκες που μοιάζουν με εκείνες στην επιφάνεια του Άρη.

Στο χωριό Σάρον στο Ιράν μιλάνε ελληνικά;

Ταξιδεύοντας στο Ιράν, συνάντησα κάποιον που επάνω που άκουσε ότι ήμουν Έλληνας, μου είπε την ακόλουθη συναρπαστική ιστορία. Στο Ιράν, στα βουνά κοντά στη Περσέπολη, υπάρχει ένα χωριό αποκαλούμενο Σάροο (Σάρον), όπου οι άνθρωποι μιλούν ελληνικά μέχρι σήμερα. Μου είπε ότι επισκέφτηκε το χωριό ο ίδιος και άκουσε τους ανθρώπους εκεί να μιλάνε την ελληνική γλώσσα.
Η εξήγησή του ήταν ότι μετά που ο Αλέξανδρος επέστρεψε από τις Ινδίες, και αφού έκαψε την Περσέπολη, μερικοί από τους στρατιώτες του παρέμειναν πίσω και δημιούργισαν εκεί μιά αποικία ονόματι Σάρον. Αυτή η αποικία είναι σήμερα το χωριό Σάροο.

Θεωρίες συνωμοσίας: Χρήστες του Διαδικτύου ανακάλυψαν «μυστική στρατιωτική βάση» σε έρημο στην Κίνα

Μια άκρως απόρρητη στρατιωτική βάση καταμεσής της ερήμου Γκόμπι στη βόρεια Κίνα, κοντά στα σύνορα με τη Μονγκολία, λένε ότι ανακάλυψαν χρήστες του Διακτύου με τη βοήθεια χαρτών της Google Earth.
Οι Μπλέικ και Μπρετ Κάζινς έσπευσαν να βαφτίσουν την περίεργη κυκλική λωρίδα προσγείωσης «Περιοχή 51 της Κίνας»(από το όνομα της διαβόητης αμερικανικής αεροπορικής βάσης βαθιά στην έρημο της Νεβάδα), ενώ έφτιαξαν κι ένα βίντεο που ανήρτησαν στο κανάλι τους στο ΥοuTube, που βρίθει από «εμφανίσεις ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα)» και λεπτομέρειες για απόκρυφα κρατικά σχέδια.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» ΟΙ ΟΧΤΩ ΣΚΛΗΡΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ!

Οκτώ όρους, μεταξύ των οποίων υπάρχει και ένας που αφορά την Κύπρο έθεσαν οι ΗΠΑ στην Τουρκία για να μην συνεχιστεί ο οικονομικός/εμπορικός πόλεμος. Αυτό αποκαλύπτει σε άρθρο του ο Ρετζέπ Μπαχάρ, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ντεταί, την περασμένη Παρασκευή και αναδημοσίευσε χθες η «Αφρίκα”.
Σύμφωνα με το alphanewslive, οι ΗΠΑ έχουν υποβάλει τρεις όρους στο Ιράν για να μην επιβάλουν κυρώσεις, και οκτώ στην Τουρκία, γράφει ο Μπαχάρ σημειώνοντας ότι για πρώτη φορά μετά την οικονομική κρίση του 2001 το αμερικανικό δολάριο έχει φτάσει σε αυτή την τιμή έναντι της τουρκικής λίρας, 80% πάνω από την αξία που είχε αρχές του χρόνου, ενώ το ευρώ καταγράφει κέρδη 75% έναντι της τουρκικής λίρας το αντίστοιχο διάστημα.

Ζητείται πιλότος για μυστική στρατιωτική βάση στη Νεβάδα -Η αμερικανική κυβέρνηση διέψευδε την ύπαρξη της Περιοχής 51

Για πολλά χρόνια η κυβέρνηση των ΗΠΑ διέψευδε την ύπαρξη μιας εξαιρετικά μυστικής βάσης στη μέση της ερήμου στη Νεβάδα.
Αλλά τώρα οι πιθανοί υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν στην Περιοχή 51, μετά τη δημοσίευση της πρώτης αγγελίας για εργασία. Η θέση αφορά στη μυστηριώδη στρατιωτική βάση στην έρημο.
Ωστόσο, ένας επιτυχημένος υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει ένα πολύ σημαντικό προσόν πριν σκεφτεί να υποβάλει αίτηση, καθώς η κενή θέση απευθύνεται σε πιλότους.
Μία ιδιωτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον αμυντικό τομέα, αναζητά έναν πιλότο που θα πραγματοποιεί άκρως μυστικές πτήσεις μέσα και έξω από αυτόν τον προορισμό έξω από αστικές περιοχές. Σημειωτέον ότι η AECOM είναι η μοναδική εταιρεία που έχει το δικαίωμα να «μπαινοβγαίνει» σε αυτή την περιοχή.

