Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ATHENA: Όπλο λέιζερ αχρηστεύει φορτηγό στο πλαίσιο δοκιμής


Τη μηχανή ενός φορτηγού κατά τη διάρκεια σχετικής δοκιμής αχρήστευσε με επιτυχία όπλο λέιζερ των 30 KW της Lockheed Martin- επιδεικνύοντας, σύμφωνα με την εταιρεία, τις ολοένα και αυξανόμενες δυνατότητες ακριβούς προστασίας στρατιωτικών δυνάμεων και σημαντικών υποδομών.

 Το εν λόγω σύστημα είναι γνωστό ως «Αθηνά» (ΑΤΗΕΝΑ- Advanced Test High Energy Asset) και διέτρησε το κάλυμμα, χτυπώντας τον κινητήρα μέσα σε δευτερόλεπτα, από απόσταση άνω του ενός μιλίου. Το φορτηγό βρισκόταν σε δοκιμαστική πλατφόρμα, με τη μηχανή αναμμένη, προκειμένου να εξομοιωθούν πραγματικές συνθήκες.

«Τα λέιζερ οπτικών ινών φέρνουν επανάσταση στα συστήματα κατευθυνόμενης ενέργειας» αναφέρει ο Κεόκι Τζάκσον, chief technology officer της Lockheed Martin. «Επενδύουμε σε κάθε τμήμα του συστήματος- από τα οπτικά και τον έλεγχο ακτίνας μέχρι το ίδιο το λέιζερ- για να βελτιώσουμε το μέγεθος, το βάρος και την αποδοτικότητα όσον αφορά στην ενέργεια. Το τεστ αυτό αντιπροσωπεύει το επόμενο βήμα όσον αφορά στην παραγωγή ελαφρών και ανθεκτικών οπλικών συστημάτων λέιζερ για στρατιωτικά αεροσκάφη, ελικόπτερα, πλοία και οχήματα».

Αμερικανικός στρατιωτικός δορυφόρος εξερράγη σε τροχιά




Ένας αμερικανικός στρατιωτικός δορυφόρος εξερράγη ενώ ήταν σε τροχιά τον προηγούμενο μήνα, μετά από μία απότομη άνοδο θερμοκρασίας στο σύστημα ενέργειάς του, με αποτέλεσμα τη δημιουργία 43 νέων θραυσμάτων/ διαστημικών «σκουπιδιών», όπως ανακοινώθηκε από την πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Reuters, η έκρηξη – την οποία ανέφερε πρώτα το Space News- ήταν η δεύτερη περίπτωση διαστημικού σκάφους τουDMSP (Defense Meteorological Satellite Program) που καταστρέφετει μέσα σε 11 χρόνια. Ο δορυφόρος είχε εκτοξευτεί το 1995 και λειτουργούσε στο πλαίσιο του δικτύου δορυφόρων DMSP.

ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ.. ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ....






Οι Σιωνιστές «εταίροι» της Ε.Ε. λένε ότι δεν έχουν ούτε ένα ευρώ για τους Έλληνες, ενώ για τους άλλους «εταίρους» της Σιωνιστικής Ε.Ε. έχουν. Μας βάλανε μέσα στην Ε.Ε. & στην Ευρωζώνη για να μας κάνουν αποικία τους. Μας βάλανε μέσα στο λάκκο των λεόντων!!!
Οι αρμόδιοι υπαλληλίσκοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ
της Σιωνιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης, βγαίνουν στα κανάλια και λένε αερολογίες επί των διαπραγματεύσεων του EUROGROUP, ενώ εμείς αγωνιούμε για τη τύχη μας .
Μας έχουν βάλλει θηλιά στο λαιμό με τη ρευστότητα, τέτοιους «εταίρους» έχουμε. Από μαστίγιο σε καρότο μας πάνε. Οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι μας πιέζουν πολύ με τα πιόνια τους στην Ε.Ε. και στα διάφορα όργανα αυτής.

Τι Είναι η Φιλοσοφική Λίθος


Ονομάστηκε παντάβρη από τον Απολλώνιο Τυανέα, lapis solaris (ηλιακή λίθος) και lapis philosophorum (λίθος των σοφών ή λίθος των ηρώων) από τους ερμητιστές του Μεσαίωνα. Η φιλοσοφική λίθος ήταν το «μαγικό Γκράαλ» όλων των αναζητητών, το όνειρο και ο σκοπός των αλχημιστών: η θρυλική ουσία που μπορούσε να μεταστοιχειώσει όλα τα μέταλλα σε χρυσάφι, να θεραπεύσει όλες τις αρρώστιες και να παρέχει συνεχή αναζωογόνηση και μακροζωία.