Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Δείτε τι έδειξε φωτογραφία της NASA στον πλανήτη Άρη!

Είναι αυτό ένα απολιθωμένο κατάλοιπο από έναν χαμένο πολιτισμό που κατοικούσε κάποτε στον πλανήτη Άρη, ή απλώς πρόκειται για μία
οπτική ψευδαίσθηση;
Το περίεργο αντικείμενο «κουτάλι» βρέθηκε από το κανάλι YouTube UFO Hunter σε μια εικόνα της NASA που λήφθηκε από το Rover που εξερευνά την επιφάνεια του πλανήτη Άρη.


Το πραγματικό ταξίδι του Οδυσσέα και γιατί μας το απέκρυψαν

Η περιπλάνηση του Οδυσσέως.

α) η μελέτη της Εριέττας Μέρτζ

Η πρώτη που ετόλμησε να έρθει αντιμέτωπη προς την επικρατούσα άποψη ότι
οι περιπλανήσεις του Οδυσσέως έγιναν ...μέσα στην Μεσόγειο ήταν η Αμερικανίδα Εριέττα Μέρτζ (Henrietta Mertz) η οποία το 1965 εξέδωσε στο Σικάγο των Η.Π.Α. το βιβλίο " The Wine Dark Sea" (τίτλος στα Ελληνικά "ΟΙΝΩΨ ΠΟΝΤΟΣ" εκδόσεις ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ -1995)και αργότερα το 1967 τα "Αργοναυτικά" δια των οποίων με μεγάλη πειστικότητα -στηριζόμενη στις δικές της προσωπικές

Συνελήφθη Τούρκος στο αμερικανικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη - Στα «μαχαίρια» ΗΠΑ-Τουρκία

Μια νέα αφορμή για να γίνουν ακόμη πιο έντονες οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ σημειώθηκε καθώς συνελήφθη Τούρκος στο αμερικανικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη.
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν σήμερα πως είναι… «βαθιά αναστατωμένες» με την Τουρκία. Οι σχέσεις των δύο χωρών κρέμονται από μία κλωστή.
Το νέο επεισόδιο της κόντρας, αφορά στην σύλληψη ενός Τούρκου εργαζομένου στο αμερικανικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη. Ο άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για σχέσεις με… ποιον άλλον; Με τους πραξικοπηματίες που πραγματοποίησαν την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου 2016. Κατά προέκταση, δηλαδή, με τον Φετουλάχ Γκιουλέν. Τον οποίο το καθεστώς Ερντογάν κατονομάζει σε κάθε ευκαιρία ως τον «εγκέφαλο» της απόπειρα τους πραξικοπήματος…

Κλίμα εμφυλίου στην Καταλονία – Στέλνει στρατό ο Ραχόι – «Αφήστε την ανεξαρτησία, αλλιώς θα πάθετε χειρότερα»

Εκτός από την αστυνομία και την εθνοφυλακή που βρίσκονται ήδη στην Καταλονία, κατέφτασαν και 20 μεταγωγικά οχήματα της 41ης μονάδας υλικοτεχνικής υποστήριξης.
Πρόκειται για μια «απάντηση» στην απομάκρυνση 150 Ισπανών εθνοφυλάκων από το ξενοδοχείο που έμεναν στην πόλη Καλέγια. Η κίνηση αυτή όπως είναι αναμενόμενο εντείνει ακόμα περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Γονατίζει η Ισπανία: Αποσύρεται ρευστό από Ισπανικές Τράπεζες – Aυξάνεται το κόστος δανεισμού – Mεταφέρουν την έδρα τους οι Καταλανικές τράπεζες για να αποφύγουν τον έλεγχο της ΕΚΤ

Γονατίζει οικονομικά η Ισπανία ενώ πλήγμα θα δεχτεί και η Καταλονία. Και οι δύο πλευρές έχουν ετοιμάσει οικονομικά αντίποινα με τις τράπεζες της Καταλονίας να μεταφέρουν την έδρα τους εκτός Ισπανίας για να μην είναι υπό τον έλεγχο της ΕΚΤ ενώ και ο Ισπανός Υπουργός Οικονομικών παραδέχτηκε σχέδιο μεταφοράς ισπανικών τραπεζών εκτός Καταλονίας!
Πάμε ολοταχώς για δημιουργία Καταλονικής Κεντρικής Τράπεζας!
Μεγάλες εταιρείες, τράπεζες και Funds έχουν εκπονήσει σχέδιο «Catalexit», δηλαδή αποχώρηση τους από την Ισπανία μόλις ανακηρυχθεί η ανεξαρτησία.

Αστροναύτες απαντούν σε ράπερ που πιστεύει οτι η γη είναι επίπεδη (pics)

O B.o.B ξεκίνησε έρανο για να φτιάξει το δικό του διαστημόπλοιο, προκειμένου να αποδείξει οτι η γη είναι επίπεδη, όμως δύο αστροναύτες προσπαθούν να τον γλιτώσουν από τα έξοδα.

Κάποτε κυκλοφορούσε ως αστείο, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.
Ο λόγος φυσικά για την θεωρεία της επίπεδης γης, η οποία όπως και το αντιεμβολιαστικό κίνημα, έχει βρει αρκετούς υποστηρικτές ανάμεσα σε ανθρώπους που ψηφίζουν κανονικά για το μέλλον της χώρας τους.