Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Διαταγή garter ( ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΙΠΠΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ)

Η ευγενέστερη διαταγή garter είναι Αγγλικη διαταγή ιπποσύνης με μια ιστορία που πηγαινει πίσω στους μεσαιωνικους χρόνους. Σήμερα είναι η παγκόσμια παλαιότερη εθνική διαταγή του ιπποτισμου στη συνεχή ύπαρξη και η πυραμίδα του Βρετανικου σύστηματος τιμών. Η ιδιότητα μέλους της είναι εξαιρετικά περιορισμενη με όχι περισσότερα από είκοσι πέντε πλήρη μέλη, ή σύντροφοι. Ο άνδρας μέλος είναι γνωστός ως σύντροφος ιπποτών, ενώ οι γυναίκες μέλη είναι γνωστές ως γυναικείοι σύντροφοι (όχι Dames, όπως στις περισσότερες άλλες βρετανικές ιπποτικές διαταγές). Η διαταγή μπορεί επίσης να περιλάβει ορισμένα πρόσθετα μέλη (μέλη Βρετανικής βασιλικής οικογένεια και ξένοι μονάρχες), γνωστό ως "υπεράριθμοι" ιππότες και κυρίες.

Ποιο είναι πραγματικά το μυστικό που κρύβει η «Sea of Death» στην έρημο της Τάκλα Μακάν;

Οι αρχαίοι πίστευαν ότι από τη στιγμή που θα έμπαινες σε αυτό το μέρος δεν υπήρχε έξοδος διαφυγής. Πριν από πολύ καιρό, υπήρχαν σπίτια και ναοί εκεί. Σήμερα, τα πάντα είναι θαμμένα κάτω από την άμμο.
Τα πολύτιμα αρχαία είναι κρυμμένα βαθιά κάτω από την «Sea of Death»(θάλασσα θανάτου), ή αλλοιώς την έρημο Takla Makan.
Οι αρχαιολόγοι έχουν αρχίσει να ανακαλύπτουν μερικά από τα μυστικά που είναι κρυμμένα σε αυτή τη μυστηριώδη περιοχή. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι απλώς ξύνουμε μόνο την επιφάνεια και μόνο ο χρόνος θα δείξει τι περισσότερες θαυμαστές ανακαλύψεις περιμένουν να ανακαλυφθούν.
Η έρημος Τακλαμακάν είναι η μεγαλύτερη έρημος στην Κίνα και επίσης θεωρείται ότι είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στον κόσμο, που καλύπτει μια έκταση πάνω από 33.700 τετραγωνικά

Εξαιρετικά Περίεργο «Σήμα» Πάνω και Κάτω από την Γη Αναστατώνει Ερευνητές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα μυστήριο εισερχόμενο σήμα ραντάρ εντοπίστηκε στην ατμόσφαιρα μας στις 2 Δεκεμβρίου 2017 με τη βοήθεια μιας υπηρεσίας για την ανίχνευση της εισόδου των πυροβόλων όπλων στην ατμόσφαιρα της Γης – Live Meteors.
Έτσι, για εκείνους που δεν ξέρουν, αυτός ο ιστότοπος παίρνει τα δεδομένα του χρησιμοποιώντας ραδιοφωνικά δέκτες για να πάρει ραδιοφωνικά σήματα που αναστέλλονται από τους εισερχόμενους μετεωρίτες / μετεωρίτες.
Συνήθως, όταν αποσυντίθενται στην ατμόσφαιρά μας, οι διαστημικοί βράχοι προκαλούν μόνο στιγμιαίο «θόρυβο», που μεταφράζεται σε σύντομη έκρηξη στην κάτω οθόνη.
Τι συμβαίνει;

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΝΑΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ( ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ 94)


Φεύγοντας από το ικεα κι ενώ περνούσα αμέριμνος , διαλέγοντας την δροσίτσα των στενών απ' την χλαπαταγή του Κηφισού ένα "ααααααα" διέκοψε το τραγούδι μου. Δικό μου ήταν, τόσος ενθουσιασμός γι' αυτή την πολυκατοικία που "really stands out". Το αααα συνεχίστηκε συνοδεία της κάμερας.

Ανακαλύφθηκε τεράστια «μαύρη τρύπα», η πιο μακρινή στο Σύμπαν!

Βρίσκεται σε απόσταση 13 δισεκατομμυρίων ετών φωτός, δηλαδή έχει ηλικία μόλις 690 εκατομμυρίων ετών μετά την αρχική «Μεγάλη Έκρηξη» («Big Bang») - Ομάδα επιστημόνων ανακοίνωσε επίσης την ανακάλυψη δύο κολοσσιαίων γαλαξιών στο πρώιμο Σύμπαν
Οι αστρονόμοι ανακάλυψαν μια υπερμεγέθη μαύρη τρύπα, που είναι η πιο μακρινή στο χώρο και στο χρόνο που έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.


Βρίσκεται σε απόσταση 13 δισεκατομμυρίων ετών φωτός, δηλαδή έχει ηλικία μόλις 690 εκατομμυρίων ετών μετά την αρχική «Μεγάλη Έκρηξη» (Μπιγκ Μπανγκ). Ήταν μια εποχή που το σύμπαν είχε μόνο το 5% περίπου της σημερινής ηλικίας του και μόλις είχαν αρχίσει να εμφανίζονται οι πρώτοι γαλαξίες.

Ανακαλύφθηκε εξωπλανήτης με ατμόσφαιρα που ίσως «κρύβει» μορφές ζωής

Ο K2-18b όπως ονομάστηκε ο εξωπλανήτης είναι μια Σούπερ Γαία ή Υπερ Γαία, όρος που χαρακτηρίζει πλανήτες με μέγεθος 1-10 φορές μεγαλύτερο από αυτό της Γης
Η ανακάλυψη εξωπλανητών είναι πλέον σχεδόν καθημερινή υπόθεση. Ο αριθμός τους έχει ξεπεράσει πλέον τους έξι χιλιάδες και όταν τεθούν λειτουργία τα νέας γενιάς διαστημικά και επίγεια τηλεσκόπια ο αριθμός τους αναμένεται να εκτοξευθεί. Το τελευταίο διάστημα η προσπάθεια των αστρονόμων έχει επικεντρωθεί στην προσπάθεια εντοπισμού πλανητών με χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά της Γης.