Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Η επιχείρηση ( OPERATION JONATHAN) - θρύλος στο Έντεμπε και το...Ελληνικό μυστικό




Ήταν Σάββατο 27 Ιουνίου 1976 όταν στην Αθήνα εκδηλώθηκε μία από τις πιο άγριες και αιματηρές στην κατάληξή της αεροπειρατία
Η επιχείρηση που στήθηκε στην Ουγκάντα για την απελευθέρωση των ομήρων θεωρείται ακόμη και σήμερα σταθμός για τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις και κυρίως για την Μοσάντ. Μετά τη σύλληψη και απαγωγή του Αδόλφου Αϊχμαν, το 1960, στην Αργεντινή, θεωρείται το ορόσημο της δράσης της Μοσάντ. Η κυβέρνηση Ράμπιν διέταξε τη θρυλική επιχείρηση Έντεμπε στην Ουγκάντα και καθιέρωσε την συνεργασία με άλλες χώρες και μυστικές υπηρεσίες, όπως εκείνης της Κένυας. Ακόμη στην Μοσάντ ζούν με αυτό το θρύλο…Η επιχείρηση γυρίστηκε και ταινία για να εξυμνήσει τον ρόλο των Ισραηλινών.

EKTAKTO: Ισχυρή έκρηξη από μικρους σεισμούς πριν από λίγη ώρα στα Τρίκαλα!

 
Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε με τον πρώτο σεισμό που έγινε στα
Τρίκαλα (26-12-2015, 19:31, 2.9 R, 7 χλμ Δυτικά – Νοτιοδυτικά των Τρικάλων) , συγκεκριμένα, ανάμεσα Βαλομάνδρι και Ρόγκια.
Μαρτυρίες αναγνωστών κάνουν λόγο για πρωτοφανή εκκωφαντικό θόρυβο που προκλήθηκε συγχρόνως με το σεισμό.
Ο 2ος σεισμός έγινε , (26-12-2015, 19:53, 2.8 R, 9 χλμ Δυτικά – Νοτιοδυτικά των Τρικάλων) δηλ. ανάμεσα Παραπόταμο και Πηγή.  

Χριστούγεννα: Προσοχή στα ψώνια και στη «νόσο των δοκιμαστηρίων»



Η ροδόχρους πιτυρίαση, είναι το πιο συχνό δερματολογικό πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι δερματολόγοι. Η νόσος ονομάζεται και όχι τυχαία η νόσος των δοκιμαστηρίων αφού πλήττει περισσότερο τις εορταστικές περιόδους, όταν και επισκεπτόμαστε πολύ συχνότερα τα δοκιμαστήρια στα καταστήματα με ρούχα.

Tα ύπουλα συμπτώματα
Το βασικό σύμπτωμα που ταλαιπωρεί όσους πάσχουν από ροδόχρους πιτυρίαση είναι τα εξανθήματα ροζ χρώματος που εμφανίζονται κυρίως στο θώρακα και στην κοιλιά, και σε μικρότερο βαθμό στα χέρια, στα πόδια, στο λαιμό και στην πλάτη.

Συναγερμός! Μυστική υπηρεσία προειδοποιεί για τρομοκρατικό χτύπημα στην Ευρώπη πριν την Πρωτοχρονιά!



 - Υπηρεσία πληροφοριών προειδοποίησε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ότι υπάρχει πιθανότητα για τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς ή βόμβες!
- Η προειδοποίηση εστάλη πριν από τα Χριστούγεννα
- Οι αρχές ζήτησαν εντατικοποίηση των ελέγχων και ενίσχυση της φύλαξης σε πολυσύχναστους χώρους
- Στο... μικροσκόπιο ταυτότητες, “περίεργα” αντικείμενα και... σακίδια!

Μια υπηρεσία πληροφοριών "φιλικής χώρας" προειδοποίησε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ότι υπάρχει πιθανότητα για επίθεση με πυροβολισμούς ή με βόμβες στην Ευρώπη πριν από την Πρωτοχρονιά, ανακοίνωσαν σήμερα οι αστυνομικές αρχές της Βιέννης.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΕΠ. 8 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ (VIDEO)



Η όγδοη τηλεοπτική εκπομπή της ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ. Ο δημοσιογράφος Ιωάννης Παπαζήσης και η Σοφία Χρήστου φιλοξενούν τον δημοσιογράφο Γεράσιμο Βραχιολίδη και αναλύουν την επιστολή τους προς τον Πρωθυπουργό.

