Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Πως o άνθρωπος απαλλάσσεται από τα μάγια και τις ενέργειες του Σατανά

Πολλοί ρωτάνε και ξαναρωτάνε για τα μάγια και την μαγεία θέλοντας να μάθουν πως ο άνθρωπος απαλλάσσεται από τις ενέργειες του Σατανά.
Πως όμως λύνονται; Μόνον με την Εκκλησία. Αυτή έχει τη δύναμη του Θεού.
Μα θα πεις και οι μάγοι με την Εκκλησία πάνε. Το σπίτι τους είναι γεμάτο εικόνες. Όχι! Αυτοί πάνε με το Σατανά και τις εικόνες τις έχουν για να τραβούν κόσμο, διότι ποιος θα τους είχε εμπιστοσύνη;Τις έχουν ακόμη τις εικόνες για να τις βεβηλώνουν, να τις βρωμίζουν. Πρέπει για να γίνουν τα μάγια να αποδείξουν στο Σατανά, ότι δεν έχουν καμιά σχέση πια με τον Θεό, αλλά είναι τελείως δοσμένοι σ’ αυτόν. Και απόδειξις είναι
το γεγονός ότι τις πατούν και κάθονται τσίτσιδοι επάνω στην εικόνα για να τους δώσει τη δύναμή του ο Σατανάς.

Είναι η Σελήνη φυσικός ή τεχνητός δορυφόρος της Γης;

Σύντομη ξενάγηση στα μυστήρια του δορυφόρου της Γης, από τη θεωρία της Κοίλης Σελήνης, μέχρι τη δήλωση του Πλούταρχου ότι η Σελήνη είναι αποθήκη ψυχών, πριν αυτές σταλούν για ανακύκλωση.Οι παραξενιές της Σελήνης, που διαφέρει από τους δορυφόρους των άλλων πλανητών, κάνουν πολλούς να υποθέτουν ότι πρόκειται για τεχνητό δορυφόρο που κατασκευάστηκε για να παρακολουθεί τα γήινα δρώμενα.
ΑΠΟ καταβολής κόσμου, η Σελήνη εμπνέει τις ευαίσθητες και καλλιτεχνικές ψυχές – είτε πρόκειται για ποιητές είτε για ερωτευμένους– που στρέφουν το βλέμμα τους μαγεμένες στον νυχτερινό ουρανό προς το ολόγιομο φεγγάρι, όπως το ολόγιομο φεγγάρι στρέφει το βλέμμα του πάνω μας.
Αυτή η μυστική επικοινωνία ανθρώπου και φεγγαριού θα γίνει, στο παρελθόν, αιτία να αποδοθούν στη Σελήνη μαγικές ιδιότητες. Και παρά τις προσπάθειες της επιστήμης να μας πείσει πως όλα είναι αποτέλεσμα των φυσικών νόμων, οι δυνάμεις της Σελήνης εξακολουθούν και επιδρούν μέχρι σήμερα στον ανθρώπινο ψυχισμό.

Η Σερβία έθεσε τις Ένοπλες Δυνάμεις σε πολεμική ετοιμότητα -Επεισόδιο με Κόσοβο

Οι ειδικές δυνάμεις (ROSU) της αστυνομίας του Κοσσόβου αποχώρησαν, σήμερα το απόγευμα, από την λίμνη Γκάζιβοντε όπου είχαν αναπτυχθεί τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Σερβία, ωστόσο, διατηρεί το καθεστώς υψίστης ετοιμότητας στις ένοπλες δυνάμεις μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Όπως ανακοινώθηκε δε, από το γραφείο για το Κόσσοβο, της σερβικής κυβέρνησης, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς επιθεώρησε μονάδες του σερβικού στρατού.

Ο σερβικός πληθυσμός στο βόρειο Κόσσοβο βρίσκεται σε επιφυλακή και σε κάποιες οδικές αρτηρίες, γύρω από σερβικούς δήμους, έχουν μεταφερθεί βαριά οχήματα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ως οδοφράγματα στην περίπτωση που επιστρέψουν οι δυνάμεις της ROSU.

Θρίλερ στα κατεχόμενα με τη σύλληψη 2 Ελληνοκύπριων

Οι κατοχικές αρχές κάνουν επίδειξη δύναμης, και μετά την πολύημερη κράτηση των Αιγύπτιων ψαράδων της μηχανότρατας κυπριακής ιδιοκτησίας, προχώρησαν στην σύλληψη δυο Ελληνοκυπριων.

