Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΡΙΤΟ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΑΤΙΑ ΡΩΣΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΛΛ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ



 ΤΡΙΤΟ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΑΤΙΑ ΡΩΣΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ  ΕΛΛ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

UFO Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Παρ΄ ότι πολοί ισχυρίζονται πως οι ιπτάμενοι δίσκοι είναι διαστημόπλοια ενός εξωγήινου πολιτισμού,εδώ βλέπουμε με ντοκουμέντα που σπάνια βλέπουν την δημοσιότητα ,πως πρόκειται για συνέχεια μιας αρχαίας τεχνολογίας.....στις μέρες μας με αφετηρία τα θολά χρόνια της ναζιστικής Γερμανίας του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ


 ΔΕΙΤΕ ΤΟ BINTEO ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Υπήρχαν Ελληνικές αποικίες στην Αμερική;

H Aμερική σύμφωνα πάντα με την επίσημη άποψη ανακαλύφθηκε το 1492 από τον Χ.Κολόμβο,φαίνεται όμως ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι(όπως άλλωστε συμβαίνει συχνά).

Πολυετείς έρευνες, και ανακάλυψη ευρημάτων από ερευνητές και επιστήμονες, δείχνουν ότι υπήρχε έντονη η παρουσία του Ελληνικού στοιχείου(ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν ανακαλύψει την Αμερική πριν τον Κολόμβο!), καθώς και επηρεασμού της τέχνης των κατοίκων από την Ελληνική τεχνοτροπία.

Λημνία Γη - Το θαυματουργό ίαμα των αρχαίων Ελλήνων!!!

Ένα μοναδικό φαρμακευτικό παρασκεύασμα της Ελληνικής Γης που παραμένει άγνωστο στους περισσοτέρους σήμερα, αποτελούσε για αιώνες η Λημνία Γη.


Η «Λημνία Γη» ή «Λημνία Σφραγίς», ο παχύρρευστος κοκκινωπός πηλός που είχε διάφορες και μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες (η χρήση της γινόταν είτε με επάλειψη σε πληγές, είτε με κατάποση), εξορυσσόταν αδιάλειπτα για αιώνες από την αρχαιότητα έως τις αρχές του 19ου αιώνα στην Λήμνο.

Η ιστορία της θεραπευτικής «Λημνίας Γης» χάνεται στα βάθη του χρόνου. Σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική μυθολογία, η Λήμνος είναι το νησί του Θεού της φωτιάς Ηφαίστου, λόγω του ότι εκεί έπεσε, όταν τον έριξε από τον Όλυμπο ο Δίας.

«Έσωσαν» την θεά Αφροδίτη από τα χέρια αρχαιοκάπηλων! Την είχαν κλέψει από το Μουσείο της Σαντορίνης!

Το πρωί της Τρίτης (4-9-2018) οι αστυνομικοί συνέλαβαν στο Λουτράκι Κορινθίας, έναν 46χρονο ο οποίος είχε κρυμένα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του και ετοιμαζόταν να πουλήσει έναντι 350.000 ευρώ αρχαία αντικείμενα μεταξύ των οποίων και το άγαλμα της θεάς Αφροδίτης του 2ου ή 1ου αιώνα π.χ. που είχε κλαπεί από το Μουσείο Προϊστορικής Θήρας στη Σαντορίνη.
Οι αστυνομικοί τον είδαν να κινείται με το αυτοκίνητό του σε δρόμο του Λουτρακίου και όταν μπήκε σε πάρκινγκ τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Αποκρύψεις NASA για ευρήματα στην Σελήνη!!!

Η ΝΑΣΑ απέκρυβε σαράντα χρόνια τα σεληνιακά ευρήματα.




