Σάββατο 21 Απριλίου 2018

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ !!!! ΕΚΤΑΚΤΟ !!! Αναφορές για απόπειρα πραξικοπήματος στη Σαουδική Αραβία: Πυροβολισμοί στο Ριάντ


(Ανανέωση 23:15) Σύμφωνα με πληροφορίες ένα drone το οποίο εμφανίστηκε να πετά κοντά στο βασιλικό παλάτι ήταν η αιτία για να ανοίξουν πυρ οι φρουροί! 


Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υπάρχουν αναφορές για ταραχές στο βασιλικό παλάτι στο Ριάντ με τον βασιλιά της χώρας Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ να διαφεύγει σε αεροπορική βάση.
Όπως τώρα μεταδίδει το ΑΡ υπάρχει απόπειρα πραξικοπήματος στη Σαουδική Αραβία και μάλιστα κατονομάζεται και ο ηγέτης αυτής ο αντιστράτηγος Allukas Nepils.

Αν η Γη ηταν επίπεδη

Αν η Γη ήταν επίπεδη .
Για αυτό δέχομαι επίθεση . Γιατί δεν συμφωνώ με νεοταξιτικες βλακείες του Κουντουρη , Μπαντιδη , Καρποδινη.

Όταν Έλληνας λοχαγός ΓΑΖΩΣΕ με 7.500 σφαίρες Τουρκικό Υποβρύχιο …….και του Ζήτησαν 2.000.000 δρχ


Γράφει ο Πέτρος Κασιμάτης
Ένα συγκλονιστικό περιστατικό απίστευτου θάρρους έλαβε χώρα στο Ν.Α Αιγαίο με κεντρικό πρωταγωνιστή έναν θαρραλέο λοχαγό των καταδρομών (σ.σ σήμερα Συνταγματάρχη) που απέδειξε ότι στην ψυχή κάποιων Ελλήνων αποθησαυρίζει κανείς σπάνιες αξίες.
Με την τόλμη του έδειξε ότι πράττοντας το αυτονόητο είχε στη μοίρα του να τον καταδιώξει όχι ο μισός Τουρκικό στρατός, αλλά η Ελληνική στενοκεφαλιά!!
Ένα χρόνο μετά την κρίση των Ιμίων η ελληνική στρατιωτική ηγεσία προσπαθώντας να συνέλθει από το πολιτικό –διπλωματικό σοκ , αντιδρώντας σπασμωδικά στέλνει τη μία μονάδα ειδικών δυνάμεων πίσω απ την άλλη για να φρουρούν βραχονησίδες που βρίσκονται κοντά στην Τουρκία.