Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

TΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΟΥ... ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ



Αυτό που βλέπετε είναι ακόμα μια είσοδος σε ένα μυστικό υπόγειο κόσμο στον Άρη; Έχουμε ήδη δει ότι μια τρύπα σε μέγεθος ενός γυπέδου ποδοσφαίρου και πολύ βαθιά ανακαλύφθηκε στον Άρη πριν από μερικά χρόνια. Τώρα, μια νέα εντυπωσιακή φωτογραφία δείχνει μια τρύπα περίπου 35 μέτρα σε μήκος. Μια ορατή σκιά παρουσιάζει ενα ελλοχεύον σπήλαιο που θεωρείται οτι είναι περίπου 20 μέτρα βάθος.
 

Οι «άγνωστες» χώρες του πλανήτη



Οι «άγνωστες» χώρες του πλανήτη (4)
Πού βρίσκεται το Μπουτάν; Γνωρίζετε ότι υπάρχει χώρα με το όνομα Μπελίζε; Αυτές οι Κομόρες πού στο καλό βρίσκονται; Πολλοί αγνοούν όχι μόνο την ακριβή τοποθεσία, αλλά και την ύπαρξη κάποιων χωρών.
Η αλήθεια είναι ότι κάποιες χώρες τις συναντάμε μόνο στην … παρέλαση των Ολυμπιακών Αγώνων, ή – ό μη γένοιτο – σε περίπτωση φυσικής καταστροφής!
Δείτε, λοιπόν ποιες είναι και πού βρίσκονται, οι «άγνωστες χώρες» του πλανήτη.

Η WIND AΠΑΝΤΗΣΕ. Η ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ



Λαβαμε ενα email απο την Κυρια ΣΟΦΙΑ ΣΥΜΕΩΝ απο το γραφειο τυπου της WIND για το video το οποιο και παραθετουμε :


Αναφορικά με ενημερωτικό βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο κανάλι της εταιρείας μας στο YouTube η WIND δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν είχε καμία πρόθεση να αλλοιώσει το χάρτη της Ελλάδος,  και ζητά συγνώμη για την αστοχία και την όποια αναστάτωση αυτή δημιούργησε. Η λανθασμένη εικόνα και προβολή οφείλεται σε ημιτελή επεξεργασία χάρτη της Ελλάδας, ώστε να αναδειχθούν γραφιστικά τα σημεία της περιφέρειας όπου η εταιρεία μας στηρίζει εθελοντικές οργανώσεις δασοπυροσβεστών. Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτή η λανθασμένη εικόνα και μέσα σε 5 λεπτά από την ώρα της αρχικής ανάρτησης το σχετικό βίντεο αφαιρέθηκε και σε λίγη ώρα θα ανέβει νέο βίντεο με τον σωστό χάρτη.

Εκ μέρους του γραφείου τύπου της WIND


Η ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ..

1) ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ "ΚΕΡΚΥΡΑ" ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ; ( ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΒΡΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ  ΚΟΠΗΚΑΝ ΚΑΘΕΤΑ)


2) ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ BLOGS ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΕΝΩΝ" ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΑ ΕΓΕΊΡΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ
ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ;


3) ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ( ΒΛΕΠΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ VODAFONE ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ) ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ 
ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ( ΑΔΕΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ) ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΛΑΟΥ ;


META TIMHΣ

ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO

Πέντε παιδιά θετικά στη φυματίωση. Ξαναγυρισε το "χτικιο" ;



Ιδιαίτερα καθησυχαστική εμφανίζεται η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη του Δήμου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα για την κατάσταση της υγείας των πέντε παιδιών που βρέθηκαν θετικά στο μυκοβακτηρίδιο της φυματίωσης  σε παιδικό σταθμό του δήμου Θεσσαλονίκης. Διευκρινίστηκε, συγκεκριμένα, πως τα παιδιά δεν έχουν νοσήσει καθώς ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ Η WIND ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε το βίντεο στο 1:58
Λείπουν από τον χάρτη της Ελλάδος ο Έβρος, Κέρκυρα και όλα τα νησιά του αιγαίου.

