Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

Οπλισμένα τα Ελληνικά F-16 λόγω Putin-Οι παραβιάσεις των Τουρκων αναχαίτηστηκαν με συνοπτικές διαδικασίεςΜε τρία πλήρως οπλισμένα F-16 οι Ελληνες πιλότοι έδειξαν ότι δεν αστιεύονται. Οι Τούρκοι παρ’ολα αυτά ειπαν να κάνουν τις συνήθεις παραβιάσεις τους, αλλά και αυτή την φορά βρήκαν τον μπελά τους
Συνεχείς είναι οι τουρκικές προκλήσεις το τελευταίο 48ωρο στο Αιγαίο με υπερπτήσεις, εναέριες και θαλάσσιες παραβιάσεις.
Σε 29 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου σε διάφορες περιοχές του Αιγαίου, προχώρησαν  τουρκικοί σχηματισμοί, ενώ τετράδα τουρκικών αεροσκαφών F-16 πέταξε πάνω από τους Ανθρωποφάγους και το Μακρονήσι του συμπλέγματος των Φούρνων στα 2.900 πόδια.

Παγκόσμιος τρόμος: Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός αποκάλυψε εξωγήινο υπερόπλο;


Αναστάτωση και ιδιαίτερη ανησυχία έχουν προκαλέσει πλάνα από την κάμερα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, τα οποία απεικονίζουν ένα μυστηριώδες αντικείμενο σε σχήμα πυραύλου!

Οι φωτογραφίες «πυροδότησαν» μάλιστα δικαιολογημένους φόβους για την ύπαρξη ενός «μυστικού κινούμενου οπλικού συστήματος» που βρίσκεται κάπου εκεί έξω!


Σύμφωνα πάντως με τους ειδικούς, η δημιουργία ενός τέτοιου κινούμενου, μη πυρηνικού υπερόπλου με βάση έξω από την ατμόσφαιρα, θα απαιτούσε τη συνεργασία υπερδυνάμεων όπως της Ρωσίας και των ΗΠΑ.

Βρήκαν φέρετρο μωρού με διατηρημένο το σώμα στα θεμέλια κατοικίας - Σοκαρισμένοι οι εργολάβοι!

 

Σοκαρισμένοι έμειναν οι εργολάβοι που ανέλαβαν την ανακαίνιση κατοικίας στο Σαν Φρανσίσκο όταν εντόπισαν κατά τις εργασίες τους ένα φέρετρο 145 χρόνων με το διατηρημένο σώμα ενός μωρού τριών ετών. Το φέρετρο πιστεύεται ότι μεταφέρθηκε εκεί το 1920 από νεκροταφείο κοντά στην οικία.

Πρόκειται για ένα χάλκινο φέρετρο με παράθυρα. Το σώμα του μωρού είναι άριστα διατηρημένο, φέρει ξανθά μαλλιά και φοράει λευκό φόρεμα. Κρατούσε στο χέρι ένα κόκκινο τριαντάφυλλο. Το φέρετρο ήταν επενδυμένο με πορφυρό βελούδο.