Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Γνωστός εφοπλιστής έκανε το... θαύμα του. 360 οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. επισκευάστηκαν με δωρεά


Γνωστός εφοπλιστής που αρκετές φορές στο παρελθόν έχει βοηθήσει οικονομικά την ΕΛ.ΑΣ. έκανε το… θαύμα του.
Βλέποντας ότι οι εκατοντάδες οχήματα της Αστυνομίας παραμένουν «παροπλισμένα» σε συνεργεία ή παρκινγκ λόγω έλλειψης κονδυλίων αποφάσισε να βάλει το χέρι στην τσέπη σε μία περίοδο που η αστυνόμευση εξαρτάται άμεσα από το μηχανοκίνητο στόλο.
Έτσι, ο εφοπλιστής έκανε «δώρο» 80.000 ευρώ, με τα οποία επισκευάστηκαν περίπου 300 μοτοσυκλέτες και 60 περιπολικά της Άμεσης Δράσης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ένα απίστευτο πλάσμα πιάστηκε στα ανοικτά των ακτών της Αυστραλίας




Τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες ενός γιγάντιου καρχαρία που πιάστηκε στο Seven Mile Beach στις ακτές της Αυστραλίας. Σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης ήταν ένας καρχαρίας τίγρης που μετρήθηκε για πάνω από έξι μέτρα. Οι εικόνες μεταδόθηκαν από τον Geoff Brooks στο Facebook.
Σε ανακοινωθέν όπου δημοσιεύτηκε στις 11 Αυγούστου, ο τελευταίος εξήγησε ότι ο καρχαρίας είχε πιθανότατα σκοτωθεί ως αποτέλεσμα των οδηγιών που δόθηκαν μετά από μια επίθεση στην περιοχή. Είναι κάπως αδύνατο να εξακριβωθεί για το χρονικό διάστημα, δεδομένου ότι, σύμφωνα με άλλες πηγές ο επιβλητικός καρχαρίας πέθανε αφού πιάστηκε στα δίχτυα.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ . ΧΡΥΣΗ ΞΑΝΑ

 
 
 
«Δεν μας έχουν φωτογραφίσει ποτέ τόσο πολύ στη ζωή μας!» λένε η Μάχη και η Ελένη, κατεβαίνοντας από τις σκαλωσιές που είχαν στηθεί στην πρόσοψη της Ακαδημίας Αθηνών. Ανήκουν στις ομάδες συντήρησης που είχαν αναλάβει την αποκατάσταση του εμβληματικού κτιρίου της οδού Πανεπιστημίου. 

Το έργο, δύσκολο και πολύπλοκο, ξεκίνησε το 2003 και ολοκληρώθηκε μόλις πρόσφατα. Όταν οι τουρίστες περνούσαν από εκεί προκειμένου να θαυμάσουν τη «νεοκλασική αθηναϊκή τριλογία», τους ζητούσαν να ποζάρουν στο φακό τους «γιατί καταλάβαιναν πόσο σημαντικό είναι το έργο που επιτελούμε».

ΟΜΙΛΙΑ CLINTON 1999 - 0,01 % "ΚΑΠΟΙΩΝ" ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (VIDEO)





ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ CLINTON 1999 - ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ 0,01 %
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ "ΚΑΠΟΙΩΝ" ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Ε ( ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ)