Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Εκτακτη προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου για την επιδείνωση του καιρού

Νέα προειδοποίηση απευθύνει μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου, για την επιδείνωση του καιρού και τους θυελλώδεις ανέμους.
Διαβάστε αναλυτικά όσα γράφει ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ:
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΦΟΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 30/11) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 48ΩΡΟ ΕΝΤΑΣΕΩΣ 7-8 ΕΩΣ ΚΑΙ 10 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΞΗΡΑ!
(ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!)
Για καλό και για κακό λοιπόν:
– Ασφαλίστε αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τον άνεμο
ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς

Είμαστε πολύ κοντά σε μία καταστροφική για την ανθρωπότητα έκρηξη ηφαιστείου

Μια σούπερ-έκρηξη ηφαιστείου, ικανή να επιστρέψει τον ανθρώπινο πολιτισμό στην εποχή των σπηλαίων, μπορεί να συμβεί νωρίτερα από ό,τι έχει υποτεθεί έως τώρα, προειδοποιούν Bρετανοί επιστήμονες, με αφορμή και την πρόσφατη ενεργοποίηση του ηφαιστείου Αγκούνγκ στο Μπαλί.
Οι τεράστιες εκρήξεις ηφαιστείων αποτελούν κίνδυνο για την ανθρωπότητα ανάλογο με εκείνο από μια πρόσκρουση αστεροειδούς στη Γη. Οι δύο αυτές αιτίες θεωρούνται οι κυριότερες που στο παρελθόν υπήρξαν κατά περιόδους μαζικές εξαφανίσεις ειδών από τον πλανήτη μας.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή στατιστικής Τζόναθαν Ρουτζίερ της Σχολής Γεωεπιστημών του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό γεωλογίας «Earth and Planetary Science Letters», ανέλυσαν τα γεωλογικά αρχεία των τελευταίων 100.000 ετών.

Ζοφερές προβλέψεις από το ινστιτούτο Pew: Στο 1,1 εκατ. οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα το 2050! (εικόνες)

Πλήρως αποθαρρυντικά είναι τα στοιχεία και οι εκτιμήσεις του ινστιτούτου Pew για το ποσοστό του μουσουλμανικού πληθυσμού στην Ευρώπη όπως θα έχει διαμορφωθεί περί το 2050. Σύμφωνα με αυτά μπορεί να φθάσει μεταξύ 7,4% και 14% έως το 2050, έναντι 4,9% το 2016, βάσει έρευνας του ινστιτούτου Pew που δημοσιοποιήθηκε σήμερα και διενεργήθηκε στη βάση τριών σεναρίων μετανάστευσης: μηδενική, μεσαία και ισχυρή.
Για την Ελλάδα τα στοιχεία επίσης δυσοίωνα. Οι μουσουλμάνοι θα ανέρχονται απο 570.000 έως και 1,1 εκατ. σε ένα ελληνικό πληθυσμό ο οποίος θα μειώνεται συνέχεια και με το ποσοστό των γερόντων (άνω των 65 ετών) να αυξάνεται ραγδαία.
Πιο συγκεκριμένα το ανεξάρτητο αμερικανικό ινστιτούτο δημοσίευσε τις προβολές του για μια περιοχή που περιλαμβάνει τις 28 χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (της Βρετανίας συμπεριλαμβανομένης) αλλά και τη Νορβηγία και την Ελβετία.

Ο αστεροειδής «2300 Phaethon» θα περάσει «μία ανάσα» από τη Γη πριν τα Χριστούγεννα

Πόσο πιθανό είναι να συμβεί ο Αρμαγεδδών το αμέσως επόμενο διάστημα; Πόσες είναι οι πιθανότητες να καταπέσει στη Γη ένα μεγάλο ουράνιο σώμα, προκαλώντας την καταστροφή μεγάλου μέρους ή και ολόκληρου του πλανήτη, πριν τα φετινά Χριστούγεννα;
Για φέτος τα Χριστούγεννα, οι επιστήμονες εγγυώνται ότι δεν προβλέπεται ένα τόσο… καταστροφικό σενάριο. Στις 16 Δεκεμβρίου, ωστόσο, αναμένεται να περάσει κοντά στη Γη ένας τεράστιος αστεροειδής, ο οποίος θα «ρίξει τη σκιά του στη Γη», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Ο «3200 Phaethon» θα περάσει στην κοντινότερη απόσταση που έχει περάσει από τη Γη τα τελευταία 40 χρόνια.

Το Χρυσάφι που λέγεται Μουρουνέλαιο και Ποιες Ασθένειες Καταπολεμάει!

Τα ω-3 λιπαρά είναι πολύ σημαντικά για την ανθρώπινη υγεία καθώς αποτελούν δομικά συστατικά της διαμόρφωσης του ανοσοποιητικού συστήματος.
Επίσης διακρίνονται για τις ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές τους, προστατεύοντας έτσι από μεγάλο πλήθος ασθενειών.Δυστυχώς η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων δεν καταναλώνει αρκετά συχνά (1-2 φορές την εβδομάδα) λιπαρό ψάρι, όπως ή ρέγγα, το σκουμπρί, ο τόνος, η σαρδέλλα. Ως εκ τούτου δεν προσλαμβάνει επαρκείς ποσότητες των δύο σπουδαίων λιπαρών οξέων EPA (εικοσαπεντανοϊκό οξύ) και DHA (δοκοσαεξανοϊκό οξύ), των οποίων οι ευεργετικότατες επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό έχουν τεκμηριωθεί με χιλιάδες κλινικές μελέτες.

ΑΘΩΟΣ ο ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ Μιλτιάδης Τοκατλίδης που αρνήθηκε να γίνει υπηρέτης των λαθρομεταναστών!

Αθώος κρίθηκε ο ο υπολοχαγός από το Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης. Ανεβλήθη για τις 6 Φεβρουαρίου του 2018 η δίκη
του Αρχιλοχία. Κατηγορήθηκαν για ανυπακοή, διότι αρνήθηκαν να εκτελέσουν υπηρεσία σε καταυλισμό προσφύγων καθώς αυτό δεν συνάδει με την στρατιωτική τους υπηρεσία. Ο Ελληνικός Στρατός έχει το καθήκον της ασφάλειας της Ελλάδας μας και όχι να εξυπηρετεί διεθνείς σκοπιμότητες.
Οι Στρατιωτικοί Δικαστές στέκονται επάξια στο καθήκον τους και δεν υποτάσσονται σε καμμία κυβερνητική σκοπιμότητα. Ο Στρατός δεν παύει να είναι η ελπίδα της Πατρίδας μας απο κάθε εξωτερική και εσωτερική επιβουλή. Περίπου 100 συμπολίτες μας συμπαραστάθηκαν στα στελέχη του Ελληνικού Στρατού εντός και εκτός του Στρατοδικείου.