Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Πολιτικοί απατεώνες τάζουν καταπιστεύματα και βάζουν υποψηφίους δημάρχους να ορκίζονται!!!


Εδώ και αρκετό καιρό έχει εμφανιστεί μια ομάδα ανθρώπων που υπόσχονται ότι έχουν τρισεκατομμύρια και θα μας σώσουν. Οι περισσότεροι από αυτούς χρωστάνε σε τράπεζες και ιδιώτες εδώ και πολλά χρόνια, είναι αποτυχημένοι στις προσωπικές τους επιχειρήσεις και πλέον ασχολούνται με την πολιτική.
Ο λόγος για την ομάδα Σώρρα, μια ομάδα «ομογενών», που έχει εμφανιστεί εδώ και τρία χρόνια στην Ελλάδα, υποσχόμενοι δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία πλέον έχουν γίνει τρισεκατομμύρια. Το περίεργο είναι ότι οι δικαστικές αρχές ασχολήθηκαν επιφανειακά με τα «παραμύθια» αυτής της ομάδας, και τόσο οι μάρτυρες που εμφανίστηκαν, όσο και ο εισαγγελικός λειτουργός που ανέλαβε την υπόθεση, δεν μπόρεσαν να αποδείξουν πως προκλήθηκε πανικός στον πληθυσμό. Η απόφαση του δικαστηρίου δεν λέει φυσικά ότι τα λεφτά υπάρχουν, αντίθετα λέει ότι δεν προσκομίστηκαν από τους εμπλεκόμενους επαρκείς αποδείξεις που να στοιχειοθετούν το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, μια και κάποιος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου

Azurite 'Rose'


A stunning azurite 'rose' floater from Russia. Azurite is typically found as tabular to prismatic crystals of a deep "azure blue" color with splendent vitreous faces. There are over 45 well-known forms, and over 100 forms have been described. Azurite is often pseudomorphed to Malachite, and the two are very frequently found together. Azurite may be confused with (the very rare) Mrázekite.
Location : Poteryaevskoe Mine, Rubtsovskoe Cu-Zn-Pb deposit, Rudnyi Altai, Altaiskii Krai, Western-Siberian Region, Russia. Size: 1,7cm x 1,7cm - floater.
Credit: Mindat.org & Quebul Fine - Minerals

Φωτογραφίες της NASA αποκαλύπτουν το αρχαίο μυστήριο από τα «Γεωγλυφικά της Στέπας» στο Καζακστάν [φωτό]








Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι παράξενες δομές μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί για να εκτελέσουν αρχαία τελετουργικά ή για να παρακολουθούν τον Ήλιο. Τα γίγαντα σχέδια είναι ορατά μόνο από τον αέρα

Η NASA έχει δώσει φωτογραφίες από δορυφόρους των σχημάτων από ύψος (692 χιλιομέτρων) πάνω από την επιφάνεια της Γης

Πολύ ψηλά στον ουρανό, πάνω από το Καζακστάν, η διαστημική τεχνολογία έφερε στο φως ένα αρχαίο μυστήριο στο έδαφος.
Δορυφορικές εικόνες από μια απομακρυσμένη και άδεντρη βόρεια στέπα, αποκαλύπτουν στο χώμα κολοσσιαία γεωμετρικά σχήματα, τετράγωνα, σταυρούς, γραμμές και δαχτυλίδια στο μέγεθος αρκετών ποδοσφαιρικών γηπέδων, αναγνωρίσιμα μόνο από πολύ ψηλά. Το παλαιότερο από αυτά υπολογίζεται ότι δημιουργήθηκε πριν από 8000 χρόνια.

10 μέρη πιο μυστηριώδη και από το Τρίγωνο των Βερμούδων!


Ο καθένας από εμάς κάποια στιγμή στην ζωή του κάτι έχει ακούσει για το Τρίγωνο των Βερμούδων και τα μυστήρια που το περιβάλλουν…

Περίεργες στρεβλώσεις του χρόνου, απαγωγές από εξωγήινους, χαμένη Ατλαντίδα και σκοτεινές συνωμοσίες είναι μόνο μερικές από τις θεωρίες που προσπαθούν να εξηγήσουν το συγκεκριμένο φαινόμενο.

Δεν υπάρχει όμως μόνο το μυστήριο του Τρίγωνου των Βερμούδων που προκαλεί ανατριχίλα και φόβο.

Υπάρχουν άλλα 10 μέρη στην Γη που αν μάθετε για αυτά είναι σίγουρο πως θα φροντίσετε να τα αποφύγετε στις επόμενες διακοπές σας.