Εξωγήινο εύρημα - Η δοκός με τη λέξη «ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ»



Στις 14 Ιουνίου 1947, ο αγρότης William Brazel, με τον γιο του Bernon, παρατήρησαν κάποια παράξενα συντρίμμια να βρίσκονται διάσπαρτα στο κτήμα τους, 70 μίλια βόρεια του Roswell.
Σύμφωνα με το apocalysejohn, στις 4 Ιουλίου επέστρεψαν να μαζέψουν τα συντρίμμια, όταν άκουσαν για τον ιπτάμενο δίσκο και αναρωτήθηκαν αν υπήρχε κάποια σύνδεση με τα συντρίμμια αυτά. Στις 7 Ιουλίου, επισκέφτηκαν τον σερίφη George Wilcox όπου εμπιστευτικά του μίλησαν για τα όσα είχαν συγκεντρώσει στο σπίτι τους.

Ancient Aliens - Εξωγήινοι και Αστρικές Πύλες 6x12 (VIDEO)


Tον Μάρτιο του 2013, αρχαιολόγοι στην αρχαία ελληνική πόλη της Ιεράπολης στην Μικρά Ασία, ανακοίνωσαν ότι έφεραν στο φως ευρήματα που πιστοποιούν την ύπαρξη της εισόδου για τον Κάτω Κόσμο.
Όπως αναφέρει το anekshghtakaiapokryfa.blogspot.gr, πρόκειται για την περιβόητη Πύλη του Άδη, η οποία οδηγούσε σε ένα σπήλαιο, το Πλουτώνιο, που μόνο ιερείς της Κυβέλης επιτρεπόταν να πλησιάσουν. - Τί ήταν αυτό που φυλούσε η Κυβέλη και ποιές οι γνώσεις του αρχαιοελληνικού ιερατίου στην Ιεράπολη;

UFΟ απεικονίζεται σε τοιχογραφία του 14ου αιώνα; (pics)


Το ενδιαφέρον των ερευνητών έχει συγκεντρώσει μια περίεργη τοιχογραφία σε χριστιανική εκκλησία του 14ου αιώνα, στη Ρουμανία
Η τοιχογραφία απεικονίζει έναν ιπτάμενο δίσκο και θυμίζει παρόμοια αντικείμενα που έχουν παρατηρηθεί σε πίνακες και κέρματα από τον 4ο αιώνα μέχρι και τον 17ο αιώνα μ.Χ.
Όπως αναφέρεται, η τοιχογραφία ήρθε στο φως όταν ερευνητές UFO ανέφεραν ότι έλαβαν μία φωτογραφία από τη μάρτυρα Catalina Borta, η οποία την φωτογράφισε επισκεπτόμενη την «Biserica Manastirii», δηλαδή την εκκλησία της Δομινικανής Μονής της πόλης Σιγκισοάρα.

Η σφήκα που ρουφάει το μυαλό και μετατρέπει το θύμα της σε ζόμπι


Ένα νέο είδος σφήκας που επιτίθεται στα θύματά της και τα μετατρέπει σε ζόμπι χωρίς θέληση ανακαλύφθηκε στον ποταμό Μεκόνγκ.
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν τη σφήκα μαζί με άλλα 138 νέα είδη εντόμων και έχουν εντυπωσιαστεί από τον τρόπο με τον οποίο επιτίθεται.

Η Ελλάδα των βρυκολάκων!

 
 
Η Ελλάδα είναι γεμάτη από θρύλους και παραδόσεις που μιλούν για την παρουσία των βρικολάκων σε νησιά και πόλεις. Γραπτές αλλά και προφορικές πηγές σκιαγραφούν νεκροζώντανες οντότητες που ξυπνούν τις νύχτες και αναζητούν την τροφή τους. Οσμίζονται τον ανθρώπινο φόβο και διψούν για αίμα. Σύμφωνα με τις ελληνικές πεποιθήσεις στην κατηγορία αυτή ανήκουν:
-αυτοί που είχαν γεννηθεί ή η σύλληψη τους πραγματοποιήθηκε ιερή μέρα
-αυτοί που είχαν αφοριστεί από την Εκκλησία
-αιρετικοί , αποστάτες , άπιστοι
-επαγγελματίες μάγοι ή όσοι ασχολούνταν εν ζωή με τέτοιου είδους ζητήματα
-αυτοί που υπήρξαν θύματα των βαμπίρ
-όσοι δεν ενταφιάζονταν
-όσοι κατανάλωναν αρνί , το οποίο είχε δολοφονήσει λύκος
-αβάπτιστα έμβρυα.