Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Φωτογράφισε UFO προτού πέσουν 10 νεκρά πουλιά σε διπλανή αυλή

Φωτογράφισε UFO προτού πέσουν 10 νεκρά πουλιά σε διπλανή αυλή

Μια περίεργη φωτογραφία κάνει το γύρο του κόσμου. Ένας άνδρας φωτογράφισε από την αυλή του σπιτιού του ένα περίεργο σχηματισμό στα σύννεφα που θυμίζει UFO. Λίγο αργότερα, σε διπλανή αυλή έπεσαν ξαφνικά 10 πουλιά νεκρά, ισχυρίζεται ο αυτόπτης μάρτυρας.

Πούλησε 2 φαντάσματα έναντι... 1.500 ευρώ!



Πούλησε 2 φαντάσματα έναντι... 1.500 ευρώ!

Ζήτησε, λοιπόν, τη βοήθεια ενός... εξορκιστή ώστε να απαλλαγεί από τις φασματικές οντότητες που στοίχειωναν το σπίτι της. Ο εξορκιστής κατάφερε να... παγιδεύσει τις «οντότητες» σε δύο φιαλίδια με αγιασμό. «Ο αγιασμός εξασθενεί την ενέργεια των φαντασμάτων, ρίχνοντάς τα σε μια κατάσταση ύπνου. Δεν παρουσιάστηκε καμία παραφυσική δραστηριότητα στο σπίτι από τότε που... εμφιαλώθηκαν, στις 15 Ιουλίου του 2009... Πιστεύω ότι βρίσκονται μέσα στα φιαλίδια», είπε η Γούντμπερντ.

Αγωγή για τα «κουρεμένα» ελληνικά ομολόγα έκαναν Γερμανοί κάτοχοι


Αγωγή για τα «κουρεμένα» ελληνικά ομολόγα έκαναν Γερμανοί κάτοχοι
Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα της εφημερίδας «Kieler Nachrichten» και του Γερμανικού Πρακτορείου Ειδήσεων, εκπρόσωπος της Γερμανικής Ένωσης Προστασίας Επενδυτών Αξιογράφων (DSW) σημείωσε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν και νέες αγωγές ενώπιον γερμανικών δικαστηρίων από κατόχους ελληνικών ομολόγων, ενώ επενδυτές προερχόμενοι από μικρότερες πόλεις της Γερμανίας θα προχωρήσουν στην κατάθεση συλλογικής αγωγής. 

Χρυσός (Gold)

Οι μοναδικές ιδιότητες του χρυσού, και η σπανιότητα του είναι η αιτία που οι άνθρωποι τον λάτρεψαν, από τους πανάρχαιους πολιτισμούς μέχρι σήμερα. Ο χρυσός δεν οξειδώνεται (σκουριάζει), και δεν φθείρεται. Είναι όλκιμος (τραβιέται σε σύρμα) τόσο λεπτό, όσο η τρίχα από τα μαλλιά. Είναι ελατός (γίνεται πλάκα) πολύ λεπτή επίσης. Σφυρηλατείται πολύ εύκολα. Έχει μοναδικό χρώμα και λάμψη. Λόγω της εξαιρετικής του αγωγιμότητας, ο χρυσός χρησιμοποιείται στην κατασκευή απαιτητικών ηλεκτρονικών συσκευών. Δεν έχει τοξικότητα, και δεν προκαλεί αλλεργίες .
 Ο χρυσός πάντα ασκούσε ιδιαίτερη γοητεία στους ανθρώπους. Με αυτόν έφτιαχναν, νομίσματα, κοσμήματα, κτερίσματα για τους νεκρούς, μετάλλια,  και άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Η εκτίμηση την οποία έτρεφαν οι άνθρωποι για το χρυσό έχει αποτυπωθεί στις γλώσσες όλων των λαών. Και στην Ελληνική γλώσσα από την αρχαία μέχρι την σημερινή η λέξη χρυσός σαν επίθετο, χρησιμοποιείται για να προσδώσει  τον ανώτερο και πολυτιμότερο χαρακτήρα. Χρυσή καρδιά, χρυσοί γάμοι, χρυσός κανόνας, χρυσή τομή, χρυσούς αιών κ.λ.π.