Τρίτη βουτιά στο ναυάγιο του Έλγιν



Προσωπικά αντικείμενα επιβατών του πλοίου 

Στις 9 Ιουλίου 2012 ολοκληρώθηκε, για δεύτερη χρονιά η υποβρύχια έρευνα στο ιστορικό ναυάγιο «ΜΕΝΤΩΡ» στα νοτιοανατολικά Κύθηρα κοντά στον Αυλαίμονα, η οποία συνολικά διήρκησε 17 ημέρες. 


Η έρευνα διενεργήθηκε με τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στο οποίο οφείλονται θερμές ευχαριστίες και χωρίς την στήριξη του οποίου η διεξαγωγή της δεν θα ήταν δυνατή.


Την έρευνα διενέργησε κλιμάκιο της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων, με επιστημονικό υπεύθυνο τον καταδυόμενο αρχαιολόγο Δρ. Δ. Κουρκουμέλη και τους καταδυόμενους υπαλλήλους Λούι Ζαν Μερσενιέ, αρχιτεχνίτη, Μανώλη Τζεφρόνη, δύτη, Θεμιστοκλή Τρουπάκη, τεχνολόγο – μηχανολόγο και Πέτρο Τσαμπουράκη, εργατοτεχνίτη και την συνδρομή του Αυστραλιανού Ιδρύματος «Kytherian Research Group».

Πέθανε και επέστρεψε στη ζωή 2 χρόνια μετά!

Πέθανε και επέστρεψε στη ζωή 2 χρόνια μετά!
Πριν 3 χρόνια περίπου, τον Δεκέμβριο του 2009, πέθανε ο Κουλεκάνι Μσελέκου, ο πιο γνωστός τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής των Ζουλού μόλις σε ηλικία 27 επτών.
Οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού πίστεψαν ότι ο Κουλεκάνι Μσελέκου λατάφερε να επιστρέψει από την άλλη όχθη, αυτή των νεκρών.

Σάλος στη Κύπρο από τη διαφήμιση ραγιαδισμού με τη Βασίλισσα Ελισάβετ!

Σάλος στη Κύπρο από τη διαφήμιση ραγιαδισμού με τη Βασίλισσα Ελισάβετ!



Η παραπλεύρως διαφήμιση δημοσιεύτηκε στις 4/6/2012 στην εφημερίδα Ο Φιλελεύθερος της Κύπρου. Τι γράφει στην εικόνα;
«Ο Βρετανός Ύπατος Αρμοστής κ. Μάθιου Κιντ, υλοποιώντας μια ιδέα των εφημερίδων Ο Φιλελεύθερος και The Cyprus Weekly, αποφάσισε να τιμήσει τις Ελισάβετ της Κύπρου, που βαφτίστηκαν έτσι προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Αν λοιπόν σας λένε Ελισάβετ και γεννηθήκατε το 1952 ή μετά, η Ύπατη Αρμοστεία αναμένει τηλεφώνημά σας στο …»


Moody’s: Υποβάθμισε Γερμανία, Ολλανδία και Λουξεμβούργο λόγω... Ελλάδας



Οι τρεις χώρες διατηρούν τα πολυπόθητα τρία Α αλλά πλέον με αρνητικό outlook. Αντίθετα, η Φινλανδία παραμένει σταθερή.

Η Moody’s υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Γερμανίας, της Ολλανδίας και του Λουξεμβούργου, των τριών πιο ισχυρών κρατών της Ε.Ε., επικαλούμενη ως αιτία της υποβάθμισης την αυξανόμενη αβεβαιότητα στην ευρωζώνη και τον κίνδυνο από μια ενδεχόμενη ελληνική έξοδο από το ευρώ.

Ακόμη όμως κι αν η Ελλάδα τη... γλιτώσει, δεν αποκλείεται να χρειαστούν βοήθεια η Ισπανία και η Ιταλία. Μοιραία, σύμφωνα με τον αμερικανικό οίκο αξιολόγησης, αν δυο από τις μεγαλύτερες οικονομίες της ευρωζώνης χρειαστούν στήριξη, το βάρος θα «πέσει» στους ώμους των κρατών-μελών με τον υψηλότερο βαθμό πιστοληπτικής ικανότητας!