Αμάρυνθος Ευβοίας: Σημαντικά ευρήματα στο φως στο ναό της Αμαρυσίας Αρτέμιδας

Σημαντικά ευρήματα αποκαλύφθηκαν φέτος στην περιοχή Παλαιοχώρια της Αμαρύνθου Ευβοίας, όπου το 2017 εντοπίστηκε το ιερό της Αμαρυσίας Αρτέμιδος, ένα από τα πιο σημαντικά ιερά της Εύβοιας. Μεταξύ αυτών ένα ομοίωμα χάλκινης φαρέτρας, που αποτελεί τμήμα αγαλματιδίου της Αρτέμιδος και μία νέα βάση γλυπτού που φέρει τα ονόματα της Αρτέμιδος, του Απόλλωνα και της Λητούς, καθώς και ένα ακόμα μεγάλο θεμέλιο.
Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, τα παραπάνω ευρήματα που εντοπίστηκαν στις φετινές ανασκαφικές εργασίες (τέλη Ιουνίου ως αρχές Αυγούστου 2018) και οι οποίες διεξήχθησαν υπό την διεύθυνση του καθηγητή Karl Reber του Πανεπιστημίου της Λωζάνης, Διευθυντή της Ελβετικής Αρχαιολογικής Σχολής στην Ελλάδα και της Αμαλίας Καραπασχαλίδου, επίτιμης Εφόρου Αρχαιοτήτων Ευβοίας, «ενισχύουν την άποψη ότι ο ναός βρίσκεται σε αυτήν την περιοχή και αναμένεται να εντοπιστεί τα επόμενα χρόνια».

Ξεμάτιασμα: Τι λένε οι επιστήμονες. Γιατί δεν το επιτρέπει η Εκκλησία

Τι λένε οι επιστήμονες για το ξεμάτιασμα; Ποια είναι τα επιχειρήματα όσων το αποδέχονται;
Πονοκέφαλος, ναυτία, αίσθημα κούρασης, αδυναμία, ανεξέλεγκτη υπνηλία και εμετός είναι μερικά από τα συμπτώματα αποδίδονται στο κακό το μάτι.
Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ένα βλέμμα ή απλώς ο φθόνος μπορούν να μας επηρεάσουν αρνητικά. Και αυτή είναι μια δοξασία που κρατά εκατοντάδες χρόνια στην Ελλάδα,
Το «μάτι» αλλά και οι τεχνικές αντιμετώπισης του, παραμένουν σταθερές εδώ και πολλά χρόνια. Μια προσευχή ή μερικές σταγόνες λάδι μέσα σε νερό, είναι η θεραπεία για το μάτιασμα που διδάσκεται από γενιά σε γενιά, από μητέρα σε γιο και από πατέρα σε κόρη.

Ο Τραμπ «παγώνει» την πώληση των F-35 στην Τουρκία

Νέο κύκλο αντιπαράθεσης μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας αναμένεται ότι θα προκαλέσει το «πάγωμα» της πώλησης των F-35 στην Άγκυρα, που από σήμερα το βράδυ θα φέρει την υπογραφή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
Το «πάγωμα» θα γίνει επίσημο μετά την υπογραφή του Τραμπ στο νομοσχέδιο για τον ετήσιο προϋπολογισμό του αμερικανικού Πενταγώνου, από τον οποίο εξαιρέθηκε η πώληση των μαχητικών στην Άγκυρα.
Η διαδικασία θα γίνει σε πανηγυρική τελετή στη βάση Wheeler-Sack Army Air Field, στην πολιτεία της Νέα Υόρκης στις 2 το μεσημέρι (τοπική ώρα, 9 μ.μ. ώρα Ελλάδας).