Ο πρώην διευθυντής του τμήματος ελέγχου δεδομένων και φωτογραφιών, στο εργαστήριο επεξεργασίας σεληνιακών φωτογραφιών της ΝΑΣΑ, Κεν Τζόνστον, που ήταν υπεύθυνος στη διάρκεια του επανδρωμένου σεληνιακού προγράμματος Απόλλων, έχει αποκαλύψει αρκετά συγκλονιστικά πράγματα τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ.

Τα ιπτάμενα οχήματα του Αισχύλου!!!

Τα έργα του Αισχύλου βρίθουν από αναφορές σε ιπτάμενα σκάφη. 
Αν και γραμμένα περίπου 2500 χρόνια πριν την πρώτη επίσημη πτήση αεροσκάφους, είτε αυτή ήταν του Λεονάρντο ντα Βίντσι, είτε των αδελφών Ράιτ, μας εγείρει την φαντασία όσον αφορά την τεχνολογία των αρχαίων προγόνων μας και τις γνώσεις που κατείχαν τα ιερατεία κρυμμένες από τα μάτια των αμύητων. Φυσικά, δεν μπορούμε να πούμε ότι σε ιστορική αφήγηση, όπως π.χ. της ναυμαχίας της Σαλαμίνας, έλαβαν μέρος αεροσκάφη σε κοινή θέα τόσο των Ελλήνων όσο και των βαρβάρων, όμως, ο ποιητής μέσα στην αφήγηση ενσωματώνει έμμεση αναφορά σε αυτά, δίνοντας μια εναλλακτική διάσταση στον αναγνώστη και προσαρμόζοντας το αθάνατο έργο του σε όλες τις μετέπειτα κοινωνίες, έτσι ώστε αυτός να διακρίνει στο έργο στοιχεία από το επίπεδο ανάπτυξης του πολιτισμού του καιρού του.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΑΕΘΩΝ- Η ιστορία της λευκής φυλής!!!

Στον Τίμαιο του Πλάτωνος ο αιγύπτιος ιερέας αναφέρει την καταστροφή που αντιστοιχεί στο μύθο του Φαέθοντα του γιού του ήλιου που πήρε το άρμα του πατέρα του και κατευθύνθηκε σε λάθος διαδρομή.
Το αποτέλεσμα να κατακάψει τα πάντα απ’ όπου πέρναγε και να βρεί τραγικό τέλος από τον Δία»κεραυνωθείς διεφθάρη»- πέφτοντας το σώμα του κάπου στον Ηριδανό ποταμό!

Γιατί οφείλουμε να διδάσκουμε τα Αρχαία Ελληνικά στα παιδιά μας!!!

Πρώτα απ’ όλα, γιατί είμαστε κι εμείς Έλληνες. Από τον καιρό του Ομήρου ως σήμερα έχουν περάσει κάπου δυο χιλιάδες εφτακόσια χρόνια. Στους αιώνες που κύλησαν οι Έλληνες βρεθήκαμε συχνά στο απόγειο της δόξας, άλλοτε πάλι στα χείλια μιας καταστροφής ανεπανόρθωτης∙ νικήσαμε και νικηθήκαμε αμέτρητες φορές∙ δοκιμάσαμε επιδρομές και σκλαβιές∙ αλλάξαμε θρησκεία∙ στους τελευταίους αιώνες η τεχνική επιστήμη μετασχημάτισε βασικά τη μορφή της ζωής μας∙ και όμως κρατηθήκαμε Έλληνες, με την ίδια γλώσσα‐φυσικά εξελιγμένη‐, με τα ίδια ιδανικά, και με ένα πλήθος στοιχεία του πολιτισμού

ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ(;) ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ!!!

