Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Γιατί πήγε το Τάγμα Εκκαθαρίσεως Ναρκοπεδίων Ξηράς στο Προεδρικό;

Με μία άκρως «διακριτική» (όχι όμως μυστική) επιχείρηση το έμπειρο προσωπικό του Τάγματος Εκκαθαρίσεως Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ) του Ελληνικού Στρατού εξουδετέρωσε έναν οιονεί κίνδυνο, που παραμόνευε στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου πολλές δεκαετίες τώρα, και πιο συγκεκριμένα από το…1916.

Ψάρι εφιάλτης ξεβράστηκε σε παραλία

Το παράξενο πλάσμα που βρέθηκε σε βράχο στην παραλία Cairns προκάλεσε χαμό στα social media. Το ψάρι, σύμφωνα με το 9 News, έχει γκρίζα και λεπτή επιδερμίδα και μακριά ουρά.
Ο άνθρωπος που έβγαλε τις φωτογραφίες τις ανέβασε στο ίντερνετ με την ελπίδα να μπορέσει

EKTAKTO – 7.000 στρατιώτες μεταφέρονται σε Αιγαίο-Εβρο – Επιχείρηση απελευθέρωσης των 2 Ελλήνων αιχμαλώτων προανήγγειλε ο Π.Καμμένος

«Εντός των επομένων ημερών, 3.500 προσωπικό θα μεταφερθεί στα νησιά, στη δύναμη της ΑΣΔΕΝ, η οποία μετατρέπεται σε Στρατηγείο Αρχιπελάγους και άλλοι 3.500, μόνιμο και στρατεύσιμο προσωπικό, θα μεταφερθούν στον Έβρο» ανακοίνωσε ο ΥΕΘΑ, Π.Καμμένος πριν λίγο. 
Μια κίνηση η οποία έπρεπε να είχε γίνει ήδη από …χτες!
Και πρόσθεσε ο Π.Καμμένος ανεβάζοντας κατακορυφα τους τόνους:
«Αυτή την στιγμή υπάρχουν δύο όμηροι, κρατούμενοι στις φυλακές της Τουρκίας. Θα τους βγάλουμε, θα τους απελευθερώσουμε, θα γυρίσουν πίσω». (σσ με ποιο τρόπο; Τι εννοεί ο ΥΕΘΑ; Θα «βουτήξουμε» και μεις Τoύρκους; Θα προχωρήσουμε σε επιχείρηση απελευθέρωσης;)
«Οι Έλληνες ενωμένοι θα τους τσακίσουμε»!
Αναλυτικά η ομιλία του ΥΠΕΘΑ:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πλοίο της τουρκικής Ακτοφυλακής προσπάθησε πάλι να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού

Νέο περιστατικό απόπειρας εμβολισμού σκάφους του Λιμενικού από πλοίο της τουρκικής Ακτοφυλακής είχαμε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Μ. Τετάρτης, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη εντοπισμός και μεταφορά μεταναστών και προσφύγων στη θαλάσσια περιοχή της νησίδας Πάσπαργος.

Αποκαλύφθηκε η «απαγορευμένη» φωτογραφία του Χίτλερ που είχε εξαφανιστεί από τους Ναζί

Η φωτογραφία που ο ηγέτης της ναζιστικής Γερμανίας είχε διατάξει την καταστροφή της για πάντα, επιβίωσε κι αποκαλύφθηκε στο ευρύ κοινό, προκαλώντας ποικίλα σχόλια κι αντιδράσεις.
Το καρέ που απαθανάτισε τον Αδόλφο Χίτλερ το μακρινό το 1920 κι είχε απαγορευθεί οποιαδήποτε δημοσιοποίησή του, βρήκε τον δρόμο του προς την «επιφάνεια», σχεδόν έναν αιώνα μετά τη λήψη του από έναν αξιωματικό των Ναζί.