Σαράντα παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά

Σε 40 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών προχώρησαν έξι τουρκικά αεροσκάφη τη Δευτέρα σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ σημειώθηκε και μία εικονική αερομαχία μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών.
Συνολικά έξι τουρκικά αεροσκάφη (δύο F-16 και δύο F-4 που πετούσαν σε σχηματισμό, καθώς και δύο CN-235 που πετούσαν μεμονωμένα) προέβησαν επίσης σε τέσσερις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.

Τα ανεξήγητα φαινόμενα της μάχης του Μαραθώνα!

Ο Πλούταρχος στο έργο του «Θησεύς», αναφέρει ότι πολλοί Αθηναίοι είδαν να ανοίγει η γη μπροστά τους και να ξεπροβάλει ο Θησέας από μέσα της κυνηγώντας τους Πέρσες. Ακόμα πολλοί είδαν τον ημίθεο Ηρακλή με το ρόπαλό του να ανοίγει τις σειρές των Ανατολιτών. 
Ο Παυσανίας στα «ΑΤΤΙΚΑ” (Ι, 15,3) αναφέρει ότι πολλοί Αθηναίοι είδαν ανθρώπους άγνωστης ταυτότητας να πολεμούν δίπλα τους και μας δίνει μια παραστατική εικόνα για την μάχη που διεξήχθη.

Καταρρέει και η οικονομία του Ψευδοκράτους στην Κύπρο!

Δραματικές είναι οι συνέπειες της μεγάλης οικονομικής κρίσης στην Τουρκία στο ψευδοκράτος της βόρειας Κύπρου, που έχει άμεση εξάρτηση από την τουρκική οικονομία.
Σύμφωνα με τα ιδία τα τουρκικά ΜΜΕ, η κυβέρνηση του ψευδοκράτους συγκαλεί σήμερα έκτακτο υπουργικό συμβούλιο για να εξετάσει την κατάσταση και τις πολύ κακές συνέπειες στο ψευδοκράτος από την οικονομική κρίση στην Τουρκία.

Αποκαλύφθηκε ελληνιστικό θέατρο στη Σικελία -Βρήκαν μέχρι θεατρικές μάσκες [εικόνα]

Μετά από αιώνες σιωπής, το ελληνιστικό θέατρο του Ακράγαντα (σημερινό Ακριτζέντο), μιας από τις πλουσιότερες και επιφανέστερες ελληνικές αποικίες της «Μεγάλης Ελλάδας», αναδύεται μέσα από τη σικελική γη.
Μάλιστα, όπως εξηγεί άρθρο στην ιστοσελίδα του National Geographic Italia, πρόκειται για το πιο πρόσφατο αρχαιολογικό «μαργαριτάρι» που βλέπει το φως στη Σικελία, αν και ήταν πάντα εκεί, περιμένοντας τη στιγμή που η σωστή διαίσθηση ενός ερευνητή το εντοπίσει.
Παρά το γεγονός ότι υπέστη αλλεπάλληλες λεηλασίες κατά τη διάρκεια των αιώνων για να χτιστεί η νέα πόλη, το μνημείο διατηρεί ακόμα την αρχική του μορφή, αν και ως πολύ πρόσφατα κανείς δεν είχε καταφέρει να το βρει.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σήμα στα Γενικά Επιτελεία: Αναστολή MOE με Τουρκία – Επαναφέρει και προάγει αξιωματικούς των Ιμίων ο Ερντογάν

«Κόβονται” σταδιακά οι ήδη ανύπαρκτοι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας υπό το πρίσμα των δραματικών εξελίξεων στα αμερικανο-τουρκικά. Με σήμα που έφθασε σ΄ όλα τα Γενικά Επιτελεία ανακοινώθηκε πως αναστέλλονται όλες οι δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με τα λεγόμενα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για το 2018.
Η αναστολή των ΜΟΕ ισχύει μέχρι νεωτέρας, όπως αναφέρεται.
Ουσιαστικά, και τυπικά κατάλαβαν πως ο Ρ.Τ.Ερντογάν δεν πρόκειται να απελευθερώσει ούτε τον Αμερικανό πάστορα, ούτε τους δικούς μας Στρατιωτικούς.