Ο Ρ. Μόργκαν στο βιβλίο του “Η Βρετανική Καμβρία” (εκδ. 1857, Λονδίνο) αναφέρεται στην καταγωγή του βρετανικού λαού, αντλώντας τα στοιχεία από αρχαίες ελληνικές πηγές και από τις διασωθείσες αρχαίες βρετανικές παραδόσεις, και γράφει τα εξής:

«Η καταγωγή του βρετανικού λαού από την Τροία και τους Τρώες ποτέ δεν αμφισβητήθηκε εδώ και δεκαπέντε αιώνες. Το “Νησί του Βρούτου” ήταν το συνηθισμένο όνομα της νήσου στους αρχαίους καιρούς. Η λέξη tan είναι ο αρχαίος βρετανικός ή ιαπετικός όρος για τη χώρα και Brutannia (προφερόμενο ως Μπριτάνια, αφού το βρετανικό u ακούγεται σαν ι) είναι η “Χώρα του Βρούτου”. Τα μόνα δύο εθνικά ονόματα που αναγνωρίζονταν από τους αρχαίους Βρετανούς ήταν Kymry και YlinTroja (φυλή της Τροίας). Η τρωική προέλευση εξηγεί όλες τις ιδιαιτερότητες της βρετανικής νομοθεσίας, που αλλιώς θα ήταν ανεξήγητες».

Τουρκική αεροναυτική αρμάδα απλώνεται στην Α.Μεσόγειο - Απογειώθηκαν τουρκικά μαχητικά και E-7T AEW&C

Τουρκική αεροναυτική δραστηριότητα ξεκίνησε πριν από λίγο με τουρκικά μαχητικά F-16C/D της 132 και 152 μοίρας να απογειώνονται για την Α.Μεσόγειο συνοδείας  E-7T AEW&C. Ταυτόχρονα όπως έγινε γνωστό ασκήσεις με πραγματικά πυρά ξεκίνησαν οι ΤΕΔ και στη  Ν.Τουρκία.
Η Τουρκία έχει αποστείλει στην περιοχή περί τα 10 πολεμικά σκάφη, καθώς και αρκετά αεροσκάφη.
Εξάλλου, το ερευνητικό – σεισμογραφικό σκάφος «Μπαρμπαρός» αναμένεται να καταπλεύσει προκλητικά στα ανοιχτά του ακρωτηρίου του Αποστόλου Αντρέα, ενώ οι τουρκικές δυνάμεις θα πάρουν την σκυτάλη από τους Ρώσους, διεξάγοντας αεροπορικές ασκήσεις έρευνας και διάσωσης, αμέσως μετά τη λήξη των ρωσικών ασκήσεων, σε περιοχές βόρεια και βορειοδυτικά των ακτών της Κύπρου.

Η υστερία και το κυνήγι των μαγισσών τον 16ο αιώνα μ.Χ.

Παρόλο που η πίστη στη μαγεία κάθε άλλο παρά άγνωστη ήταν κατά τον Μεσαίωνα και την Αναγέννηση, στην Ευρώπη, ωστόσο δεν είχε προσλάβει ποτέ ξανά τις διαστάσεις επικίνδυνης υστερίας όπως εκείνης πριν το τέλος της Μεταρρύθμισης τον 16ο αιώνα. Γυναίκες βασανίζονταν και καίγονταν ζωντανές ως όργανα του Σατανά.
Η πίστη στην ύπαρξη των μαγισσών ήταν άμεση συνέπεια της πίστης στον Σατανά, η οποία είχε κατακλύσει τη σκέψη των Μεταρρυθμιστών. Συνηθιζόταν, δε, οι σχολές θεολόγων να αποδίδουν όλες τις νίκες των αντιπάλων της στις δυνάμεις του Πρίγκηπα του Σκότους.
Από τα τέλη του Μεσαίωνα, όπως αναφέρει ο Ν.Ε. Καραπιδάκης, ο διάβολος είχε πάρει «τη μορφή του τρομερού άρχοντα (αυτή η λέξη έχει σημασία, αφού είναι μια έννοια της πολιτικής) του σκότους. Εικόνα κατασκευασμένη ιδεολογικά από μια Εκκλησία που θριάμβευε και χρειαζόταν ένα αντίπαλον δέος που θα βοηθούσε να ενοποιηθούν οι κανονιστικές συμπεριφορές, αυτές που απαιτούσε ένας θεός–τιμωρός».

