Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Μυγάκια στα μάτια.

Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι βλέπουν κατά καιρούς μυγάκια ή στίγματα ή τριχίτσες και λεπτές ίνες να επιπλέουν ελεύθερα στο υγρό του ματιού τους. Αυτά τα ιπτάμενα μυγάκια κινούνται μέσα και έξω από το οπτικό πεδίο και συνήθως τα παρατηρούμε πιο έντονα όταν κοιτάζουμε ένα ομοιόμορφο φόντο που έχει ανοιχτό χρώμα, όπως π.χ. έναν άσπρο τοίχο ή τον ουρανό.
Τα μυγάκια στα μάτια είναι αποτέλεσμα αλλαγών στο υαλοειδές σώμα, και σχετίζονται με τη γήρανση ή ορισμένες άλλες παθήσεις, όπως είναι η μυωπία και κάποια φλεγμονή.
Το υαλοειδές σώμα είναι μία ουσία που μοιάζει με ζελέ και γεμίζει το εσωτερικό του ματιού. Αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από νερό και αποτελεί τα τρία τέταρτα του βάρους του ματιού. Στο πίσω μέρος του ματιού η υαλοειδής κοιλότητα ενώνεται με τον αμφιβληστροειδή, το φωτοευαίσθητο ιστό του ματιού.

Ελληνικό Μπαχαρικό Σταματά την Ωχρά Κηλίδα & Αποκαθιστά την Όραση

Πώς να σώσετε και ενδεχομένως να αποκαταστήσετε την όραση σας με ένα μόνο συστατικό!
Οι άνθρωποι που έχουν προβλήματα με την όρασή τους τους και φορούν γυαλιά φυσιολογικά πηγαίνουν για ένα check-up κάθε χρόνο με την ελπίδα ότι τη όρασή τους μπορεί να βελτιωθεί. Πάντα όμως απογοητεύονται. Τα γυαλιά βέβαια, ίσως να σας βοηθούν να βλέπετε καλύτερα, αλλά στην πραγματικότητα, δεν βελτιώνουν ουσιαστικά την όρασή σας.
Αν, λοιπόν, είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους, δεν έχετε να ανησυχείτε πια, δεδομένου ότι υπάρχουν κάποιες φυσικές θεραπείες που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τη ρίζα του προβλήματος.