Αρχαία Τριήρης που την Έλεγαν ΕΛΛΑΣ Βρέθηκε στην Χίο και Εκτίθεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Τα Αρχαιολογικά Μουσεία μας, εκθέτουν (και κρύβουν) μοναδικά ευρήματα, της ατέλειωτης αρχαίας ελληνικής Ιστορίας και του πολιτισμού μας! Μόνο που δεν ξέρουν
να τα… επιδεικνύουν, με άλλα λόγια να τα διαφημίζουν κάπως, ή έστω, να προτείνουν στον επισκέπτη τους να τα ιδεί…

Νέα κόλπα για τους χάκερ – Δορυφόροι μετατρέπονται σε… «όπλα»

Όπως κάθε χρόνο, η διεθνής σύναξη των καλών χάκερ αποκάλυψε νέα πράγματα που μπορούν να κάνουν οι κακοί χάκερ. Από τις ανακοινώσεις στο συνέδριο κυβερνο-ασφάλειας Black Hat στο Λας Βέγκας την προηγούμενη εβδομάδα, η διεθνής κοινότητα έμαθε ότι οι κακόβουλοι χάκερ θα μπορούσαν να σκοτώσουν κάποιον παραβιάζοντας εξ αποστάσεως κάποια εμφυτευμένη ιατρική συσκευή όπως ο βηματοδότης ή η αντλία ινσουλίνης.
Ακόμη όμως πιο εντυπωσιακή είναι η αποκάλυψη ότι οι χάκερ θα μπορούσαν να θέσουν υπό τον έλεγχό τους τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους και να χρησιμοποιήσουν τις αντένες τους για να εξαπολύσουν επιθέσεις μικροκυμάτων σε πλοία, αεροπλάνα, στρατιωτικές και άλλες εγκαταστάσεις. Όπως είπε ο ερευνητής Ρούμπεν Σανταμάρτα της εταιρείας κυβερνο-ασφάλειας IOActive, «η απειλή δεν είναι πια θεωρητική».

Στα 100 μέτρα έφτασαν οι Τούρκοι: 24ωρη κατασκοπευτική δραστηριότητα από Θρακικό πέλαγος μέχρι Αιγαίο: Εφτασαν μέχρι… Πάτμο και Αρκιούς

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο έδωσε στη δημοσιότητα το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος»  καταγγέλοντας πως οι παραβιάσεις από τα τουρκικά αλιευτικά έχουν κλιμακωθεί, γίνονται όλη την ημέρα, ακόμη και τη νύχτα. Εφτασαν στα 100 μέτρα από τα ελληνικά νησιά.
Οι εικόνες δεν είναι τόσο «αθώες” όσο φαίνονται.
Οι Τούρκοι με την χρήση μεγάλου αριθμού αλιευτικών πλοίων στο Θρακικό πέλαγος και σε όλο το Αιγαίο διεξάγουν τριπλή αποστολή κατά της Ελλάδος.
Οι Τούρκοι «γεμίζουν» περιοχές με πολεμικά πλοία «παίζοντας» με το στίγμα της εφαρμογής αυτόματου εντοπισμού θέσεως. Πρόσφατα, Τούρκοι Κυβερνήτες αλιευτικών σκαφών «έπαιξαν» με τη λειτουργία της συσκευής αυτόματου εντοπισμού θέσης πλοίου (AIS) και μετέτρεψαν τα αλιευτικά σε… πολεμικά πλοία.

Αιματοχυσία σε Σκόπια-Βαλκάνια βλέπουν Ρώσοι και Σέρβοι: Προς κατάρρευση η Συμφωνία των Πρεσπών λόγω Μεγάλης Αλβανίας

Αντίστροφη μέτρηση για νέα αιματοχυσία στα Βαλκάνια βλέπουν Ρώσοι και Σέρβοι με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για το σχέδιο της ΄΄Μεγάλης Αλβανίας΄΄ που βρίσκεται σε εξέλιξη. Άμεσα απειλούνται και τα Σκόπια με την συμφωνία-έκτρωμα για το ονοματολογικό να οδηγείται σε κατάρρευση και την κυβέρνηση των Σκοπίων να χάνει έδαφος με ταχύτατους ρυθμούς, ενώ και η Ελλάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την επεκτατική πολιτική των Αλβανών.
Ρητορική με πολεμικές δηλώσεις επικρατεί τις τελευταίες, από ηγέτες των Βαλκανικών χωρών. Συζητήσεις για ανταλλαγές εδαφών, ΄΄διορθώσεις συνόρων΄΄ και συχνές αναφορές σε επικείμενο πόλεμο με αφορμή τα παραπάνω, αποτελούν τα βασικά θέματα που απασχολούν τα Βαλκάνια.
Έρχονται σημαντικές εξελίξεις και οι ειδικοί προειδοποιούν…