Σύμφωνα με κυπριακά μέσα ενημέρωσης, η σύλληψη του 47χρονου πατέρα και του 25χρονου γιου του από την επαρχία Αμμοχώστου, πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Στροβιλών .

Ο πίνακας που κρύβει τον Διάβολο! Εσείς μπορείτε να τον δείτε; [Εικόνες]

Το 1902, ο Ούγγρος καλλιτέχνης Tivadar Kosztka Csontvary ζωγράφισε έναν πίνακα τον οποίο ονόμασε «Old Fisherman», δηλαδή ηλικιωμένος ψαράς.
Αν τοποθετήσεις έναν καθρέφτη ακριβώς στην μέση του, ο οποίος να κοιτάει αριστερά, θα δείτε έναν ηλικιωμένο άνδρα με σταυρωμένα ειρηνικά τα χέρια με μια ήρεμη θάλασσα πίσω του.
Αν τοποθετήσεις τον καθρέφτη προς την δεξιά μεριά, τότε ο ήρεμος… ψαράς, γίνεται διάβολος με μια άγρια θάλασσα από πίσω του.

Το δέντρο που ματώνει όταν το κόψεις

The Dracaena cinnabari tree

Από όλα τα είδη των δέντρων στον κόσμο, ίσως η πιο οπτικά αταίριαστη είναι »Δράκαινα κιννάβαρι», το δέντρο δράκος της Σοκότρα το δέντρο δράκος είναι… ένα απομεινάρι της υπο – τροπικών δασών που πέθαναν πριν από εκατομμύρια χρόνια γένος φυτών της οικογένειας των λιλιιδών.
Τα φυτά αυτά είναι θάμνοι και δέντρα που ευδοκιμούν στις θερμές χώρες και καλλιεργούνται στην Ευρώπη ως καλλωπιστικά Δέντρο με αίμα δράκου είναι το διακριτικό του συγκεκριμένου δένδρου. Η διάσημη κόκκινη ρητίνη που δίνει το όνομά της αποπνέει από το φλοιό μετά τον τραυματισμό.

Αποκάλυψη περίεργων σκίτσων σε μεσαιωνικό χειρόγραφο 500 ετών

Εμβρόντητοι έμειναν ερευνητές που μελετούσαν ένα από τα πιο σημαντικά μεσαιωνικά χειρόγραφα όταν, χρησιμοποιώντας υπέρυθρη ακτινοβολία, είδαν μπροστά τους, σε μια από τις σελίδες, να εμφανίζονται δύο πρόσωπα που έμοιαζαν με φαντάσματα.
Η ανακάλυψη των σκίτσων –που δεν τα είχε δει κανείς από τότε που «διαγράφηκαν», τον 16ο αιώνα, από το Μαύρο Βιβλίο του Καρμαθέν– ήταν η απόλυτη έκπληξη για τους ερευνητές.
Το βιβλίο, που φυλάσσεται στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ουαλίας και χρονολογείται από το 1250 είναι το πιο παλαιό σωζόμενο χειρόγραφο που είναι γραμμένο εξ ολοκλήρου στα ουαλικά, και περιλαμβάνει κάποιες από τις αρχαιότερες αναφορές στον βασιλιά Αρθούρο και τον Μέρλιν. Το όνομα τού δόθηκε από το χρώμα του.

Το τραγούδι της κολάσεως κρυμμένο σε έναν πίνακα του Ιερώνυμου Μπος

 Ιερώνυμος Μπος: σημαντικός Ολλανδός ζωγράφος που έζησε την περίοδο του μεσαίωνα


Ο Κήπος των Επίγειων Απολαύσεων του Ιερώνυμου Μπος είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους (και τρομακτικούς) πίνακες της Αναγέννησης.

Υπολογίζεται ότι το σπουδαίο αυτό τρίπτυχο δημιουργήθηκε μεταξύ του 1490 και του 1510, σε μια εποχή που ο Ιερώνυμος Μπος ήταν στο απόγειο της καλλιτεχνικής του καριέρας.
Ο κήπος των επίγειων απολαύσεων (μεσαίο φύλλο)