Οι μυστικές γνώσεις των αρχαίων Ελλήνων


Ελευσίνια μυστήρια, Αισχύλος, ιπτάμενα αντικείμενα και άλλες αναφορές... Για να δούμε καταρχάς τι μας λέει ο μύθος του Τριπτόλεμου με την θεά Δήμητρα. Πρόκειται για έναν μύθο των Ελευσινίων Μυστηρίων, σύμφωνα με τον οποίο η θεά Δήμητρα μετά από μία περιπλάνηση με το ιπτάμενο πύρινο άρμα της, που εσύρετο από φτερωτούς δράκοντες, προσγειώθηκε στην "αγέλαστο πέτρα" στην Ελευσίνα.
Ύστερα παρέδωσε το ίδιο αυτό φτερωτό άρμα σε έναν από τους τέσσερις βασιλείς της Ελευσίνας, τον Τριπτόλεμο, ο οποίος έφυγε πετώντας, και απουσίασε γα πολλά χρόνια με σκοπό να διδάξει και σε άλλους λαούς την τέχνη της σποράς, του σίτου και του θερίσματος των χωραφιών.
Είναι σκανδαλιστικά παρόμοια η τοπωνυμία της περιοχής ("Ελευσίς") με την λέξη "έλευσις", που θα μπορούσε κάλλιστα να υποδηλώνει την έλευση της θεάς Δήμητρας με το ιπτάμενο άρμα της. Επιπλέον το εκπολιτιστικό έργο το οποίο ανέλαβε να φέρει σε πέρας ο Τριπτόλεμος με τα μέσα που του παρείχε η θεά, καταγράφεται και σε μυθολογίες άλλων λαών.

Το σπήλαιο του Διρού και πως συνδέεται με τον Κάτω Κόσμο

Ο αρχαιοελληνικός μύθος για τον Κάτω Κόσμο του Άδη προέρχεται πιθανότατα από ένα σπήλαιο που βρίσκεται στον κόλπο του Διρού, στη Μάνη. Πρόκειται για το σπήλαιο «Αλεπότρυπα», το οποίο οι αρχαιολόγοι εξερευνούν τις τελευταίες δεκαετίες, φέρνοντας στο φως σημαντικά ευρήματα, ορισμένα από τα οποία χρονολογούνται μάλιστα 9.000 χρόνια πριν, δηλαδή λίγο μετά την Παλαιολιθική εποχή.
Επιπλέον, όπως ανακάλυψαν οι αρχαιολόγοι, το σπήλαιο χρησιμοποιούνταν σαν νεκροταφείο όπου λάμβαναν χώρα νεκρικές τελετές. Η διαπίστωση αυτή, οδήγησε τους επιστήμονες στο συμπέρασμα ότι πιθανότατα ενέπνευσε τους μύθους για τον κόσμο του Άδη.

Τα μυστικά της Μεγάλης Πυραμίδας αποκαλύπτει ο παλαιότερος πάπυρος στον κόσμο

Πρόσφατα, οι ερευνητές έχουν αποκαλύψει ένα συναρπαστικό πάπυρο 4.500 ετών που περιγράφει με λεπτομέρειες την κατασκευή της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας. Είναι ο αρχαιότερος πάπυρος που βρέθηκε ποτέ.
Για αιώνες, η ανθρωπότητα αναρωτιόταν πώς χτίστηκε η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας από τους αρχαίους Αιγύπτιους. Μόνο που τώρα, ένα σημαντικό κομμάτι με στοιχεία έχει έρθει στο φως, το οποίο θα μπορούσε να αποκαλύψει συναρπαστικές λεπτομέρειες για την περίοδό της Πυραμίδας και της κατασκευής της.