Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Απίστευτο: Ανακάλυψαν στην Αρκαδία το μοναδικό υπαίθριο σφαγείο ελεφάντων ηλικίας 600.000 ετών






Ολόκληρος σχεδόν ο σκελετός ενός ελέφαντα, καθώς και πλούσια ίχνη πανίδας όπως τρωκτικά, πτηνά, αμφίβια και ερπετά αλλά και χλωρίδας τεμάχια ξύλου και καρποί της Κατώτερης Παλαιολιθικής Περιόδου εντοπίστηκαν στο χώρο του λιγνιτωρυχείου της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας.

Σημάδια στα νύχια: Πότε δείχνουν πρόβλημα σε καρδιά, νεφρά και συκώτι











Ρίξτε μια καλή ματιά στα νύχια σας και μπορεί να παρατηρήσετε ανεπαίσθητες μεταβολές στην υφή ή το χρώμα. Αυτές οι ατέλειες μπορεί να μην μοιάζουν πολύ ανησυχητικές σε σας, αλλά στο εκπαιδευμένο μάτι ενός γιατρού μπορούν να παρέχουν πολύτιμες ενδείξεις για τη γενική υγεία σας.
 
 
 
Τα νύχια, αποτελούν μαζί με τη γλώσσα, δύο μέρη του σώματος τα οποία παρέχουν πολύ περισσότερες πληροφορίες για την υγεία του ατόμου από όσες νομίζετε.
 
Δείτε ποια πιθανή ασθένεια συνδέεται με τον εκάστοτε χρωματισμό ή γενικότερη όψη των νυχιών σας:
 

Ταξίδι στον κάτω κόσμο: Τα τρομακτικά ερείπια του Ραζαστάν [Εικόνες]


Τα υπόγεια κτίσματα της Ινδίας στην αρχαιότητα αποτελούσαν την κύρια μέθοδο αποθήκευσης νερού.
Τώρα τα ερείπια τους δεσπόζουν στο Ραζαστάν δημιουργώντας ένα επιβλητικό τοπίο.
Η δημοσιογράφος Βικτόρια Λούτμαν από το Σικάγο, πέρασε 4 χρόνια στην Ινδία φωτογραφίζοντας τις εντυπωσιακές και ποικίλες υπόγειες υποδομές προσπαθώντας να συλλάβει το μυστήριο, την ομορφιά και την ιστορία τους.\

Ξεχάστε την Αθήνα όπως την ξέρατε!! Το κένρο μεταμορφώθηκε σε Ισλαμαμπάντ – Υγειονομική ΒΟΜΒΑ



Πλημμύρισε» η πλατεία Ομονοίας. Υπαίθριος καταυλισμός η πλατεία Βικτωρίας.  Κατάληψη στην πλατεία Βάθης… Σε χώρους χωρίς υποδομές, χωρίς συνθήκες υγιεινής. Την ίδια ώρα η απίστευτη Τασία του Επικρατείας επιμένει ότι «οι μετανάστες πηγαίνουν στις πλατείες για μερικές ώρες».
Τα εγκαίνια του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα της Αθήνας, αποδεικνύονται τελικά ένα προεκλογικό σόου της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και της τέως αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Στο Λαύριο οι πρόσφυγες από τα νησιά με απόφαση της κυβέρνησης


Σταθμό πρώτης υποδοχής για τους πρόσφυγες δημιουργεί η υπηρεσιακή κυβέρνηση στο Λαύριο, προκειμένου να αποσυμφορηθεί το κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά από τις αυξημένες ροές από τα νησιά.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newpost, κλιμάκιο κυβερνητικών στελεχών με επικεφαλής τον υπουργό Επικρατείας, Λευτέρη Παπαγεωργόπουλο και τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, επισκέφθηκε χθες το Λαύριο και είχε πολύωρη συνεργασία με τη δημοτική αρχή Λαυρεωτικής, προκειμένου να βρεθεί προχωρινή και λειτουργική λυση στο εκρηκτικό πρόβλημα του μεταναστευτικού.

Mαύρο αλάτι: Οι ευεργετικές ιδιότητες για τα μαλλιά και το δέρμα σας!




Το μαύρο αλάτι έχει αναγνωριστεί ως το ένα από τα πιο ακριβά προϊόντα της γης. Αποτελείται από ένα μοναδικό θειώδες συστατικό, σαν αυτό του κρόκου του αυγού.
Μαλακό και όμορφο δέρμα
Αντί να χρησιμοποιήσετε χημικά προϊόντα με βάση το σαπούνι, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μαύρο αλάτι στο νερό του μπάνιου σας. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι το νερό δεν είναι πολύ ζεστό. Σε περίπτωση που το δέρμα σας είναι ευαίσθητο και επιρρεπή σε ερεθισμούς, λειτουργεί ως ένα εξαιρετικό στοιχείο επούλωσης. Λειτουργεί μαγικά για ραγισμένες φτέρνες, πρησμένα πόδια, το πόδι του αθλητή, κονδυλώματα και διαστρέμματα. Το σώμα σας θα αισθανθεί απόλυτα αναζωογονημένο.

Θαλάσσιες λάμπραινες: Το προϊστορικό ψάρι με τα κοφτερά δόντια που επανεμφανίστηκε στα ποτάμια της Βρετανίας


Ένα προϊστορικό ψάρι το οποίο είναι εξοπλισμένο με ένα κυκλικό δίσκο από κοφτερά σαν ξυράφι δόντια έκανε την επανεμφάνισή του στα ποτάμια της Βρετανίας.
 
Οι θαλάσσιες λάμπραινες, όπως ονομάζεται το ψάρι, έκανε την εμφάνισή του στον υδάτινο κόσμο της Γης 200 εκατομμύρια χρόνια πριν από τους δεινοσαύρους. Τα τελευταία χρόνια όμως είχαν εξαφανιστεί.
 
Θεωρούνται μάλιστα είδος υπό εξαφάνιση στην Ευρώπη και δεν έχουν παρατηρηθεί στην Βρετανία από το 1800.