Η επιστήμη του βουντού: Όταν ο νους επιτίθεται στο σώμα

Αργά τη νύχτα σε ένα μικρό νεκροταφείο της Alabama, ο Vance Vanders είχε μια διαπλοκή με τον τοπικό μάγο γιατρό, ο οποίος του πέταξε μια μποτίλια με ένα υγρό που είχε δυσάρεστη οσμή επάνω στο πρόσωπό του και του είπε πως επρόκειτο να πεθάνει και πως κανείς δε θα μπορούσε να τον σώσει.
Γυρνώντας στο σπίτι ο Vanders πήγε στο κρεβάτι του και άρχισε να νιώθει ολοένα και χειρότερα. Μετά από μερικές βδομάδες, αδυνατισμένος και ετοιμοθάνατος, απευθύνθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δεν μπορούσαν να βρουν κάποια αιτία για τα συμπτώματά του ή να αναστείλουν την επιδείνωση της υγείας του. Μόνο τότε, είπε η γυναίκα του σε έναν από τους γιατρούς, στον Drayton Doherty, για το ξόρκι.

Καθηλωτική περιγραφή εξορκισμού από Αρχιεπίσκοπο, το 1909…

Ο Αρχιεπίσκοπος Delalle της Νατάλης, στη Νότια Αφρική, διηγήθηκε μια φοβερή ιστορία μιας νεαρής ιθαγενούς Ζουλού, η οποία κατείχετο από ένα τρομερό δαιμόνιο. Ο Σεβασμιότατος, μετά από μια συγκλονιστική μάχη, κατόρθωσε να εξορκίσει το δαιμόνιο και να σώσει την κοπέλα. Η αφήγηση, που ακολουθεί, ανήκει στον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο Delalle.
“Δέκα μόλις χιλιόμετρα βόρεια από το πλησιέστερο χωριό της περιφέρειας Umzinto, στη Νατάλη, υπάρχει μια αποστολή των Τραππιστών πατέρων, αφιερωμένη στον Άγιο Μιχαήλ. Πολλούς μήνες λάμβανα εξακολουθητικές επιστολές από τον ιερέα του Αγίου Μιχαήλ, στις οποίες μου καθιστούσε γνωστό ότι δύο κορίτσια της Σχολής της Αποστολής Τραππιστών είχαν καταληφθεί από δαιμόνια και μου ζητούσε να προβεί σε εξορκισμό.

Τα άγρια σκυλιά που βγαίνουν από το μνημείο των πεσόντων

Ανηφορίζοντας τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί από την Ιτέα και την Αμφισσα προς τους Δελφούς και την Αράχοβα βρίσκεται μνημείο πεσόντων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Μία ελληνική σημαία ζωγραφισμένη πάνω στα βράχια και μία επιτύμβια στήλη μαρτυρούν πως στο συγκεκριμένο σημείο τα γερμανικά στρατεύματα εκτέλεσαν δεκαοκτώ Ελληνες αντιστασιακούς.

Βίλα Καζούλη: Ένα κτίριο με ιστορίες τέχνης, βασανιστηρίων, πολιτικής και φαντασμάτων

Βίλα Καζούλη, στην Κηφισιά. Ένα πανέμορφο κτίριο που ανακαινίστηκε την περίοδο 1996 – 2001. Ένα κτίριο με ιστορίες τέχνης, βασανιστηρίων, πολιτικής και τελικά και φαντασμάτων. Η θέση του κτίσματος βρίσκεται, σύμφωνα με τους θρύλους της περιοχής, επάνω στα κτήματα παλιού Τουρκικού νεκροταφείου («Τουρκικά μνήματα»). Το 1902 ο Ν. Καζούλης, έμπορος από την Αλεξάνδρεια αγοράζει ένα κτήμα έκτασης 47.000 τ.μ. στην Κηφισιά και κτίζει την επιβλητική έπαυλη που θα μείνει στην τοπική  ιστορία ως η ''Βίλα Καζούλη''.

Η Περιοχή 51 Συνεχώς Μεγαλώνει. Ποιά Νέα Μυστικά Κρύβονται;

Η πιο μυστηριώδης κυβερνητική βάση της Αμερικής είναι η Περιοχή 51 στη Νεβάδα. Ένα μυστικό αεροδρόμιο και μία στρατιωτική πειραματική μονάδα έχουν βρει στέγη ανάμεσα σε μία στεγνή λίμνη και ένα βουνό.
Εκεί λέγεται ότι κατασκευάζονται τα κατασκοπευτικά αεροσκάφη U-2 SR-71 Blackbird και το stealth F-117A Nighthawk . Σύμφωνα με συνωμοσιογράφους, η Περιοχή 51, είναι επίσης ο τόπος όπου κρύβονται  συνεργασίες με εξωγήινους για την ανάπτυξη τεχνολογίας UFO, διαβαθμισμένες με την ανώτερη μυστικότητα που μπορεί να υπάρχει.

