Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής εξέδωσε προσβλητική ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα

Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα προσωπικά αντικείμενα τους καλεί τους Τούρκους πολίτες που θα επισκεφτούν την Ελλάδα στο Κουρμπάν Μπαϊράμ το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, γράφει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» σε δημοσίευμά της την Παρασκευή.
Στην ανακοίνωση του, το Τουρκικό Προξενείο σχεδόν παρομοιάζει την Ελλάδα με τριτοκοσμική χώρα, η οποία μαστίζεται από εγκληματικότητα.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι οι Τούρκοι, οι οποίοι σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα (των νησιών συμπεριλαμβανομένων) για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα ούτε στην είσοδο, αλλά ούτε και στη διάρκεια του ταξιδιού τους, να είναι βέβαιοι πως στα διαβατήριά τους δεν υπάρχει σφραγίδα εισόδου εξόδου από την KKTC, δηλαδή το κυπριακό ψευδοκράτος.

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ... ΚΑΙ ; ΕΝΑ ΚΩΜΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΥΠΕΘΑ , ΓΕΕΘΑ , ΓΓ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ COSMOTE


ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ... ΚΑΙ ; ΕΝΑ ΚΩΜΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΥΠΕΘΑ , ΓΕΕΘΑ , ΓΓ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ COSMOTE. H ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο COSMOTE H KΑΠΟΙΟΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ


Ξύπνησε από το καλοκαιρινό λήθαργο και ραστώνη τους Αθηναίους και με μετέπειτα νέες πληροφορίες όλους τους Έλληνες σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα ( καθώς υπάρχουν πληροφορίες από Καβάλα , Λάρισα , Θεσσαλονίκη ) το χτύπημα των Συναγερμών πολίτικης προστασίας και αεράμυνας - κοινώς Σειρήνων Πόλεμου στις 10.08 σήμερα το πρωί 25.08.17 .
Αφού έκλεισε το πλήρες κύκλων ενεργοποίησης συναγερμού διάρκειας 1 λεπτού  που περιλαμβάνει αυξομειούμενο ένταση συνεχόμενου ήχου ανα 2 δευτερόλεπτα και συνολικά 15 κύκλων χωρίς βίαιη διακοπή του ήχου η κλεισίματος ρεύματος προς τις σειρήνες άφησε όλους όσους ενδιαφέρονται σε μια αμηχανία , μια απορία και κάποιους σε μια κατάσταση εγρήγορσης και προβληματισμού.

Δείτε που βρίσκονται τα καταφύγια στην Αθήνα σε περίπτωση πολέμου (φωτογραφίες)

Εχει η Ελλάδα καταφύγια σε περίπτωση πολέμου; Πολλοί θα αναρωτήθηκαν σήμερα ακούγοντας τις σειρήνες που ακούστηκαν στην Ευρυτερη περιοχη της Αθηνας».
Η καταγραφή των καταφυγίων που ακολουθεί σε καμία περίπτωση δεν είναι επίσημη, αλλά είναι μία απλή παρουσίαση των χώρων που ενδεχομένως να είναι τα περίφημα καταφύγια. Στην Αττική υπάρχουν αρκετά υπόγεια αντιαεροπορικά καταφύγια της εποχής του Β΄ Παγκοσμίου. Στην Αθήνα (Λυκαβηττός, Αρδηττός, Πολύγωνο κ.α.), στον Πειραιά (Προφ. Ηλίας, Καστέλα, Δραπετσώνα κ.α.), στα νότια προάστια (Ελληνικό, Βούλα, Γλυφάδα), στα βόρεια (Κηφισιά, Παπάγου, Ψυχικό), στο Σούνιο, στη Ραφήνα. Ανάμεσα σ' αυτά τα καταφύγια υπάρχουν μερικά όπως της «Μεγάλης Βρετανίας», του Μεγάρου της Εθνικής Ασφαλιστικής, της Τραπέζης της Ελλάδος, του Μετοχικού Ταμείου Στρατού και το υπόγειο του Μεγάρου του Αρείου Πάγου.

EKTAKTO : ΗΧΗΣΑΝ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 10.08 ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΕΘΑ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;




Στις 10.08 π.μ σήμερα στην Ευρύτερη περιοχή των Αθηνών ήχησαν Σειρήνες πόλεμου και συγκεκριμένα το ηχητικό μήνυμα έναρξης διάρκειας 1 λεπτού . Δεν υπήρξε καμία ειδοποίηση
για άσκηση του συστήματος Αεράμυνας της περιοχής Αθηνών.
Τι συμβαίνει.;

Κατεπείγουσα πυραυλική «θωράκιση» του Αιγαίου με νέα βλήματα και αναβαθμίσεις ΤΠΚ από το ΠΝ

Μαζική ενίσχυση της ελληνικής άμυνας στο Αιγαίο προγραμματίζει το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό με "πυραυλικές" αναβαθμίσεις πέντε πυραυλακάτων, την ολοκλήρωση της ανάπτυξης παλαιότερων βλημάτων επιφανείας-επιφανείας, ΜΜ-38 σε ρόλο απαγόρευσης θαλασσίων περιοχών ως βλήματα επακτίου αμύνης και πάνω απ'όλα με προμήθεια νέων βλημάτων επακτίου αμύνης για να συμπληρωθούν οι νυν συστοιχίες των ΜΜ-40 Εxocet Block II.
Συγκεκριμένα τα βλήματα MM-40 Block ΙΙ από τις τρεις αρχικές Super Vita, θα εγκατασταθούν στις εκσυγχρονισμένες πυραυλακάτους P20 Λάσκος, P21 Μπλέσσας και P23 Τρουπάκης, τύπου Combattante-IIIA. Επίσης σε μία ακόμα Combattante-IIIA τοποθετήθηκαν βλήματα Harpoon.