16:53
31/10/2015
2
 
1
 
0
Google +
1
 
Ο καθένας από εμάς κάποια στιγμή στην ζωή του κάτι έχει ακούσει για το Τρίγωνο των Βερμούδων και τα μυστήρια που το περιβάλλουν…
Περίεργες στρεβλώσεις του χρόνου, απαγωγές από εξωγήινους, χαμένη Ατλαντίδα και σκοτεινές συνωμοσίες είναι μόνο μερικές από τις θεωρίες που προσπαθούν να εξηγήσουν το συγκεκριμένο φαινόμενο.
Δεν υπάρχει όμως μόνο το μυστήριο του Τρίγωνου των Βερμούδων που προκαλεί ανατριχίλα και φόβο.
Υπάρχουν άλλα 10 μέρη στην Γη που αν μάθετε για αυτά είναι σίγουρο πως θα φροντίσετε να τα αποφύγετε στις επόμενες διακοπές σας.
- See more at: http://www.defencenet.gr/defence/20151031/x-files/10-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B7-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%8E%CE%B4%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CF%89%CE%BD#sthash.CcqQabp0.dpuf

1. Τα Βουνά της Δεισιδαιμονίας
Τα βουνά της δεισιδαιμονίας είναι μια οροσειρά που βρίσκεται ανατολικά του Φοίνιξ, στην Αριζόνα. Σύμφωνα με το μύθο, κάποια στιγμή το 1800 ένα άτομο που ονομάζονταν Jacob Waltz ανακάλυψε ένα τεράστιο χρυσωρυχείο μέσα στα βουνά που έκτοτε ονομάστηκε ορυχείο του χαμένου Ολλανδού.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός καταγγέλλει τον Σόρος για την προσφυγική κρίση στην Ευρώπη



Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ουρμπάν κατηγόρησε τον Tζόρτζ Σόρος, ως υπαίτιο του ολοένα και διογκούμενου προσφυγικού κύματος από τη Μέση Ανατολή υποστηρίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό αποσταθεροποιεί την Ευρώπη.

Κατηγορώντας τον Αμερικάνο δισεκατομμυριούχο ως υπεύθυνο της κρίσης, ο Ούγγρος πρωθυπουργός είπε πως ο Σόρος ανήκει σε ομάδα «ακτιβιστών» που «ενθαρρύνει τους πρόσφυγες να κατευθυνθούν στην Ευρώπη και με τον τρόπο αυτό επίτηδες χειροτερεύουν την κατάσταση».

Όπως υποστηρίζει ο Ούγγρος πρωθυπουργός «το όνομα του Σόρος είναι το εντονότερο παράδειγμα εκείνων που προσπαθούν να εξασθενίσουν ένα κράτος υποστηρίζοντας ριζικές αλλαγές στις παραδοσιακές ευρωπαϊκές δομές και τον τρόπο διαβίωσης των Ευρωπαίων».

Οι δηλώσεις αυτές του Orban έγιναν κατά την διάρκεια συνέντευξής του στο δημόσιο ραδιόφωνο Kossuth, και αναμεταδόθηκαν από το Bloomberg.

Τι γνωρίζετε για την γιγαντιαία αράχνη του Κονγκό;


Την ώρα που πολυάριθμες αναφορές στον πλανήτη κάνουν λόγο για απόκοσμα ερπετοειδή και ψάρια-τέρατα, με την αλήθεια τους να ελέγχεται ακόμη, υπάρχει πάντα το θέμα με τη μοναδική και ακόμα τρομακτικότερη παρουσία των δίμετρων αραχνών του Κονγκό.
Σε όλη τη διάρκεια του 20ού αιώνα, ταξιδιώτες και ερευνητές που βρέθηκαν στο Κονγκό έγιναν μάρτυρες -κατά δήλωσή τους φυσικά- ενός τεράστιου αραχνοειδούς πλάσματος, με τους αυτόπτες μάρτυρες να το εντοπίζουν σε δέντρα ή ακόμα και πλησίον του δρόμου.

Εντόπισαν εξωγήινο στον πίνακα της Μόνα Λίζα! (video+photo)


Μπορεί το πρόσωπο «πίσω» από τη Μόνα Λίζα να παραμένει άλυτο μυστήριο, ωστόσο σύμφωνα με μια θεωρία… συνομωσίας που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, στο διάσημο πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίτσι «κρύβεται» η απόδειξη για ύπαρξη εξωγήινης ζωής!
Συγκεκριμένα, ερευνητές του… υπερφυσικού, όχι μόνο ισχυρίζονται ότι «έσπασαν» τον «κώδικα του Ντα Βίτσι», αλλά ανακάλυψαν στη «Μόνα Λίζα» έναν εξωγήινο αρχιερέα!
Σε βίντεο μάλιστα που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, μέσω της ιστοσελίδας «Crucible», η ειδική ομάδα που μελετά κάθε τι απόκοσμο, αποκαλύπτει την κρυφή μορφή ζωής που «κατοικεί» στον πίνακα, «φωτίζοντας» τα υποτιθέμενα χαρακτηριστικά του προσώπου της, τα χέρια της, την κόμμωση, ακόμα και την ένδυσή της!

Πελώριος κομήτης-νεκροκεφαλή θα «φλερτάρει» με τη Γη, ανήμερα του Χάλογουιν!



Ένας πελώριος κομήτης που θα «φλερτάρει» σήμερα με τη Γη, ανήμερα της γιορτής του Χάλογουιν, μοιάζει, κατά πολύ περίεργο τρόπο, με μια ουράνια... νεκροκεφαλή.

Η φωτογραφία του κομήτη που έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική διαστημική υπηρεσία NASA φαντάζει εξωπραγματική: δύο σκοτεινές τρύπες που θυμίζουν μάτια, μια στρογγυλή οπή στο επίπεδο της μύτης και ένα λευκό περίγραμμα σε μορφή κρανίου.