Αστάνα. Πως Εβραίοι και Χαζάροι Συνδέονται με Υπογήινους

Για να ανακαλύψουμε τι ακριβώς συμβαίνει και έχουν «πέσει» τόσα πολλά χρήματα για την δημιουργία της πόλης Αστάνα {ή Σατανα} στο Καζακστάν, πόλη-κέντρο της παγκόσμιας θρησκείας, θα πρέπει να ανατρέξουμε στην ιστορία και να ψάξουμε την σχέση της με το παρελθόν και το μέλλον.
Το 722 π.Χ, ο Ασσύριος βασιλιάς Ναβουχοδονόσορ επιτέθηκε στο κράτος του Ισραήλ που αποτελείτο από 10 εκ των 12 φυλών των εβραίων γιατί οι άλλες δύο είχαν αποκοπεί και είχαν φτιάξει το κράτος του Ιούδα . Τότε, αφού εξολόθρεψαν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, συνέλαβαν τους 10 βασιλείς τους μαζί με τον λαό και τους εξόρισε στα Αλτάια όρη .
{ Η Ασσυρία ηταν αρχαία χώρα Βασίλειο της Μεσοποταμίας στην κοιλάδα του Τίγρη που έλαβε την ονομασία της από την αρχική πόλη-κράτος Ασσούρ, που έφερε το όνομα του ομώνυμου θεού. Το Ασσυριακό κράτος απετέλεσε επανειλημμένα αυτοκρατορία της οποίας η μεγαλύτερη ακμή της προσδιορίζεται μεταξύ του 9ου και 7ου αιώνα π.Χ. Το Ασσυριακό κράτος καταλύθηκε οριστικά το 612 π.Χ..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε Όσους Λένε «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας»

Δεν χρειάζεται να ντρέπεστε που είστε Έλληνας,
ντρέπονται άλλοι για σας.
Οι Έλληνες οι πρόγονοι σας!
Είπες πώς ντρέπεσαι που είσαι Έλληνας; Μήπως η λέξη Έλλην πρέπει να ντρέπεται που εκπροσωπεί εσένα, που δεν θυμίζεις τίποτα από τον Ηρωισμό, την Τόλμη, την Αρετή, των προγόνων σου! Τι έχεις προσφέρει στο μεγαλείο του Ελληνικού πολιτισμού για να έχεις το δικαίωμα να εκφράζεις άποψη για τον Έλληνα;

Πλωτίνος: Από που «Έρχονται» και Πως «Ταξιδεύουν» οι Ψυχές

Τι είμαστε τελικά; Είμαστε μόνο σάρκα και οστά; Κι αν ναι, τότε τι είναι αυτό που ορίζει αυτό το σώμα, να είναι ότι είναι και να πράττει όπως πράττει; Και αν υπάρχει κάτι πέρα απ’ αυτό που κατευθύνει όλα αυτά, τι είναι αυτό, αν όχι σώμα, και από πού προέρχεται; Και αν πάλι είμαστε αυτό που είναι πέραν του σώματος, ποια είναι η ανάγκη του να βρισκόμαστε σε σώμα;
Μία ενδόμυχη αναζήτηση χωρίς τέλος. Όμοια όπως κι εμείς τώρα, επιδόθηκαν κι άλλοι κατά το παρελθόν σ’ αυτού του είδους την αναζήτηση του εαυτού, όπως θα ακολουθήσουν κι άλλοι πολλοί μετά από εμάς και θα συνεχιστεί έτσι έως ότου πάψουν να υπάρχουν άνθρωποι εντός του κόσμου αυτού.
Το ζήτημα είναι πως ακόμα κι αν λάβεις κάποιες από τις απαντήσεις που ζητάς, πώς θα μπορέσεις να τις μεταφέρεις σε λόγια χωρίς να στρεβλώσεις το νόημά τους. Παρ’ όλα αυτά υπήρξαν κάποιοι που κατόρθωσαν σε μικρό ή μεγάλο βαθμό να καταγράψουν την προσπάθειά τους αυτή, αφήνοντάς την ως παρακαταθήκη στους επόμενους αναζητητές. Ανάμεσά τους υπήρξε και ο Πλωτίνος, ένας από τους σημαντικότερους φιλοσόφους του ρεύματος του Νεοπλατωνισμού.