Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

«ΠΙΠΙΝΟΣ» τό «Υποβρύχιο-Φάντασμα»


Το «υποβρύχιο-φάντασμα», “The Ghost Submarine”, όπως ονόμασαν οι ΝΑΤΟϊκοί επιτελείς, το υποβρύχιο «ΠΙΠΙΝΟΣ» (S-121), Type-214AIP, κλάσεως «Παπανικολής», που συμμετείχε με επιτυχία στη μεγάλη Συμμαχική άσκηση υποβρυχίων με την επωνυμία “Dynamic Manta 2016”, επέστρεψε πριν λίγες μέρες στη βάση του στο Ναύσταθμο Σαλαμίνος, και ήδη οι πολύτιμες εμπειρίες που αποκομίστηκαν «μοιράζονται» και στους υπολοίπους, όπως γίνεται πάντα.
Αυτό που εντυπωσίασε τους ξένους, και τους έκανε να δώσουν στο ελληνικό υποβρύχιο τον προαναφερθέντα τιμητικό (επί υποβρυχίων) χαρακτηρισμό, ήταν το … «ξύλο» που έδωσε σε ένα υπερσύγχρονο βρετανικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο (κατασκευής του 2012!) το οποίο προσέβαλε ΔΥΟ φορές με εικονικές επιθέσεις και εξαπέλυσε βολή τορπίλλης εναντίον του ισάριθμες φορές, χωρίς να γίνει...αντιληπτό από τους Βρετανούς συναδέλφους τους!

ΧΑΡΩΝΕΙΟΝ



Γιγάντια σκαλισμένη προτομή στην Αντιόχεια της σημερινής Τουρκίας. Χρονολογείται από την εποχή του Έλληνα Βασιλιά Αντίοχου των Σελευκιδών - 3ος αιώνας π.Χ. Οι ντόπιοι το ονόμαζαν '' Χαρώνειον '' και σκαλίστηκε ως αποτροπαϊκή μορφή για επιδημίες.
Η
Χαρώνειον είναι μια αρχαία λαξευτή πέτρα προτομή στην πλαγιά του βουνού πάνω από την Αντιόχεια. Χρονολογείται από την εποχή του βασιλιά Αντιόχου στο Σελευκιδών εποχή (3ος αιώνας π.Χ.).

Εντολή Πούτιν για απόσυρση του Ρωσικού στρατού από την Συρία! Ανοιγει ο δρομος για την Τουρκια να κανει οτι θελει.


Εντολή στην ηγεσία του στρατού, για την έναρξη της αποχώρησης του κύριου τμήματος των ρωσικών δυνάμεων από τη Συρία, έδωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, εκτιμώντας ότι η ρωσική στρατιωτική επέμβαση πέτυχε σε μεγάλο βαθμό τους στόχους της.

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 26 " ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ" CHRISTOS SNOW CHRISTOS KASTAMONITIS




ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 26 " ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ" ΣΤΟΝ WWW.ATHENSJUKEBOX.COM
CHRISTOS SNOW
CHRISTOS KASTAMONITIS

Ηλεκτρονική κάρτα ( CHIP) στα ΙΧ για έλεγχο τήρησης υποχρεώσεων. ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.








Τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για τα τέλη κυκλοφορίας και τις υποχρεώσεις των οδηγών αποκάλυψε ο διευθυντής γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Παναγιώτης Μελαχρινός μιλώντας για ηλεκτρονικό έλεγχο των εκκρεμοτήτων των οδηγών αυτοκινήτων μέσω κάρτας που θα βρισκεται στο ΙΧ.
Συγκεκριμένα η εν λόγω ηλεκτρονική κάρτα θα τοποθετείται σε όλα τα Ι.Χ. και με αυτό τον τρόπο "θα μπορεί ηλεκτρονικά το κράτος να βλέπει αν είναι πληρωμένα τα τέλη κυκλοφορίας, τα ασφάλιστρα και οποιαδήποτε εκκρεμότητα του οδηγού προς το κράτος”.