Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

4ος ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ 6/1/2012-6/1/2015




4ος ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ 6/1/2012-6/1/2015

Βρήκαν μυστικές εγκαταστάσεις των Ναζί;

  Image
Ο Αυστριακός σκηνοθέτης Ανδρέας Sulzer υποστηρίζει ότι έχει βρει τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις που ο Χίτλερ χρησιμοποιούσε για μυστική έρευνα και όπως αναφέρει ο ίδιος οι πληροφορίες επιβεβαιώνόνται μεσα απο εκθέσεις των ΗΠΑ που περιγράφουν το τεράστιο υπόγειο σύστημα με τούνελ το οποίο εχει ανασκαφεί σε γρανίτη και βρίσκεται κοντά στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Mathausen-Gusen.

ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ 3 1 2015 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΙΩΝ UFO

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ
ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ 3 1 2015 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΙΩΝ UFO ΜΙΛΟΥΝ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ SAMAN LYCAN

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ : ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟΙ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΜΟΙ





Σε ένα γράμμα που βρίσκεται στα βασιλικά αρχεία της Μαδρίτης με ημερομηνία 1572, ο Ισπανός αντιβασιλέας τού Περού αναφέρεται σε ένα μυστηριώδες τεχνούργημα που είχε στην κατοχή του. Επρόκειτο για ένα μεταλλικό καρφί 18 εκατοστών, το οποίο βρήκαν οι Ινδιάνοι ανθρακωρύχοι στο κέντρο ενός βράχου που χρειάστηκε να σπάσουν. Το βάθος στο οποίο βρισκόταν ο βράχος, καθώς και η σύσταση του, τού έδιναν ηλικία τουλάχιστον 75.000 ετών. Το καρφί δεν είναι γνωστό πού βρίσκεται σήμερα. Το 1844, ο επιστήμονας σερ Ντέιβιντ Μηριούστερ ανέφέρε ότι στο ορυχείο Κίντγκουντι στη Βόρεια Βρετανία, εντόπισε μια σκουριασμένη μεταλλική ράβδο μέσα σε έναν ασβεστόλιθο που ήταν τουλάχιστον 40 εκατομμυρίων ετών!

Συναγερμός στην Κύπρο για πιθανό κρούσμα Έμπολα


Επιβάτης πτήσης που προσγειώθηκε στη Λάρνακα βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση

Σε συναγερμό τέθηκαν σήμερα οι ιατρικές αρχές της Κύπρου, λόγω υποψίας για κρούσμα του ιού Έμπολα, σε επιβάτη αεροσκάφους των Αυστριακών Αερογραμμών που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας το απόγευμα προερχόμενο από τη Βιέννη.

Ο υπουργός Υγείας, Φίλιππος Πατσαλής δήλωσε ότι η αρμόδια Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, ενημέρωσε τις αρχές της Δημοκρατίας ότι βρισκόταν εν πτήση προς την Κύπρο επιβάτης χαμηλού μεν ρίσκου, ο οποίος όμως τελούσε υπό ιατρική παρακολούθηση για τον ιό Έμπολα.

Σαν σήμερα 5 Ιανουαρίου 1913: Η θριαμβευτική ναυμαχία της Λήμνου


Η ναυμαχία της Λήμνου στις 5 Ιανουαρίου 1913 ήταν η δεύτερη από τις δύο μεγάλες ναυμαχίες μεταξύ του Ελληνικού Βασιλικού Ναυτικού και του Οθωμανικού Στόλου κατά τον Α' Βαλκανικό Πόλεμο που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της νήσου Λήμνου, εξ ου και η ονομασία της. Η ναυμαχία έληξε με νίκη του ελληνικού στόλου και τον εγκλεισμό του οθωμανικού εντός των Δαρδανελίων στη δεκαετία που ακολούθησε.

Τον Οκτώβρη του 1912, μετά από ταυτόχρονη κήρυξη πολέμου, οι κατά ξηράν δυνάμεις της Ελλάδος, Σερβίας, Βουλγαρίας και Μαυροβουνίου, επετέθησαν εναντίον της άλλοτε κραταιάς Οθωμανικής Αυτοκρατορίας που τώρα πλέον ήταν ο "Μεγάλος ασθενής της Ευρώπης". Μέσα σε ενάμισι μήνα οι Τούρκοι εκδιώκονται από όλα σχεδόν τα Ευρωπαϊκά εδάφη τους, καθώς οι συμμαχικοί στρατοί νικούν σε διαδοχικές μάχες τα αποκαρδιωμένα Οθωμανικά στρατεύματα, που βρίσκουν τελευταίο καταφύγιο στην οχυρωμένη γραμμή Αίνου - Μήδειας ή Τσατάλτζας, μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Κωνσταντινούπολη. Ο ελληνικός στρατός κινείται ταχύτατα και νικώντας τους Τούρκους σε δύο αποφασιστικές μάχες στο Σαραντάπορο και τα Γιαννιτσά, απελευθερώνει την Θεσσαλονίκη στις 26 Οκτωβρίου 1912, μία μέρα πριν μπουν σ' αυτήν οι Βούλγαροι.

ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ : Εφέσια γράμματα




Με την ονομασία Εφέσια γράμματα φέρονται στην αρχαιολογία κάποιες συλλαβές ή λέξεις που οι περισσότερες εξ αυτών αν και κρίνονται ακατανόητες εντούτοις στην αρχαιότητα θεωρούνταν ιερές και μάλιστα με χαρακτήρα περισσότερο μαγικό. Οι συλλαβές αυτές ή λέξεις βρέθηκαν χαραγμένες στο βάθρο του μεγάλου αγάλματος της Αρτέμιδος της Εφεσίας που φυλασσόταν εντός του ομώνυμου ναού στην Έφεσο εξ ου και η ονομασία τους.
Τα εφέσια γράμματα σύμφωνα πάντα με τους ιστορικούς ερευνητές χαράσσονταν σε ξύλινες πινακίδες ή σε τεμάχια δέρματος τα οποία οι ιερείς τα κρεμούσαν στα πολυπληθή στήθη της Αρτέμιδος απ΄ όπου οι πιστοί στη συνέχεια παραλάμβαναν υπό μορφή σύγχρονου φυλαχτού. Σύμφωνα με την αρχαία παράδοση τα εφέσια γράμματα παρείχαν προστασία στους φέροντες αυτά κυρίως από νόσους ή άλλα κακά. Χρησιμοποιούνταν επίσης σε εξορκισμούς καθώς και σε διάφορες περίεργες - μαγικές τελετές και πράξεις. Όπως δε σημειώνει και ο Πλούταρχος οι διάφοροι "μάγοι" της εποχής συνιστούσαν στους "δαιμονιζόμενους" ν' απαγγέλλουν τις λέξεις αυτές χαμηλόφωνα.