Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Το γύναιο, τα όρνεα που κράζουν και τα τσιμπούρια που κραυγάζουν.

 
Δυο μέρες τώρα σκέφτομαι τις δηλώσεις αυτού του ξινού γύναιου και δεν μπορώ να γράψω λέξη επ’ αυτών. Με σόκαρε με τον κυνισμό, την υποκρισία, την απανθρωπιά της. Με σοκάρει επίσης και η σκέψη ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες, οι οποίοι δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν τους εκπροσώπους της. Όλες αυτές τις συνιστώσες της ακροδεξιάς αμορφωσιάς, που ως υποχείρια του γύναιου και των όρνεων της παγκόσμιας διακυβέρνησης κραυγάζουν τον φόβο και τον τρόμο από πάνω μας με μοναδικό στόχο να μας κάνουν να υποκύψουμε και να μετακυλήσουμε στις επόμενες γενιές την ευθύνη που τώρα μας αναλογεί.
Ήταν απόλυτα σαφές το γύναιο. Με δυο κουβέντες ανέλυσε το σχέδιο των όρνεων του πλανήτη τα οποία εκπροσωπεί.

30-05-1941: Όταν οι Μ.Γλέζος & Λ.Σάντας κατέβασαν τη χιτλερική σημαία από την Ακρόπολη








Image
Στα τέλη Μαΐου του 1941 είχε συμπληρωθεί ένας μήνας από την παράδοση της Αθήνας στους Γερμανούς, που ολοκλήρωναν τις επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα με την κατάληψη της Κρήτης. Ο Μανώλης Γλέζος (9/9/1922) και ο Λάκης Σάντας (22/2/1922) ήταν δύο νεαροί φοιτητές, που δάκρυζαν, όπως και χιλιάδες Αθηναίοι, βλέποντας τη γερμανική σβάστικα να κυματίζει στην Ακρόπολη. Το χιτλερικό σύμβολο προκαλούσε την ελληνική υπερηφάνεια. Έπρεπε, λοιπόν, να κατέβει…

Το παράτολμο σχέδιο γεννήθηκε στο μυαλό τους ένα ανοιξιάτικο σούρουπο στο Ζάππειο, καθώς αντίκριζαν την Ακρόπολη και στρώθηκαν στη δουλειά για να το υλοποιήσουν. Πήγαν στην Εθνική Βιβλιοθήκη και διάβασαν ό,τι σχετικό με τον Ιερό Βράχο. Στη Μεγάλη Εγκυκλοπαίδεια ανακάλυψαν όλες τις σπηλιές και τις τρύπες της Ακρόπολης. Γρήγορα, αντιλήφθηκαν ότι η μόνη διαδρομή που έπρεπε να ακολουθήσουν για να μην γίνουν αντιληπτοί από τους γερμανούς φρουρούς ήταν μέσω του Πανδρόσειου Άντρου.


ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΟΝΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ???

 

Ψεκασμοί εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, σε όλες τις σχολικές μονάδες, πραγματοποιούνται από το πρωί στην Σκάλα Λακωνίας...

για την αντιμετώπιση της ελονοσίας. Τα σχολεία είναι κλειστά και θα επαναλειτουργήσουν, μετά την ολοκλήρωση της δράσης του φαρμάκου.
Όπως επισημαίνεται από τον δήμο Ευρώτα, οι ψεκασμοί είναι απολύτως απαραίτητοι για την επιτυχή έκβαση και προστασία από την ελονοσία.

Επίσης, το Σάββατο 2 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν αεροψεκασμοί με ελικόπτερο, στη περιοχή του κάμπου Τριννάσου και Έλους στη Λακωνία, με χρήση εγκεκριμένων φαρμάκων από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
ΠΗΓΗ : www.newsit.gr