Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

WikiLeaks: Πως έκρυψαν τα κοιτάσματα για να μας βάλουν στο Μνημόνιο!








Σε εθνικό σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων εξελίσσεται η υπόθεση της διαρροής των ενδοεταιρικών συνομιλιών των στελεχών του αμερικανικού ιδρύματος στρατηγικών πληροφοριών και ενός από τα πλέον σεβάσμια think tank των ΗΠΑ Stratfor, καθώς αποδεικνύεται ότι την στιγμή που ο  πρώην πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, τον Δεκέμβριο του 2009 δήλωνε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009 ότι «Στην Ελλάδα δεν έχουμε πετρέλαιο ή το πετρέλαιο που έχουμε είναι πολύ λίγο» τα κοιτάσματα ειδικά νότια της Κρήτης είχαν ήδη εντοπιστεί και ήταν γνωστά στις ΗΠΑ από το 2007!
Με δεδομένη όμως την ανάγκη να προσφύγει η τότε κυβέρνηση στον μηχανισμό στήριξης, προτίμησε αντί να ξεκινήσει άμεσα γεωτρήσεις, στην περιοχή, έστω και χωρίς να καθορίσει την ΑΟΖ, προτίμησε να οδηγήσει την χώρα στο Μνημόνιο!
Λίγους μήνες μετά και ενώ οι πληροφορίες είχαν αρχίσει και διέρρεαν  ο μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπαδήμου  ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στη Βουλή είπε τα ίδια: «Δεν υπάρχει πετρέλαιο στην Ελλάδα». 


Aστεροειδής έχει 0,16% πιθανότητες να χτυπήσει τη Γη


Ο 2011 ΑG5 έχει διάμετρο 140 μέτρων

Ένα νέο αστεροειδή, με διάμετρο περίπου 140 μέτρα επιβεβαίωσε ότι έχει εντοπίσει η NASA. Ο αστεροειδής αυτός έχει μία στις 625, δηλαδή 0,16%, πιθανότητες να πέσει στη Γη σε 28 περίπου χρόνια.

Η αρμόδια ομάδα δράσης των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, έχει ήδη αρχίσει να μελετά τρόπους αντιμετώπισης του ενδεχόμενου κινδύνου, σε περίπτωση δηλαδή που ο αστεροειδής μεγαλώσει στην πορεία ή αλλάξει η τροχιά του. Η χρήση πυρηνικών όπλων και άλλων τεχνικών εκτροπής από την πορεία του βρίσκονται υπό εξέταση.