Στο χείλος του πολέμου Σερβία και Κόσοβο: Αλλαγή συνόρων ζητούν οι Αλβανοί των Σκοπίων – Επιδιώκουν νέα διαίρεση της Σερβίας

Σερβία και Κόσοβο βρίσκονται στο χείλος του πολέμου, γεγονός που θα οδηγήσει σε μια γενικευμένη διεθνή σύρραξη στην περιοχή. Την αλλαγή συνόρων στο Κοσσυφοπέδιο υποστηρίζουν και αιτούνται οι Αλβανοί των Σκοπίων, σύμφωνα με δηλώσεις του αρχηγού του DPA στα Σκόπια.
Είναι αναμφίβολο πως τα Βαλκάνια βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο με επικείμενες αλλαγές τόσο στο εσωτερικό των Βαλκανικών χωρών, όσο και στην ευρύτερη περιοχή. Με τη συμμετοχή ξένων δυνάμεων σε μια πιθανή σύρραξη αυξάνεται και ο κίνδυνος για νέα διαίρεση της Σερβίας..

Τριτοκοσμικές καταστάσεις στην τουρκική κοινωνία: Ζητιανεύουν για δολάρια – Χάος σε βενζινάδικα – Τα τρόφιμα στα ύψη και ο Τραμπ ανακοινώνει νέα μέτρα

Σε εξαθλιωμένη κατάσταση βρίσκεται η τουρκική κοινωνία μετά από την χαριστική βολή του Τραμπ την Παρασκευή και το οικονομικό χάος που επικρατεί. Οι τιμές των τροφίμων έχουν φτάσει στα ύψη, τα βενζινάδικα δεν εξυπηρετούν πελάτες και όλα αυτά την στιγμή που ο Τραμπ ετοιμάζεται να ανακοινώσει νέα μέτρα.
Οι Τούρκοι ζουν σήμερα τριτοκοσμικές καταστάσεις και όλα λόγω του διπλωματικού-οικονομικού πολέμου με τις ΗΠΑ και λόγω του Σουλτάνου που ολοένα και κλιμακώνει την κρίση στις αμερικανοτουρκικές σχέσεις.
Σε κατάσταση πανικού βρίσκονται οι πολίτες της Τουρκίας καθώς η χώρα τους βυθίζεται σε μια οικονομική άβυσσο και το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο.

Με το άνοιγμα των αγορών, στα “τάρταρα” η τουρκική λίρα – Σε ισχύ περιοριστικά μέτρα στην τουρκική οικονομία, μπήκαν όρια σε swap συναλλαγές

Σε μαζικές απειλές προχώρησε ο Ρ.Τ.Ερντογάν προς βιομηχάνους, επιχειρηματίες που δεν πουλούν προιόντα και αποθεματικό υπό το φως αβεβαιότητας. Ο Ερντογάν τους είπε κατάμουτρα πως θα πληρώσουν βαρύ τίμημα με το αιτιολογικό της …προδοσίας!
«Απευθύνομαι ιδιαιτέρως στους βιομηχάνους μας. Μην κατακλύζετε τις τράπεζες για να αγοράσετε ξένο νόμισμα. Σας παρακαλώ μη σπεύδετε να εξασφαλίσετε την θέση σας με το σκεπτόμενοι ότι καταστραφήκατε οικονομικά. Σε περίπτωση που επιλέξετε αυτή την οδό, τότε θα κάνετε λάθος. Εμείς ως κυβέρνηση δεν είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε το καθήκον να κρατήσουμε στο πόδι, ζωντανό αυτό το έθνος. Και ο βιομήχανος και ο έμπορος έχει το ίδιο καθήκον. Διαφορετικά, πρώτα εγώ προσωπικά θα υποχρεωθώ να εφαρμόσω Σχέδιο Β’ και Γ’. Αυτό να γίνει κατανοητό».